Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 11:37 3 059 0

Къде е дъщерята на диктатора Каримов?

  • ислам каримов-
  • гулнара каримова

Според някои местни издания Гулнара Каримова е била отровена и впоследствие заровена в необозначен гроб

Засилват се слуховете за съдбата на Гулнара Каримова - бляскавата дъщеря на бившия диктатор на Узбекистан Ислам Каримов, съобщава Би Би Си, цитирайки местни сайтове. Според последните тя е била отровена и впоследствие заровена в необозначен гроб.

Местонахождението и последните обстоятелства от живота на 44-годишната бизнес дама, моден дизайнер и певица остават забулени в мистерия. Информацията беше, че тя е била поставена под домашен арест от баща си. Ислам Каримов почина през септември, но по-големата му дъщеря, която е завършила Харвард, не присъства на погребението.

Източник от националната служба за сигурност на Узбекистан заяви пред TSENTR-1 - уеб сайт, специализиран в новините от Централна Азия, че е участвал в погребението на Каримова в гробище в Ташкент на 5 ноември, който по-късно е изравнен. До момента няма официално потвърждение на новината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА