Last news in Fakti

28 Април, 2017 21:23 5 922 27

Рейтингът на Путин удари небесата (СНИМКИ)

  • владимир путин-
  • дмитрий медведев-
  • рейтинг

82% от руснаците имат положително отношение към президента

Рейтингът на Путин удари небесата (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

82% от руснаците имат положително отношение към президента Владимир Путин. Това показват данните в допитване на социологическия център „Левада“.

Според същото прочуване 18% не харесват президента, а 54 на сто премиера. През март същото проучване показа 42-процентно одобрение за Дмитрий Медведев, докато за Путин показателят е непроменен.

Рейтингът на Путин удари небесата (СНИМКИ)

След президента и премиера най-високо одобрение получават министрите на външните работи и на отбраната Сергей Лавров и Сергей Шойгу, съответно 25 и 23 процента.

Рейтингът на Путин удари небесата (СНИМКИ)
Рейтингът на Путин удари небесата (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Държавната дума има одобрение от 42%, което е с 4 пункта повече от последното подобно проучване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NATO

    13 25 Отговор
    Щом не са фалирали , въпреки евтиния петрол ,си е постижение. Много съм изненадан.
  • 2 Kcaniba

    31 14 Отговор
    То ако независим ресарч се проведе - в целият
    Свят, Путин ще е с най висок рейтинг!!!
    Хороата още от Древният Рим обичат чилните лидери и Триумфаторите!!!
  • 3 Кики

    30 10 Отговор
    Тъкмо си сипах една ракия и тази новина излезе пред мен. Наздраве Влади! NATO, мисля, че не си изненадан, а малко заблуден.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Gost88

    17 2 Отговор
    Още някоя анимация няма ли? А добър ден .

    Коментиран от #7

  • 6 Kana

    32 15 Отговор
    Ами те руснаците са единен народ ! ЕВАЛА НА ТЯХ! Без единство няма сила! Искрено ги боготворя! А на нас, така ни се пада, 26 години-страдание и мъка! Изборът беше наш!

    Коментиран от #8

  • 7 tost

    27 7 Отговор

    До коментар #5 от "Gost88":

    Тя, анимацията е финансирана от чичко Сорос ;)

    Аз понеже съм християнин ,си падам по кръстчетата ( + ) ,който ни ма аресва може да ми даде и минусчета ( – )
  • 8 Браво Каnа

    39 10 Отговор

    До коментар #6 от "Kana":

    Смело в защита на РУСИЯ, иначе ще ни сменят ИСТОРИЯТА , че БОТЕВ И ЛЕВСКИ СА РАЗБОЙНИЦИ И ТЕРОРИСТИ ! СЛАВА РОССИИ !
  • 9 Sergiy

    5 25 Отговор
    нали беше 86%, и сега какво )))) това напомня ми избори за дума/дура. Питат @уйло защо "едина москвия" спечели в ченя 98,9%, той не беше готов, огледа се и вдигна представител на неговата партия в чечня и по-моли той да отговори, смях, ама наистина смях ))

    Коментиран от #10

  • 10 Ашкоулсун Sergiy

    27 9 Отговор

    До коментар #9 от "Sergiy":

    Ти сигурно имаш вече ИБРИК, ПАТУРИ, КИЛИМЧЕ, КОРАН И ФЕС? Ти сигурн си ял соросоидна ярма и си платил с предателство - ти отричаш турското робство, БАТАК, Левски, Каравелов, Ботев, Шипка, Плевен, Шейново, Стара сагора, Сан Стефано ! За теб днес е по-важно да заредиш дванадесетопръстника си с ярма, без значение за каква цената, а че изтриваш историята на народа си, за теб това няма значение. Ти неси сам, стеб са президента, МС и НС - предателите на БЪЛГАРИЯ ! Хаир да не видите! СЛАВА РОССИИ !

    Коментиран от #11, #18

  • 11 Sergiy

    9 25 Отговор

    До коментар #10 от "Ашкоулсун Sergiy":

    Първо-Хаир- е турската дума ;) 1) Левски за московия: "Тозъ, който ни освободи, той ще ни пороби.“ 2) Захари Стоянов: "Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!" 3) Христо Ботев: "“Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение." Мога да още, ама за теб московитски трол, стига за днеска )))

    Коментиран от #15

  • 12 ОБЕКТИВНО

    7 15 Отговор
    Рейтингът на севернокорейския КИМ МУНЧО Е 100% , така че едвали някой ще потигне таквиз резултати . Имаше един против , и той не издържа на отровата на КИМ МУНЧО СЕН.
  • 13 БАЛГАР ГУЛАГ

    10 17 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ЗДРАСТВУЕТ РОССИА":

    Да здраствует РАССИЯ. А МЪЙ ? ВЪЛЦИ СА НИ ЯЛИ .
    Очен прекаляваш братушка, върви си с мир , в сибир . Остави ни , за винаги .

    Коментиран от #16, #19

  • 14 Чингиз Хардулов

    12 16 Отговор
    Аз мисля ,щом има такъв рейтинг -трябва да го положат в мавзолея
  • 15 ЛЪЖЕШ Sergiy

    19 9 Отговор

    До коментар #11 от "Sergiy":

    Посочи источника на тези цитати! А аз ще те итам как твоят герой Захари Стоянов 1877 г. от затворник по турскте конаци в пордица градове, трците избиват всички активни комити , заем че Захари е в ръководството на 4 ти Революционен окр. Пловдив, а него НАСИЛА го изпращат У ДОМА при мама и тати, на баничка, кокошка супа и салатка домати? НА ЗАСЛУЖЕН ОТПУСК за ЗАСЛУГИ НА ПАДИШАХА както и ти днес си на ЯРМИЧКА ОТ НПО - Америка за ПРЕДАТЕЛСКА БЪЛГАРИЯ! Сергия, думата дупка отваря, като си отворен по темата как твоят "герой" Захари Стоянов/25 годишен/ 1875 г. като участник в Старозагорското въстание - всички въстанници са заловени и избити а той е назначен като ЧИНОВНИК СТРЕЛОЧНИК НА ЖП ГАРА в СИМЕОНОВГРАД на заплата, със униформа и диволствия? Той пак е щастлив и доволен като теб днес, НА ЯРМИЧКА от чужд господар? И ти си същият служител като него - съмнителин. През 1877, Захари е на 27 години, той е по-известен на секретните служби на падишаха но не и сред народа в България. Руските войски са вече е в ТЪРНОВО/1877г./ и твоя "патриот" е там НО ЗАЩО Сергия? Също катоб СЕргия - за КЕЛЕПИР като теб. Думата дупка отваря та да т открехна щото си плитък и въздухар. По туй време там с РУСИТЕ е ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН - ПАТРИАРХ на БТРК /българският таен революционен комитет/ на име ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ. Нещо велико като главнокомандващ въоръжената дейност в България! Сергия, рабирам че си нищо друго, като и ЗАХАРИ, една "ЛАКЙКУЧКА"! Обяснявам ! КАРАВЕЛОВ придружава руското

    Коментиран от #17, #21, #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 МИЧО

    9 7 Отговор

    До коментар #15 от "ЛЪЖЕШ Sergiy":

    Вата у главата
  • 18 гостуващ

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ашкоулсун Sergiy":

    Този не е българин, а някакъв рускоговорящ безродник, гнил пън без корени, мъртва душица, неориентирано зомби,...,нещо от тоя род. Изразите му са от бълг. думи с прозираща руска граматика: "това напомня ми" е побългареното руско: "это напоминает мне". Ако разгледаш други негови по-дълги постове си личи много ясно.
  • 19 гостуващ

    19 4 Отговор

    До коментар #13 от "БАЛГАР ГУЛАГ":

    Кой точно руснак те е хванал тебе пък, че да те оставя на мира. Проруските изблици под статията са защото темата и е руска. Не разбирате ли, че русофилството избуява заради крещящата нужда от алтернатива на американската отрова. НЕАДЕКВАТНИ СТЕ! Главата ви е в устата на крокодила, а вие пищите, че в ъгъла има котка, която може да ви одраска! Тотален идиотизъм!
  • 20 Измама

    5 18 Отговор
    Това е пропагандна измама .
    Точно когато в Русия Путин не могат да го гледат пускат ,че бил с най-висок рейтинг , чисто комунистически гимнастики .

    Коментиран от #23

  • 21 Sergiy

    3 11 Отговор

    До коментар #15 от "ЛЪЖЕШ Sergiy":

    много турцизми пишиш- не ги разбирам ))), второто "произведение" от теб поне има свързаност, а пак първо разбрах на 50%. Сега, за Захари Стоянов: "В периода на борбата за Съединението на Княжество България и Източна Румелия се обявява против политиката на руското правителство. Активен член на Народнолибералната партия, застава начело на органа ѝ, в. „Свобода“ (1885).
    Публицистиката на Захарий Стоянов се отличава с полемична острота и борбен, настъпателен дух. Чрез статии и фейлетони воюва на много фронтове-срещу политически и идейни противници, срещу мними дълбокоучени, откъснали се от народа нашенски аристократи, срещу подкупни журналисти. Критикува социални недъзи, утвърждава революционното минало, пламенно защитава идеалите, паметта и делото на националреволюционерите, ратува за почит и възхвала на техните образи и завети." А за Левски и Ботев, защо не коментираш ))) Левски:" А и всичките войводи изпълниха ли, както им налагаше законът? То не ни е засега работата да говорим, а искам да докажа на горните ни родолюбци, че българите, ако бяха се повлекли след четите, щяха да принесат полза на руския цар, пък за тях си щяха да изгубят най-добрите си юнаци, ръцете на кои[то] стои българската свобода. Пък тогава нека отсвирюва [нека тегли] България един век още. Това така доказвам на нашите родолюбци, щото да престанат ония бърборения. С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то [1869 г.], единия препоръчан от одеските
  • 22 Sergiy

    2 12 Отговор

    До коментар #15 от "ЛЪЖЕШ Sergiy":

    единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.
    Брате Филипе, чакам на това писмо отговора Ви, че тогава ще се разберем как и какво ще работим. Защо за Ботев и Левски, мълчиш ))?
    Христо Ботев: "“Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение." Ако и пишеше третото "произведение", пиши го без турцизми-не ги разбирам ))

    Коментиран от #25, #26

  • 23 гостуващ

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "Измама":

    Може пък аним. филмче да е пропагандна измама. Ламята ФАЩ щастливо папка държава след държава чрез всякакви позволени и непозволени средства и изведнъж "БАМ!"- някакво камъче ѝ чупи зъб. Ламята е бясна, ама е тъпа и грохнала и ползва стари ефективни схеми-да разядем врага отвътре. Ама врага се е променил-еволюирал е и може да си е създал имунитет срещу отровата. Ще видим.
  • 24 стоян георгиев

    1 11 Отговор
    то путин няма ли реитинг над 100%???кви са тия 82, я кгб веднага да установи недоволните и да почне да ги превъзпитава!!!!шъ недоволстват ,хъ ма хъ!!!!троловете тук веднага да запеят как не трябва в русия да има друго мнение освен путиновото ,а тук да търсят нови права и демократични придобивки!
    особено смешно става с удобрението на путин и неудобрението на медведев или останалите лакеи,все едно те имат някакво право на различно мнение или деиствията им са различни от желанието на путин :)!за толкова години руснаците не разбраха ли че царя дава нарежданията ,а мишките безропотно ги изпълняват.при сталин и при романови руските овце си мислеха че ги разстрелват някви си там второстепенни играчи без да знаят от ръководството,а всъщност истината е много по-прозаична.
  • 25 Лъжеш Sergiy

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "Sergiy":

    Губиш се по терена Сеирджия, аз те питам за източници а ти ми пускаш извадки без конкретно да посочиш произхода им. Аз искам да насоча вниманието на хората у нас, че сред родолюбцитее имало и "дълги уши" в сужбана империята. И такова "ухо "е твоят любимец. Патриот е душа дава, но не своята а душата на народа. Захари/козаря от Медвен Сливенско/ на 26 г. в 1876 е в гарантиран спокоен домашен отпуск от Падишаха, за ЗАСЛУГИ, по живо и по здраво се наслаждава на живота, а в България се избиват и последните въстаници. Освободителната Руско-Турска война започва в 1877г. Русите освобождават Търново. И започва незабавно устройване на гражданската българска администрация. Твоят любимец е вече там на 27 години козар с европейски костюм, при това още не е написал прословутитв записки за Ботев и Левски, които са били повечето време в Румъния. Козаря в Румъния не е бил, той се е учил по туй време за "абаджия" в Русе и е на21 22г. Как така той ще е най-достоверен разказвач за дейността и живота им когато не ги е срешал, виждал и чувал. И наистина за абаджия ли се е учил. Какво точно е учил? Щото Падишаха е толкоз благосклонен към абаджийчето - "ПАТРИОТ" като теб. Да забележим! След като той савършил "абаджийката школа" козаря е участник 1875 във Ст.загорското, бързо потушено и всички са заловени, само той е оцелял, и е устроен как и ти си устроен и доволен днес като него. Сеирджия, на 1876 той е в ръководството на пловдивският револ. окръг с БЕНКОВСКИ, заедно с него поп
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания