2 430 5

Турция и Русия пресират Ислямска държава

Първи руски удари в района на Ал Баб

Руски самолети са извършили първи въздушни удари срещу Ислямска държава в сирийския район Ал Баб, съобщи „Дейли Сабах“.

Това е районът, в който турската армия провежда акция за обезопасяване на своите граници от терористи. Руските изтребители са атакували цели на ДАЕШ в южните части на региона, докато Турция напредва в централната част.

Това става, след като стана ясно, че Русия и Турция са се договорили по условията за примирие в Алепо.

Към този момент няма коментар от страна на руската армия.

Сирия
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Факта
  Отговор
  1 18:57  29.12.16
  Браво! Джихадистите извършиха много страшни престъпленияв манията си за световен халифат. редно е да бъдат спрян и наказани!
 • 666
  Отговор
  2 19:09  29.12.16
  Пресират? Нова дума за химическо оръжие?
 • Хасан
  Отговор
  3 20:51  29.12.16
  Браво.. А казваха че Турция ги подкрепя. Разбра се кой ги подкрепя и им дава оръжие
 • misli posle govori
  Отговор
  4 08:40  30.12.16
  Що има наивни толкова хора....ето хронологията. 1.Турция им купуваше петрола на ДАЕШ, снимки нали ги показаха руснаците, ако не се лъжа. 2.Руснаците след намесата си бомбандираха цистерните и унищожиха повечето.(Обтягане на руско-турските отношения!!!) 3.Турците преосмислиха политиката си, след нашествието на тълпи-бежанци и се видя, че вече няма полза от ситуацията, да влиза нелегален петрол на 20-30долара в турската икономика. 3.Турците искаха компенсации от ЕС(тогава доколкото си спомням нямаше европейско участие в конфликта- подкрепата си бе в сферата на дипломацията към опозиция и "опозиция").Нормално беше, Ердоган да си ги бяха поискали от Русия, САЩ и Саудитска арабия, които подклаждат конфликта. 4.Останалата част от Близко-източната епопея тепърва предстои
 • ЕКСПЕРТ
  Отговор
  5 23:26  30.12.16
  САМО ТУРЦИЯ И РУСИЯ ЗАЕДНО МОГАТ ДА ОСВОБОДЯТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ОТ ТОВА ИЗЧАДИЕ ЕВРЕЙСКО ИДИЛ !!! СТРАННИ ИСЛЯМИСТИ СА ТИЯ ОТ МИНДИЛ НИТО ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА ИЗРАЕЛ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛЯН КУРШУМ СРЕЩУ ЕВРЕЙСКАТА ДЪРЖАВА !!! ДАЖЕ НЕ СА И ЗАПАЛИЛИ ЕВРЕЙСКОТО ЗНАМЕ !!! МИНДИЛ Е КУЧЕ НА КАИШКА ,КОЕТО СЕ ДЪРЖИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ !!! САЩ ДОСТАВЯТ ОРЪЖИЕ И НА ДЖИХАДИСТИ И НА КЮРДСКИ ЦИГАНИ ЗА ДА СЕ ИЗБИВАТ ,ТАКА ПЕТРОЛА ЩЕ ОСТАНЕ ЗА МОШЕ !!!

Напиши коментар:


Публикувай