Last news in Fakti

22 Януари, 2017 23:30 1 193 3

Бивш шеф на ЦРУ с атака към Тръмп

  • цру-
  • шеф-
  • доналд тръмп

Критики към посещението на президента в ЦРУ

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан разкритикува Доналд Тръмп за неговото посещение в щаба на агенцията, съобщи Politico.

Тръмп обеща пълна подкрепа на служителите на ЦРУ. Той отново разкритикува медиите, които според него се опитват да се бъркат на разузнаването.

Говорителят на Бренан – Ник Шапиро заяви, че бившият директор на ЦРУ е бил разгневен от факта, че Тръмп се е „самовъзвеличавал пред паметната стена, посветена на героите на агенцията“. Според Бренан „Тръмп трябва да се срамува“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жидомасов Гроб

    19 1 Отговор
    Ми да, той Президента на САЩ няма право да стъпва в централата ЦРУ, защото е еврейска територия!
  • 2 само така

    22 2 Отговор
    Сритай им задниците Доналд, разчисти каубойската къща!
  • 3 Диди

    3 13 Отговор
    Той няма пълни правомощия,Конгресът ще го ,,възпита,,какво може и какво не.Ще покаже каква външна политика мисли да прави.