Last news in Fakti

22 Януари, 2017 17:35 1 174 2

Ердоган: Референдумът може да успее

  • реджеп ердоган-
  • референдум-
  • турция

Той призова своите привърженици да го подкрепят

Ердоган: Референдумът може да успее - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган призова своите симпатизанти да подкрепят идеите за конституционни промени на предстоящия в страната референдум, съобщи „Ал Баваба“.

Той говори по време на откриването на нова линия от метрото в Истанбул. Конституционните промени предвижда значително повишаване на президентските правомощия. Това ще превърне страната в президентска република.

„Вярвам, че тази кампания за референдума е път към бъдещето. Надявам се нацията да вземе реални решения. Има проучвания, но е рано да ги коментираме. Ние виждаме, че хората са склонни да подкрепят увеличаването на президентските правомощия“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито им

    4 1 Отговор
    Ще успее или ДА, попитал Ердоганя отговорните за организацията !
    Сигурен съм, че там ще успее, колкото и бях, че нашия няма да успее ! Просто и на двете места няма знзачение, какво мислят и искат хората !
  • 2 Диди

    1 1 Отговор
    Диктатурата идва с Ердоган.Ще бъде нужно да строим стена на границата,иначе няма накъде да отидат.
Новини по държави: