Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 08:49 2 315 2

Мистерия: НЛО или космически боклук (ВИДЕО)

  • nasa-
  • наса-
  • нло
Мистерия: НЛО или космически боклук (ВИДЕО) - 1

Привържениците на НЛО намериха поредното доказателство, че извънземен разум съществува. То им бе предоставено от НАСА. От видеото, разпространено от потребителя на Youtube - Streetcap1 се вижда преминаването на няколко обекта край американския сектор на Международната космическа станция.

Сайтът, специализиран в изследване на извънземен разум – Tyler посочва, че подозрително видеото се сменя с показване на вътрешността на станцията, а не на открития космос.

НАСА обикновено се оправдава с космически боклук или лед.

„Ако става дума за лед, то ние трябва да се оглеждаме за айсберг”, коментира Tyler.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алф

    3 0 Отговор
    НЛО е. Идват да ме вземат, понеже им казах, че тук идват избори и местните политици пак ще ни маймунясват с райски обещания, а на Мелмък нямаме политици - там имаме един шеф компютър, който се грижи за битовите нещица като прахосмукачки, хранене на рибки в аквариум, бърсане на мебели и други, а ние само правим бизнес, а вечер ходим на бар и след това любов. Казах им, че тук е много сложен живота - едните викат - на ти 50 лъва гласуувай за нас! Другите викат - ние ще те оправим гласувай за нас! И аз чаках цели 40 годинни да ме оправят, но още не съм оправен. Вече няма за кога да чакам да ме оправят и викам май Брадър Лепунсио 13-ти, да дойде с кораба и да ме вземе. Тва тук не е живот. Не е лед. Само дето браточката обича да пътува на хладно - страда от подагра и така се лекува и затова кораба чу е леденясал малко.
  • 2 незнайко

    6 0 Отговор
    Много боклук в този космос ! Няма нужда да гадаем. Наближава времето когато ще си кажат всичко, защото няма да могат да го крият повече.