Last news in Fakti

14 Април, 2017 14:46 2 997 13

Северна Корея се закани на САЩ

  • северна корея-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Обвинения срещу Доналд Тръмп заради разрастващото се напрежение

„Действията на Доналд Тръмп създават проблемите със Северна Корея.“ Това заяви севернокорейският външен министър Хан Сойн – ньол, цитиран от Time.

Според него КНДР не може да стои с кръстосани ръце, докато „САЩ заплашват с превантивни удари“.

„Ние сравняваме политика на Тръмп към нас с тази на предишните американски администрации. Установяваме, че тя е все по-агресивна. Ние следим американските изказвания. Ако те целят да променят нашата система, ние ще ги отхвърлим. Ако от САЩ решат, ние ще воюваме. Те правят проблемите“, заяви Хан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    8 19 Отговор
    Те нямат ориз да ядат а тръгнали да воюват.

    Коментиран от #2

  • 2 тото

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ловеца на поршета":

    ОНЯ ДУНДО ИЗЯЖДА ВСИЧКО ...
  • 3 Гост с име

    7 8 Отговор
    Наближава Коледа за прасчо.
  • 4 До предишните

    17 4 Отговор
    Не бъдете толкова първосигнални...САЩ отдавна исат да си върнат за кютека който ядоха през 50 - те години. Имаха много поводи за това-ама не им стискаше. Лошо е,че Тръмп не е политик и явно не схваща както предшествениците си,че война с Корея ще е страшна за цял свят. Колкото до това дали са гладни-едва ли...гладен народ няма такава раждаемост-от 8 мил. сега са 20 мил.....Не че го оправдавам тоя жълтурчо със свинските очи-но трябва реално да се гледа на ситуацията. САЩ ще направят най-голямата си глупост,ако ударят корейците...

    Коментиран от #7

  • 5 onq s konq

    5 16 Отговор
    Ако САЩ не се разправят със С.Корея ТОЧНО СЕГА,това значи да имаме още един Иран,който става все по мощен ядрено с тая разлика обаче ,че Корея е НАЙ-НЕПРЕДВИДИМАТА СТРАНА В СВЕТО във военно отношение.И по-точно казано-луд с картечница!
  • 6 Очо

    15 3 Отговор
    Конче..защо пък точно САЩ ??? Досега С.Корея не е нападнала никой-факт...макар че имат атомни бомби от края на миналият век-1992 г....Та досега корейците си траят-никой не е умрял от тях-за разлика от вмешателствата на САЩ....Тяхният прасчо наистина е луд-ама е пионерче в сравнение с американските президенти
  • 7 джосар

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "До предишните":

    ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ НАШИТЕ ЦИГАНИ СА НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА ПРОСЛОЙКА НА БЪЛГАРИЯ ?

    ЕДВА ЛИ! ИЛИ ЧЕ В АФРИКА СА МНОГО СИТИ ?ПО-СКОРО ТОЧНО ОБРАТНОТО!ГЛАДНИ ,ЖАДНИ И БЕЗ ГАЩИ НА ЗАДНИЦИТЕ И ПРАВЕНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДИНСТВЕНОТО ЗАБАВЛЕНИЕ КОЕТО ИМ Е РАЗРЕШЕНО!!!
  • 8 Кики

    10 3 Отговор
    Оня с Коня изплю камачето най - накрая! Това ли те притеснява, че С.Корея може след време да наруши хегемонията на САЩ. Дано и други страни да скръцнат с зъби на световния агресор.
  • 9 Харалампи

    2 6 Отговор
    Сега или никога. Щото този създава самоядрена технология за военни цели.А страната му живе от помощи. Няма икономика има глад. Живеят от дажби и купони,партията и военните , милицията с привилегии. Комунис. Работа. На времето, Албания беше същата работа,строяха само бункери, и нищо частно
  • 10 гост 2

    0 5 Отговор
    В сутрешна публикация беше писано ,че ако Пхеням продължат с опитите си ще има ответен удар.Май Пхенян е разбрал , и сега само празнослови.
  • 11 Аз1111

    2 3 Отговор
    И кво сега Северна Корея има само това-ядрени оръжия и най-голямата действаща войска, а хората тънат в мизерия-хронично недохранване, режим на тока, работа 24/7,улиците асфалтирани само на площада за парада. Много развита държава, няма що.
  • 12 незнайко

    2 0 Отговор
    НАПЪЛНО Е ПРАВ, министър Хан Сойнньол.
  • 13 Гого

    1 0 Отговор
    Ще има Добро утро Виетнам-2 Северна Корея не е нито Сирия нито Либия Сърбия или Ирак войската им е 1,2 милиона и с модерна военна техника. Американците се перчат на малки държави без военен потенциал.