Last news in Fakti

31 Май, 2017 12:19 3 300 6

Тръмп: Звънни ми на GSM-a

  • доналд тръмп-
  • gsm-
  • лидери

Президентът на САЩ раздавал личния си номер на световните лидери

Тръмп: Звънни ми на GSM-a - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е предал номера на мобилния си телефон на няколко от международните лидери, с които се е срещал, съобщи 'De Morgen”.

Според експерти по този начин Тръмп нарушава дипломатическия протокол и застрашава достъпа до личните си комуникации.

Според бивши и настоящи служители на правителствените служби, президентът е давал номера си на лидерите на Канада и Мексико. Той ги е призовал да му звънят на личния телефон по всяко време.

До този момент от това се е възползвал само канадския премиер Джъстин Трюдо. За последно Тръмп е дал телефона си на френския президент Еманюел Макрон. Това стана по време на техния разговор по време на срещата на Г-7.

Официалните разговори между световни лидери са сериозно контролирани и дирижирани. За това не се счита за нормално те да си говорят по личните телефони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    6 11 Отговор
    Хахаха- ми това е- бизнес акулата си е бизнес акула- можеш да я изкараш от бизнеса, но не можеш да изкараш бизнеса от нея:):):) Руснака може само да пасе тревица пред Тръмп:) Ако някой руски олигарх беше станал президент на русия, можеше и да се разберат с русия за тайна подялба на Източна Европа, но в конкретния случай- забравете:)

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Гост3

    14 4 Отговор
    Призовавам отговорните органи да бъде осъществяван по-строг контрол, спрямо психично неуравновесени и болни лица пациенти на Карлуково. Благодаря!
  • 3 питащ

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Човече, добре ли си????
  • 4 SSS

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    АЙДЕ БЕГАЙ!!! МИСЛЯ ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД.
  • 5 go Donald go

    0 4 Отговор
    Тръмп си е пич, за това няма спор
  • 6 Sergiy

    0 0 Отговор
    "Гост3", "питащ", SSS"", вие поне един ник ползвайте под всички статии или "това" ви дава бонус от путьо? :) P.S. след четвъртък ще видим какво ще правят с този трамп :)