Last news in Fakti

20 Март, 2017 12:14 1 954 2

Ким Чен - ун се държи лошо

  • доналд тръмп-
  • ким чен -ун-
  • северна корея

Доналд Тръмп със серия от срещи за Северна Корея

Ким Чен -ун се държи много, много лошо.“ Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от Time.

Това става на фона на усилващото се напрежение между двете страни. През миналата седмица държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви, че има готовност за предварителни удари по Пхненян. Това стана по време на негово посещение в Южна Корея.

От пресслужбата на Белия дом допълват, че вчера Тръмп се е срещнал със съветника си по въпросите на националната сигурност генерал-лейтенант Хърбърт Макмастър, за да обсъдят "заплахите от страна на Северна Корея".

През миналата седмица президентът на САЩ направи подобен коментар и в Twitter.

Северна Корея се държи лошо. Там разиграват САЩ с години. В Китай не правят нищо“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 2 Отговор
    Ха така, скарай му се на Ким! Много ще го уплашиш!
  • 2 Кики

    1 1 Отговор
    Рекс Тилърсън плаши... гаргите. Нали ако посегнат на С.Корея, това означава война между двете съседски държави. И какво очакват от Китай...мушмули? Гарван на Гарван око не вади!
Новини по държави: