Last news in Fakti

7 Май, 2017 14:02 1 473 2

Макрон и Льо Пен гласуваха

  • еманюел макрон-
  • марин льо пен-
  • франция

Двамата ще очакват резултатите в Париж

Макрон и Льо Пен гласуваха - 1
Снимка: БТА/AP

Кандидатите за президент на Франция Еманюел Макрон и Марин Льо Пен гласуваха на втория тур от изборите, съобщи France 24.

Макрон и съпругата му Брижит гласуваха в секция в курортното градче Туке. Макрон е смятан за фаворит за спечелването на президентския пост. В градчето той и съпругата му имат голяма двуетажна вила. Тя е наследство от родителите на Брижит, които са имали компания за производство на шоколад. Веднага след гласуването Макрон е отпътувал към щаба си в Париж, където ще очаква първите резултати от изборите със своите сътрудници.

Лидерът на френските националисти Марин Льо Пен гласува в градчето Енен – Бомон.Тя беше придружена от кмета на града Стийв Бриоа.

Градчето се намира в регион, в който има големи проблеми с безработицата. Льо Пен също вече е отпътувала към щаба си в Париж. Първите резултати се очакват тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    3 1 Отговор
    Кой е Маркон между другото?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: