1 207 6

Тръмп с ново ограничение за имигрантите

Забраната важи за жители на 6 държави

Росен Стойчев

Президентът на САЩ Донадл Тръмп подписа нов закон, с който блокира достъпа на граждани от 6 държави до САЩ, съобщи Би Би Си.

Забраната е за срок от 90 дни. Забраната важи за граждани на Иран, Сомалия, Сирия, Судан, Либия и Йемен. От списъка е изваден Ирак, който фигурираше в първия указ на Тръмп.

Все пак указът гарантира правата на хората от тези страни с право за постоянно пребиваване или притежатели на зелени карти. На територията на САЩ няма да бъдат допускани бежанци за срок от 120 дни,

САЩ


Още по темата

 • Иран с ответни действия на САЩ

  Иран с ответни действия на САЩ

  Властите в Иран ще запазят ограниченията за влизането на американци на територията на страната, съобщи РИА Новости. Това е отговор на новата ...
  7.03.2017
  1 045
  4

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър Анков
  Отговор
  1 20:17  06.03.17
  На далаверата с "МИГРАНСТВОТО" трябва да се сложи край! Който иска да влезе в чужда държава следва да му бъде разрешено, а не чрез масиран натиск! Който е наредил на Меркел да си покани орди от "гости" да си бере плодовете, а не да натрапва на Европейските държави да и отнасят негативните! Право е на всеки държавен ръководител да брани държавата си от фанатизирани нашественици, които са много добре манипулирани, организирани и насочвани!!! Света би следвало да е благодарен за избора на Доналд Тръмп, защото, ако Клинтън бе заела тази позиция - света с гаранция ще приключи в кратки срокове съществуването си!!
 • блокира достъпа
  Отговор
  2 20:33  06.03.17
  Всички цветнокожи паразити ше го намразят - тоя е дезинфектант за микроби, а те са навсякъде- по минусите ми ще ги познаете!
 • пешо
  Отговор
  3 21:17  06.03.17
  Копнея за този момент в който нашите провалени политици ще прогонят тази дива паплач далече от нашата родина.
 • Пеньо
  Отговор
  4 08:12  07.03.17
  Като се наспи, като започне да мисли, като започне да чува, Тръмп може и да не е толкова първосигнален. Това обаче не е гаранция за нови изцепки.
 • незнайко
  Отговор
  5 13:50  08.03.17
  В САЩ може да има забрана, а при нас в Европа НЕ. Скоро света ще се разпадне ! Богатите са една шепа хора, които могат да бъдат пометени ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ !
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  6 20:45  08.03.17
  АЗ СЪМ МУ ФЕН НА ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ВАС НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.

Напиши коментар:


Публикувай