Last news in Fakti

3 Януари, 2017 09:36 1 209 1

Нетаняху: Отложете празненствата!

  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • разпит-
  • подаръци-
  • разследване

Израелският премиер бе разпитван в продължение на три часа

Нетаняху: Отложете празненствата! - 1
Снимка: БТА/ AP

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху призова своите опоненти да не се радват предварително. Думите му идват по повод започналото разследване срещу него.

Израелската полиция разпитва в продължение на три часа премиера Бенямин Нетаняху, който е заподозрян във вземане на скъпи подаръци от състоятелни поддръжници. Според телевизия i24news трима следователи са разпитвали Нетаняху в резиденцията на премиера в центъра на Ерусалим.

От главната прокуратура на Израел не съобщиха подробности за разпита. Бенямин Нетаняху отхвърля всички обвинения и призовава израелската преса и парламентарната опозиция да не се радва предварително.

„Ние обърнахме внимание на съобщенията в средствата за масова информация. Чуваме радостните звуци в телевизионните студия и в залите на опозицията. Отложете празнуването, не изпреварвайте събитията. Ще ви повторя: нищо няма да се случи, защото нищо не се е случило. Вие продължавайте да правите диви заявление, а ние ще продължим да ръководим Израел“, заяви Нетаняху по време на заседание на парламентарната фракция на партия „Ликуд“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    1 0 Отговор
    Отдавна трябваше да го премахнат,докато той е на власт,няма да има примирие.