Last news in Fakti

7 Април, 2017 09:30 2 540 2

Грандиозен скандал с първата дама на Сърбия

  • сърбия-
  • драгица николич-
  • първа дама

Разследват фондацията на Драгица Николич

Грандиозен скандал с първата дама на Сърбия - 1
Снимка: БТА/AP

Сръбските власти извършват проверки във фондацията на съпругата на действащия президент Томислав Николич, съобщи сръбското издание „Блиц“.

От миналия петък са били преустановени всички плащания и дарения по сметките на фондацията на Драгица Николич. Преглежда се дали сметките по дарителските сметки не са се прехвърляли към частни сметки. Полицията вече е извършила обиск в офиса на фондацията.

Проверява се цялата документация на организацията. Разглеждат се и заплатите на служителите. Разследването се води от Службата за борба с организираната престъпност.

В същото време в Сърбия продължават протестите срещу правителството в страната. Те избухнаха, след като премиерът Александър Вучич спечели президентските избори в страната. Протестиращите го обвиняват в опит да наложи диктатура.


Мандатът на Николич изтича на 31-ви май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърбов

    1 0 Отговор
    Стойчев, Вучич, не Николич!
  • 2 гост

    7 2 Отговор
    Всички са крадци и тоя Вучич също, а Путя го прикрива.
Новини по държави: