Last news in Fakti

10 Май, 2017 08:27 1 234 6

Тръмп се среща с Лавров

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • сергей лавров

Срещата ще стане в Овалния кабинет

Тръмп се среща с Лавров - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да се срещне с руския външен министър Сергей Лавров, съобщи CNN.

Срещата трябва да се проведе днес. Тя ще се състои в Овалния кабинет и ще е затворена за медии. Информацията е от Белия дом.

Лавров е в САЩ, за да се срещне с американския държавен секретар Рекс Тилърсън. Очаква се те да обсъдят въпросите около Украйна, Сирия и двустранните отношения.

Срещата ще се проведе само часове, след като Тръмп уволни директорът на ФБР Джеймс Коми. Това стана, след като Коми започна разследване за евентуална намеса от страна на Русия в изборите в САЩ от миналата година.

В интервю през миналата седмица Тръмп отказа да признае за евентуална намеса от страна на Русия по време на изборите. Отношенията между двете страни са обтегнати, след като през миналия месец САЩ извършиха ракетни удари срещу сирийска военна база.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    7 3 Отговор
    Лавров Vs Тръмп! Това е неравностойна среща, като на тежкоатлети от различни категории! Единият е хитър, уравновесен и напорист, а другият елементарен, неуравновесен и колеблив.
    Но дай боже да се разберат в името на мира!

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    8 8 Отговор
    Ще му шокат репата на Лавров ...
  • 3 Бай хой

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Пенко, той неуравновесения вече се подготви и поднесе една глава подарък. Като за начало добре. Като че ли има някаква надежда за разум и разбирателство.
  • 4 Глупак

    11 7 Отговор
    Жалко, че НИЕ нямаме хора и политици с качествата на Лавров.
    Русия от 15 г е представлявана от хора, а България - от продажни нули, за които можем само да се срамуваме.
    Все пак Р. Радев е може би първият
  • 5 кроко

    9 8 Отговор
    По логиката на местните руски подоги, щом срещата ще се състои в овалния кабинет, значи Лавров е привикан на килимчето и Дони яко ке го кастри.
  • 6 Kcaniba

    0 3 Отговор
    Лавров обира лаврите!!!