Last news in Fakti

28 Май, 2017 13:00 6 800 19

Неонацист кла наред във влак

  • неонацист-
  • атака-
  • влак

Загинали са двама мъже, опитали да защитят атакувани от него момичета

Неонацист кла наред във влак - 1
Снимка: БТА/AP

Мъж намушка двама души до смърт, защото защитили мюсюлмански момичета, съобщи Би Би Си.

Инцидентът е станал във влак в Орегон. Убиецът се казва Джеръми Джоузеф и е бил заловен от полицията скоро след атаката.

Джоузеф е видял двете момичета, когато се качил във влака. Едното от тях носило забрадка. Той ги атакувал с обиди, след което няколко мъже се опитали да го спрат. Той загубил контрол над себе си извадил нож, с който започнал да намушква хора на ред.

Загиналите са Талиесин Намкай – Меш и Рики Бест. Бест е военен ветеран и баща на четири деца.

Счита се, че нападателят е привърженик на идеята за превъзходство на бялата раса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Klan

    45 15 Отговор
    White power
  • 2 шшш

    59 12 Отговор
    Тепърва започва война на местните срещу ислямисти с бурки и забрадки , каквото се повикало...Когато те мюслита убиват християне ,каква е тяхната идея?
  • 3 зак

    54 10 Отговор
    А те какво очакват само мюслитата джихадисти да колят, газят, взривяват и да няма ответни реакции !?!? Това обаче най-вероятно е само началото. Толерастите са се предали вече и искат да са роби на исляма и неговите порядки, но явно има и такива, които няма да се дадат без бой, както е било винаги впрочем!
  • 4 VMORO

    35 13 Отговор
    White power е американско творение - пълен смях. Събрали се индивиди от всички възможни раси, етноси и религии, унищожили местните и преди 300 години решили да станат "нация". Е** ти измислената "нация"!
  • 5 Neo Nazi

    24 10 Отговор
    Sieg Heil 14/88

    Коментиран от #6

  • 6 VMORO

    18 8 Отговор

    До коментар #5 от "Neo Nazi":

    Не злепоставяй националсоциалистите. Хитлер никога не е бил против мюсюлманите. Дори напротив - босненци доброволно са се били в редиците на СС.
  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    11 9 Отговор
    Хитлер умря траляляля ляяяя нема го проумейте го а останалите живи нацисти обесиха
  • 8 Весел талибан

    11 2 Отговор
    Това че некъв луд е убил не е най-важното в статията, луди колкот щеш и много от тях трепят наред. Случва се навсякъде. Тъжно но факт.
    И все пак, колко от нас биха се жертвали за ближния, в случая напълно непознат човек във влака...

    Коментиран от #11

  • 9 Кондев

    8 5 Отговор
    Това са войниците на Америка ... Ядосан палячо с нож не могат да обезвредят ама иначе ВЕТЕРАН бил,веднъж бил ли си войник няма значение на колко си,винаги можеш да се справиш с 1 нож обаче няма как да стане щото цялата ни представа за американските военни е от филмите,а там всичките до един са професионалисти ... Е видяхме другият път пратете 100 човека за един олигофрен с грешни разбирания с нож ....
  • 10 111

    9 2 Отговор
    Спокойно! Ще изпратят един интегриран джихадист да гръмне тези лоши неонацисти.
  • 11 Жечо

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Весел талибан":

    За кой ближен да се жертвуваме? Ако е за ония от оператор, дето ме рекетира невинен за пари, аз бих помогнал на терориста да ги утрепе, камо ли да ги спасявам... Но, ако е някое невинно момиче, момче заплашено, бих им помогнал. Дори бих скочил на автомата на лудия терорист, та като ме гръмне, направо ще ида при Господ, ще то стисна за дисагите и ще го питам - Тоя луд свят с рекетьори, джихадисти и вредни политици ли искаше, бе? А, после ще отида в рая и ще пием Бренди с ангелките на някой бар. За кои ближни имаш впредвид? Някои изроди, изнасилвачи, депутати, рекетьори аз бих ги убил, без да ми мигне окото - толкова злини са сторили. Кои визираш?
  • 12 БАБА ГЕНА

    5 12 Отговор
    ЧОВЕШКО Е ДА ЗАЩИТИШ МОМИЧЕТА,КОИТО НОСЕЛИ ЗАБРАДКИ.НО ТОВА ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАШ ,И ДА УБИВАШ НЕВИННИ ХОРА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО.НЯКОИ ХОРА КАТО ТОЗИ ЛУД СА БОЛНИ НА ТЕМА НАЦИОНАЛИЗЪМ,КОЕТО КРИЕ МНОГО ОПАСНОСТИ.

    Коментиран от #13

  • 13 Някой

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "БАБА ГЕНА":

    Такива хора има защото още има маймуняци носещи бурки и други реклигиозни символи от отдавна минали епохи.
    В природата е така на всяко действие има противодействие.Щом има мюслита налагащи мракобесие ще има и Брайвик и такива като този в Орегон.Кой крив кой прав ще ги съдят на оня свят.Другото са НПО глупости и политическа коректност които създават напрежение и рано или късно ще има реакция срещу това.
  • 14 Барчо

    10 2 Отговор
    През последните години по различни причини са закрити 500 православни църкви. В някои населени места просто вече няма християни, а само бежанци и вече местни мюсюлмани. Другаде под давлението на държавата и т.н. До тук не е добре. Става и още по-зле. За същото време са открити 495 джамии в различни части на Англия. По последни изчисления след петнайсетина години мюсюлманите ще надвишат броя на християните в тази държава.
    Сега човека ще го осъдят по всички правила, но когато след време стане обратното, мюсюлманския убиец ще бъде даже награден за защита на правата вяра.
    След трийсетина години ще имаме нова арабска островна държава.
  • 15 123

    11 2 Отговор
    Защо да е неонацист, просто му дошло повечко от изроди с чалми..и бурки. А този който уби деца в Манчестер,как ще го наречете- ислямист или радикализирала свинеподобна гад..Излиза че изроди да не пипаме,защото те са жертвите на какво ли не, а местните само за кланета стават...
  • 16 дядоЯго

    6 3 Отговор
    По-малко говорете,повече работа вършете !!
  • 17 filo

    6 1 Отговор
    Расизъм е имало, има и ще има по света и това е неоспорим факт и реално отражение на реалния живот.
  • 18 незнайко

    4 0 Отговор
    В която държава и да си, ТРЯБВА ДА СПАЗВАШ НЕЙНИТЕ ПОРЯДКИ. Какви са тези забрадки и турска реч ? След като мюсюлманите в техните страни, се държат по различен начин с християните, защо да не го правим и ние ?
  • 19 Пореден Редник

    0 0 Отговор
    Като гледам - редът е бил правилен и без грешка!