2 148 9

САЩ няма да водят война с Русия

Вашингтон събира данни,за военните операции на Москва

Росен Стойчев

САЩ не планират да водят война с Русия, но продължават внимателно да следят военния потенциал на страната. Това бе заявено от заместник – държавния секретар по отбраната Робър Уърк, цитиран от ТАСС.

„Трябва да е абсолютно ясно, че ние няма да водим война с Русия. Глупаво е обаче, да не обърнем внимание на техните военни операции“, заяви Уърк.

Според него в резултат на бойните действия в Сирия, Вашингтон е придобил представа от бойните способности на Русия.   САЩ са разбрали и какво е нужно, за да осигурят своето „техническо и тактическо предизвикателство“.

Подчертава се и ефективното използван е на ракети с голям обсег на действия от страна на Москва.

САЩ


Още по темата

 • Украйна иска от САЩ ПВО системи

  Украйна иска от САЩ ПВО системи

  Оръжия за противовъздушна отбрана и системи за борба с танкове и бронирани машини ще поиска от САЩ министърът на отбраната на Украйна Степан ...
  5.10.2016
  1 291
  3

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mediator37
  Отговор
  1 07:50  05.10.16
  Царе са на тъпунгерските изречения.
 • бббббб
  Отговор
  2 07:53  05.10.16
  Те няма да водат война защото знаят ,какъв ще е резултата.Но настройват другите страни и правителствата им срещу Русия.
 • шшш
  Отговор
  3 07:57  05.10.16
  И Русия няма да води война със САЩ ,но продължават внимателно да следят военния потенциал на страната.
 • Гост
  Отговор
  4 08:08  05.10.16
  Те много добре знаят,с какво разполага Русия,само до сега не знаеха със сигурност дали Русия ще застане срещу тях и техните планове за еднополюсен световен модел-Е сега вече знаят.

 • да го кажем направо
  Отговор
  5 08:18  05.10.16
  Че защо им е на САЩ да водят война срещу Русия-има много "пудели" като Полша,Литва,Латвия,Украйна че и България(недай Боже) които са направили вече фронтови пояс и според техните политици са готови да воюват....САЩ ще си седят зад големият гьол и ще правят громки изявления по SNN за мир и спокойствие-а "пуделите" ще понесът негативите от алчността и диктаторските амбиции на САЩ.Това е накратко реалито.--за голямо наше съжаление.....
 • Киро
  Отговор
  6 10:02  05.10.16
  Рубладжийчетата съскали...нищо ново! Даже, според тях, горките неграмотници, САЩ "насъсквали" държавите от източна Европа да воюват с Русия - АХАХАХАХАХА! Жалка работа! Не им стига сиво вещество в дървените глави, че да проумеят - държавите от източна Европа не искат да нападат никого, просто искат да се опазят от гнусните посегателства от страна на Рашка! Вече са живели с руснаците и добре знаят колко е "хубаво"!

  Коментиран от #7

 • ооохоо розовата прашка Киро
  Отговор
  7 10:35  05.10.16

  До коментар #6 от "Киро":

  За теб знаем че си "професор".Ама напиши нещо което да не е само лозунги и клишета.Че с тази риторика надмина и комунягите вече.А и аз ще ти пусна клип за американската жестокост в наши дни-не някога си--а в наши дни...И става въпрос за деца-само за деца-500 000 жертви....https://youtu.be/4CZKb3625Jg.......та поне замълчи ако още имаш поне малко съвест-а не да защитаваш тези американски масови убийци.....
 • rosen
  Отговор
  8 10:53  05.10.16
  Има една негърска поговорка: " Ако видиш мавър и кобра, убий мавъра". Същата трябва да се промени по следния начин: " Ако видиш американец и кобра, убий американеца"
 • янки дудъли
  Отговор
  9 11:41  05.10.16
  Войници, която една врата не могат да отворят няма, как цяла страна да съборят - независимо коя камо ли Русия ! Единственото, което могат е да дробят попарата, а после другите да я духат и сърбат - пример последните арабски събития. Сега обаче, като дойде Килъри може и дрон да им прати та знае ли се !!!

Напиши коментар:


Публикувай