4 218 11

Джентилони: Русия поддържа равновесието в света

Италианският външен министър с комплименти към Москва

Росен Стойчев

Италия смята Русия за водеща държава, която да поддържа баланса в света и да участва в решаването на световни конфликти. Това бе заявено от италианския външен министър Паоло Джентилони, цитиран от РИА Новости.

Той говори по време на откриването на 14-та сесия на Руско-италианския съвет за финансово сътрудничество.

„Последната такава среща беше през 2012 г. в Москва. Ние знаем, че през последните 4 години имаше много промени, най-вече в международната сфера. Ние гледаме на Русия като страна, която има водеща роля в поддържането на равновесието в света. Ние се надяваме, че Москва ще докаже значението си като регулатор на глобална криза, включително и тази в Сирия“, заяви Джентилони. 

Италия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Перке бе джанам чак сега
  Отговор
  1 05:12  06.10.16
  Щом за папуняк си бе жабар, та чак сега го разбра, че срещу вятър се пикай но срещу Русия с лошо не си играй! Хайде чао за сега и андиамо.
 • ян бибиян
  Отговор
  2 09:05  06.10.16
  Естествено че Русия поддържа баланса в света! Сега бухат жилищните квартали в Сирия и по тоя начин разселват /балансират/ мюсюлмани в културната част на Европа!

  Коментиран от #5, #6, #7

 • Киро
  Отговор
  3 09:39  06.10.16
  Ако сегашното положение се казва "равновесие" - то да, Расия го поддържа. Вместо да се развива света към добро, към нови технологии в полза на човека, към повишаване на жизнения статус на хората, към по-екологично бъдеще, то ние пак се върнахме на нивата "дрънкане на оръжие".. Кой ли е причината? Дали не са тези с "равновесието"? Ми те друго не могат и никога не са могли, освен да правят пушкала и юруш.
 • jimbo
  Отговор
  4 09:40  06.10.16
  скоро евриофашистите от краваристан ще бъдат изритани от юропа

 • ХИТЪР ПЕТЪР
  Отговор
  5 09:43  06.10.16

  До коментар #2 от "ян бибиян":

  АФГАНИСТАН ИРАК ИЕМЕН СОМАЛИЯ ЛИБИЯ КОЙ ГИ БУХА И КОЙ РОДИ БИН ЛАДЕН ИДИЛ И ПОДОБНИ ??ЯВНО СЕ В ДЕТСКАТА ЯСЛА ЗА МАЛОУМНИ И КРЕТЕНИ ПРОДАЛИ СЕ ЗА ЕДНО БМВЕНЦЕ...
 • кроко
  Отговор
  6 09:48  06.10.16

  До коментар #2 от "ян бибиян":

  Именно! И ги канят в Европа, дават им инструкции къде да отидат, какво да правят за да не ги екстрадират, какво да искат, дават им кинти за пътуване.... И ни дават пари да си ги заселваме по нашите земи! Че не само сирийци, ми саботират и цъфтящата американска демокрация в Ирак и Афганистан като примамват и от там мюслита да идват към Европа!
 • Трол
  Отговор
  7 10:14  06.10.16

  До коментар #2 от "ян бибиян":

  Да попиташ Фют, колко са мигрантите от Сирия и колко от Афганистан, Ирак, където победи Америката, от Пакистан. Да попиташ Фют, каква е миграцията от С.Африка преди и след Кадафито. После да се погледнеш в огледалото и да попиташ Фют, аджаба какво ги правите такива безгръбначни и безмозъчни анаеробни?

  Коментиран от #8

 • МЕРСИ
  Отговор
  8 12:49  06.10.16

  До коментар #7 от "Трол":

  За скъпия ви "Кадафито" питах мед сестрите и д-р Здравков както и целия Български народ . Много ласкаво се изказаха ! Както и за това че не можехме да работим в Европа а ходехме както се изразяваше "Кадафито" "бели роби" в Либия За това трябва да благодарим на "великата българо-съветска дружба " И защо беше всичко това ? Само и само народа да не знае до къде са стигнали Германия ,Франция че даже и съседна Гърция ! МЕРСИ!

  Коментиран от #9, #10

 • кроко
  Отговор
  9 13:20  06.10.16

  До коментар #8 от "МЕРСИ":

  Мерси ти е главата! Никой не спори какво е било преди време - така е, тъпо е бло да не може да се ходи тук и там и въобще комунизма си има яко минуси, но и плюсове. При Кадафито поне ги измъкнаха сетрите от там, да не говорим че си беше чиста грешка на чистачката-външен министър Надежда Михайлова. Сега, ако стане нещо подобно и алах не би могъл да ги измъкне от Либия. Сега говорим за събитията от последните години! Ако не си застинал и ти в развитието си някъде преди мин. 30г. кажи нещо смислено по темата или си мълчи и си бъркай в носа.
 • ПАК НЕ СИ ЗНАЕШ УРОКА
  Отговор
  10 15:26  06.10.16

  До коментар #8 от "МЕРСИ":

  БЯХМЕ В ГРЕШНИЯ ЗАПАДЕН ЛАГЕР И КАТО НАЙ СЛАБО ЗВЕНО МУАМАР УДАРИ НАС АКО БЯХМЕ С БРАТУШКИТЕ КАДАФИТО ЩЕШЕ ДА ЗАБРАВИ ЗА НАС И ДА УДАРИ ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ БРАТЯ.
 • ами да
  Отговор
  11 16:18  06.10.16
  Ха, ха, ха! Е...ти вица, ушанките вече твърде много се възгордяха:)

Напиши коментар:


Публикувай