Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 08:38 2 440 1

Тръмп заложи на желязна лейди

  • доналд тръмп-
  • к.т макфарланд-
  • сащ

К.Т. Макфарланд е служила в администрациите на трима президенти

Новият президент на САЩ Доналд Тръмп избра К.Т. Макфарланд за свой заместник съветник по националната сигурност, съобщи Fox News.

Макфарланд е служила в администрациите на Никсън, Рейгън и Форд. Тя е била и анализатор по националната сигурност на FOX. Макфарланд потвърди назначението си.

„Горд съм, че Макфарланд отново реши да служи на страната ни и се присъедини към моята администрация. Тя има огромен опит и талант, за да бъде част от нашия екип“, обяви Доналд Тръмп.

„Доналд Тръмп има куража да направи Америка велика отново. Хората имаха причина да гласуват за него . За мен е чест да бъдат част от неговия екип. Той посочи проблемите в международната политика. Ще работим добре заедно“, заяви Макфарланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pyle

    0 0 Отговор
    Братчед не слагай такива титли на тоя и ония...