Last news in Fakti

17 Декември, 2016 14:10 1 278 2

Ердоган отново набеляза ПКК

  • реджеп ердога-
  • атетнтат-
  • турция

Според него групировката е отговорна за атентата в Кайсери

Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че Кюрдската работническа партия (ПКК) стои зад атентата в Кайсери, съобщи SBS.

По-рано днес кола-бомба се взриви в близост до автобус, превозващ военни в Кайсери.

„С тези методи сепаратистката група показва, че иска да отнеме от силата на Турция и да насочи нейните внимание и енергия на други места. Знаем, че тази атака не е независима от начина, по който се развива региона. Говоря най-вече за Сирия и Ирак“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tiko

    5 2 Отговор
    Този пририва главорезите от ИД а лъжливо насочва всичко към ПКК. Игра на целия мюсюлмански свят - Пакистан, Афганистан, ИД и Сауди Арабия да пускат тълпи към Европа и да я завладеят. Кой още го не разбра. Съмнявам се че и толерастите от Европа не го знаят.
    Още Кадафи го каза преди години. С утобите си ще ви завладеем.
  • 2 Българе

    2 2 Отговор
    Да бе да.. Уж прикрива Идил ама май само Турция се бори срещу ислямска държава.. Хитлер с цялата му военна машина го свършиха за 5 години а 50 страни коалиция не могат да свършат тълпа идилци с пикапи????
Новини по държави: