Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 18:59, обновена 14 Февруари, 2017 19:01 2 864 15

Заловиха двойника на Хитлер

  • хитлер-
  • двойник-
  • нацизъм-
  • австрия

Мъжът е арестуван за нацистка пропаганда

Заловиха двойника на Хитлер - 1
Снимка: БТА/АР

Мъжът, преобразил се като Адолф Хитлер, бе арестуван от властите в Австрия.

Срещу 25-годишния националист са повдигнати обвинения за нацистка пропаганда, информират местните власти, цитирани от световните агенции.

Арестуваният е заловен пред родната къща на Адолф Хитлер в град Браунау на Ин. Той дори наричал себе си Харалд Хитлер.

Всяка пропаганда на нацистка идеология е престъпление в Австрия от 1947 година насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    19 7 Отговор
    ЗИГ ХАЙЛ
  • 2 странен

    29 5 Отговор
    Значи, това че прилича на Хитлер е достатъчно в "демократична" Австрия да бъде арестуван и съден?

    Коментиран от #13

  • 3 Поклон на хитлер

    15 4 Отговор
    не прилича на на водач но е добро начало ЗИГ ХАЙЛ
  • 4 Сиско

    15 3 Отговор
    Мустака му нещо не ми харесва!!!Може да са го арестували за неправилно преобразяване на Хитлер!!!
  • 5 гост

    20 3 Отговор
    Нелепо от където и да го погледнеш . Те вместо да се гордеят с Хитлер , те го отричат , нещастници .
  • 6 венци

    15 3 Отговор
    Наближава денят в който тия глупаци ще търсят някой като него да ги спасява от насекомите,които приеха.Хайл Хитлер!
  • 7 Г(Е)РОБ

    2 3 Отговор
    Я да клонират и двойник на Сталин и да почва войната....
  • 8 геро

    2 2 Отговор
    Този прилича на Хитлер точно толкова, колкото и аз.
    Артист.
  • 9 БАТЕ ЖОРО

    2 2 Отговор
    Наложително е било да го приберат. Личи му, че не е редовен и излага Хитлер и идеологията му.
  • 10 Кики

    2 2 Отговор
    Този по скоро прилича на Чарли Чаплин!
  • 11 Кики

    0 4 Отговор
    Има хора, които са получили много плюсове за написани простотии, без никакъв смисъл. Да се чудиш! Аз имам чувството, че даже и да пръдна, ще получа не малко плюсове!
  • 12 Hitler

    1 2 Отговор
    heil hitler

    Коментиран от #14

  • 13 Оеее

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "странен":

    Там е работата, че не прилича на Хитлер. Само мустачките му са в този стил. Нали антисемитизма го заклеймиха като престъпление и еврейската клика ревностно сритва всеки, който прави стъпките на Хитлер. лично не харесвам войната, затова и не харесвам и Третият Райх - жестока машина да потискане на хората, служеща на малко привилегировани тарикати и то пак главно евреи - Тиссен, Круп, Майерови и другите му там. напу2к на твърденията, че Райха ебил срещу евреите, то ако погледнем от ползата, то главно едрите еврейски фамилии са се обогатили неимоверно от тази адска машина. заводите им са бъкали от поръчки на оръжие, автомобили, евтина или робска безплатна ръка... Който харесва Райха ум няма. но пък и който харесва юдогилдията да го яха, скубе и прецаква съвсем и тиква няма. така, че еуфорията по Хитлер е разбираема. но дойде ли на власт тези, които го хвалят първи ще проплачат. защото най-често диктатурата си гледа кефа, не гледа кефа на машите си. Колко от първите сподвижници на Хитлер бяха живи след идването му на власт? почти всички бяха избити от отрядите на кафявата слугинска паплач. малцина най-приближени оцеляват, поради полезността им за новият фюрер Адолф. Акъл нямате да славите такъв ред! но пък и диктатурата на евреите по всякакви постове тук и по света навред също е ад. нейде по средата е правилното, но все го няма - или в едната крайност или в другата върви света.
  • 14 Оууу

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Hitler":

    Човече, не знаеш какво проповядваш... такива като теб по времето на Хитлер свършваха или в Нощта на дългите ножове - когато вандалите на Химлер избиваха сподвижниците на новият фюрер, онези, които го издигнаха и му бяха предани, а вече ненужни, или ще си кучето войник на фронта, за да вадиш кестените печалба за онези, които финансират такива като Адолф. Кой мислиш наля милиони за да се издигне партиятан а Хитлер? Онези еврейски богати фамилии Тиссен, Круп, Майерови, и много други, които финансираха тази адска машина. за печалби естественно. И спечелиха - роби за заводите си. колосални поръчки на оръжие, техника, продукти и какво ли не. Експанзия влияние по цял свят. Много ви е хубав Райха така в креслата, на компа...? Ако обаче автоматите са насочени срещу вас и ви крещи някой есесовец - Хенден хох! ще се пона.кате вероятно? защото или ще ви разстреля или в концлагер или роби в заводите на описаните крупни тарикати или отивате да копаете като кучета пътища и траншеи. Много ви е хубав Райха, но не сте го преживели май? Е, гледали сте някойд руг филм, надсмивали сте се, на дивана с биричка в ръка? Ала там наживо ада е друг, не е като на филмите. Много е важно дали ада го изживяваш лично или го гледаш на филм.... А да хвалиш ада е тъпичко... Джихадистите са същото ада като в Третият райх. не са готино нещо нали? А икономическият геноцид, който ни спрята еврейската мафия, даже чрез телефонни оператори и надписани сметки, и други адски неща не е по-малко зло. с
  • 15 Mercedes-Benz

    2 0 Отговор
    Нашият скъп Фюрер създаде най-правдивата и добре работеща система на управление - национал-социализма! Тази система може да изведе Европа и белия човек към светлото бъдеще! Комунизма и демокрацията са страните на един и същ шекел, запомнете го, Юда не спи, а действа чрез пионките си демократите и комунистите, за тотално заличаване на европейските народи!
Новини по държави: