Last news in Fakti

12 Март, 2017 18:02 3 703 4

Ройтерс: Провал за Брекзита?

  • брекзит-
  • провал-
  • преговори
Ройтерс: Провал за Брекзита? - 1

Брекзитът може да не се състои и за това трябва да са подготвени както Великобритания, така и Европейския съюз, предупреждава Ройтерс.

Агенцията се позовава на анализ на британска парламентарна комисия. Документът отбелязва, че британското правителство е длъжно да готви планове за вариант, при който ЕС и Лондон не постигат споразумение за излизане на страната от ЕС.

Провалът на преговорите ще доведе до икономически загуби за двете страни и ще създаде несигурност и правна главоблъсканица за гражданите и бизнеса.

В момента единственото е известно, че преговорите ще продължат две години и техният пик ще бъде по време на българското председателство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Патето Яки

    8 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: преговорите ще продължат две години и техният пик ще бъде по време на българското председателство.

    Дръж се ЕС шоп ще те гази.
    Където сме влезнали все се е разпуснало-разтурило.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Патката е най добродушното и красиво животно особено с кисело зеле.
    Много ни е добро дереджето Кроки, ЕС ни брои за малко слаб член, и сега се е паднало да покаже нашата политическа клика колко е сервилна, тоест нищо не мой да гази.