1 512 5

Русия забрани LinkedIn

Интернет доставчиците в страната вече започват да блокират сайта

Росен Стойчев

 

Русия збрани ползването на мрежата LinkedIn на своя територия, съобщи CNBC.

Има обвинение срещу професионалната социална мрежа, че нарушава правилата за съхранение на личните данни на руски граждани. Интернет службите в Русия вече са направили молба към интернет доставчиците да спрат разпространението на мрежата.

Действието е във връзка със съдебно решение, насочено към защита на личните данни на руските потребители. На 10-ти ноември съд в Москва разпореди достъпът до мрежата да бъде блокиран, заради пропуски в системата за защита на личните данни.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кадилак
  Отговор
  1 14:57  17.11.16
  ЕС, тая гей сбирщина може и да се фалира сама със санкциите си срещу Русия!Кой ще купува продукцията на Испания, Италия, Полша и Унгария, ако не Русия?

  Коментиран от #3

 • Реалист
  Отговор
  2 15:54  17.11.16
  По скоро на орките на Путлер няма да им купуват нефта и ще си го завират

  Коментиран от #5

 • onq s konq
  Отговор
  3 17:13  17.11.16

  До коментар #1 от "кадилак":

  И какъв купувач може да бъде бедна Русия с обезценената си като стари вестници рубла?А иначе богатите руски олигарси и семействата им са си В Европа и Америка и си купуват на воля каквото си искат.За жалост обаче...те са САМО 4-5% ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ РУСИЙСКИЙ НАРОДЕЦ:)

  Коментиран от #4

 • Бай хой
  Отговор
  4 18:55  17.11.16

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Конь а според хамериканската статистика американските милионери са едва 2% от населението. Излиза според собствените ти простотии че руснаците са два пъти по добре.
 • Бай хой
  Отговор
  5 18:59  17.11.16

  До коментар #2 от "Реалист":

  От кога загубилите чувството за реалност се наричат реалисти. Я уточни без евтини горива от Русия какво ще се случи с авропата. Абсолютно всичките им производства ще станат не продаваеми. Никой няма и да си помисли да инвестира в страна където горивата са три пъти по скъпи от руските като например хамериканските. Справка централна и южна хамерика и навсякъде ркъдето не се доставят руски и от БИ горива.

Напиши коментар:


Публикувай