Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 11:26 2 328 1

Как разведоха Бил и Хилъри Клинтън

  • хилъри клинтън-
  • бил клинтън-
  • сащ-
  • развод

Непреодолими различия между Бил и Хилъри Клинтън?

Как разведоха Бил и Хилъри Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Дни след като загуби президентската надпревара в Съединените американски щати, Хилъри Клинтън остана и без мъж. „Christian Times“ излезе със заглавие: „Извънредно! Хилъри Клинтън подаде молба за развод“.

Новината се оказа фалшива. Кандидатката на демократите не е искала развод от бившия президент на САЩ Бил Клинтън, въпреки че изданието посочва „непреодолими различия“ като причина.

Хилъри Клинтън загуби битката за президентския пост в Съединените американски щати от кандидата на републиканците Доналд Тръмп.

Интересно е, че преди дни „Нюзуик“ направи колосален гаф, в който отново бе замесено името на Хилъри Клинтън.

Американското списание пусна в продажба предварително подготвен брой, в който кандидатката на демократите е обявена за новия американски президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Абе Мелания Тръмп беше обявила че ще се бори с насилието в интернет, ама така и не разбрахме Били, като първи кавалер на кандидат-президентката, за какво щеше да се бори?