Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 21:15 5 057 17

Юнкер отсвири заплахите на Турция

  • жан – клод юнкер-
  • густав йотингер-
  • турция

Той останал изненадан от изявите на Гюнтер Йотингер

Юнкер отсвири заплахите на Турция - 1
Снимка: БТА/AP

„Заплахите на турските лидери не ми влияят.“ Това заяви пред вестник Le Soir председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер.

През последните седмици висши фигури от турския парламент заявиха, че споразумението за ограничаването на бежански поток към Европа ще бъде прекратено, ако процедурата по отпадането на визи с турски граждани не бъде завършена.

„Ако там не си изпълняват задълженията, няма да има прогрес за визите. Със съжаление установявам, че Турция се отдалечат от Европа. Не Европа се отдалечава от Турция“, заяви Юнкер.

Той допълни, че е останал от изявленията на германския еврокомисар по икономиката Гюнтер Йотингер . По време на бизнес събитие, той бе заснет да отправя обидни квалификации за китайски дипломати и хомосексуалисти.


„Останах изумен от думите му. Не смятам, че той наистина мисли това, а и вече се извини за думите си“, заяви Юнкер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Германския еврокомисар по икономика се казва Гюнтер Йотингер,а не Густав.
  • 2 До Диди

    0 0 Отговор
    Мерси Диди!
  • 3 Хасан

    0 2 Отговор
    Почна началото на края на Европейския съюз..Съюз в който се дават пари за буболечки и скакалци но не и човешки същества защото са от друг етнос или религията..Ако това не е дискриминация'?подкрепят се организации които са избрали терора за средство за постигане на своите цели..
  • 4 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, как сме? Липсват ми твоите анализи
  • 5 Димитър

    0 0 Отговор
    Брато аз не ти ли липсвам 😃😄😅😅
  • 6 Диди

    0 0 Отговор
    ,,Хасане,,ти какво писа вчера вечерта?
  • 7 Картър

    0 0 Отговор
    Хасане, знаеш ли какво е казал върховниат халиф на вкички мюсюлмани Абу Бакр ал Багдади?
    - ИСЛЯМЪТ Е РЕЛИГИЯ НА ВОЙНАТА!
    Западът Хасане ви подмами с визите за да види, дали тези потоци се направляват от Турция преднамерено. След като се видя, че това е така, Западът си затвори границите и ви остави Гърция и България за курбан. Гърция има огромни заеми към Запада и няма думата, а България си има един мафиот, който за пари ще продаде и родната си майка. Така, че ако сге почтени хора, връщайте афганците и пакистанците откъдето са дошли, защото това са икономически мигранти и си живейте живота. Можете и тук да ги натирите, но ние живеем в тотална бедност и мизерия, за да има за политиците ни и хич няма да им хареше.)
  • 8 Хасан

    0 0 Отговор
    Ердоган като казваше да се направи зона свободна от конфликти в Сирия и там под опеката на ООН да се съберат бежанците.Тогава Европа си правеше оглушки.. Ама когато опря ножа.. Или унят до немеца тогава припнаха
  • 9 Хасан

    0 0 Отговор
    До Картьр.. Ами то всички всичко могат да кажат но на байряма турчина от Швеция изминава 4000 км то Анадола за да целуне ръка на майка си и баща си,да почете гроба на умрелите а ние на Великден припкаме към Гърция на море и си забравяме старците..
  • 10 Диди

    0 0 Отговор
    Хасане,успокой се малко.
  • 11 Хасан

    0 0 Отговор
    Виж сега Диди..Аз съм за това България да си гони своя български интерес.. Примерно южен поток беше добре за България ама не с преминаващи такси а като Турция..дойде ли тръбата в Бургас газта става българска.. Ние си слагаме отгоре печалба и я ПРЕПРОДАВАМЕ и тогава цяла Европа щеше да киха и да имаме хубави старини..
  • 12 Хасан

    0 0 Отговор
    Искам пак да станем консервативна страна с традиции и и 6 годишна дъщеря да не казва Тате тая какички на екрана че целуват.. И това да изглежда нормално..Азис по пола не е нещо нормално..България не е Франция.. Културата на Франция може да е публичния дом Мулен Руж ама тука не е
  • 13 Диди

    0 0 Отговор
    Да,но човек може много да общува,да спори,да се ядосва.Това е живота,живота е хубав и прекрасен,но живота е и болка.Не се ядосвай че някой е писъл неща които не са приятни.Повечето са арогантни.
  • 14 Хасан

    0 0 Отговор
    Аз не се ядосвам.. Стила ми е такъв провокативен ама не като провокатор..що не спиш?? До късно си тука
  • 15 Диди

    0 0 Отговор
    За тези неща гаранция няма,тест дали жена със жена и мъж с мъж,времето тече бързо,обществото се мени,трудно ще е това,,нежелано развитие,, да се спре.А децата от малки ги учат за това,с което ще се сблъскат в живота,поне тук е така,в БГ още не.
  • 16 Диди

    0 0 Отговор
    Аз късно си лягам,особено в края на седмицата.
  • 17 Хасан

    0 0 Отговор
    Тук?!ти къде живееш?! Германия? Англия?! Аз мислех че си компютърна програма
Новини по държави: