Last news in Fakti

10 Април, 2017 18:14 2 244 1

Хотел в Хамбург отказа да настани Тръмп

  • хотел-
  • тръмп-
  • визита-
  • g20

Хотел „Четири сезона” в Хамбург отказа да настани президента на САЩ Доналд Тръмп и придружаваната го делегация, която ще участва в срещата на G20. Причината не е известна. Интересно е да се отчете фактът, че въпросният хотел е приел преди време делегация от американски дипломати начело с Джон Кери, като последният е останал доволен от визитата си в германския град.

Тръмп и приближените му могат да пренощуват в хотел Adlon, който отговаря на изискванията за безопасност и се намира в близост до американското посолство. Германското издание Spiegel Online обаче обръща внимание, че подобно запитване от властите в САЩ все още не е имало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срещата на G20

    18 2 Отговор
    И ако от хотел Adlon, също откажат да го настанят - какво ще правят?!
    Това е по-добра реклама отколкото да се съгласиш - бунтарско е и интересно.