1 811 2

120 румънци избягали от испански ресторант без да платят

Групата наела мястото за да празнува кръщене

Снимка: Google street view
Снимка: Google street view
Милена Трачева

Над 120 румънци невъзмутимо си тръгнали от ресторант в северозападната част на Испания, без да платят сметката си, възлизаща на около 2000 евро, съобщават Би Би Си.

Румънците, които били наели ресторанта срещу депозит от 900 евро, за да празнуват кръщене, групово избягали от ресторант "Кармен" в градчето Бембибре в момента, когато трябвало да бъде сервиран десертът, разказа собственикът Антонио Родригес.

"Всичко стана за около една минута. Явно са го планирали, тъй като всички изчезнаха в панически бяг", обяснява Родригес, който заради инцидента, олекнал с 2000 евро.

Групата изяла предястието и основното ястие и изпила 30 бутилки различни напитки, разказва собственикът, като добавя, че за първи път откакто преди 30 години е започнал своя ресторантьорски бизнес, му се случва подобно нещо.

Той е подал жалба в полицията, в която подробно разказал какво точно се е случило. Въпреки това не възлага големи надежди да си получи парите, тъй като служителите на реда все още не са открили нито един от заподозрените, които не са испански граждани, пише вестник "Ел Паис".

Испания


Още по темата

 • Бандитите "яж и бягай" удариха отново

  Бандитите "яж и бягай" удариха отново

  Испанската полиция разследва второ нагло нападение над ресторант, при което група от над 100 души избягала, без да плати сметката си, съобщава Би Би ...
  6.03.2017
  2 051
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мамалиги
  Отговор
  1 19:42  03.03.17
  Тея румънци съм сигурен че са от кафявата боя, дето ги има из всички страни.
 • 30 бутилки
  Отговор
  2 19:42  03.03.17
  Ако беха българи, щеша да земат и столовете и масите и посудата... Ама тва са некви румънци - 120 човека изпили 30 бутилки!!!!!! СМЯЯЯХХ...

Напиши коментар:


Публикувай