718 1

Срещу Тръмп не се води разследване

Това заяви негов адвокат

Срещу Тръмп не се води разследване
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Член на правния екип на президента на САЩ Доналд Тръмп обяви, че срещу него не се води разследване за възпрепятстване на правосъдието, съобщи „Вашингтон Поуст“.

През тази седмица се появи информация, че такова разследване се води от специален съветник Робърт С. Милър. Той води и разследването за руската намеса в президентските избори в САЩ.

„От самото начало е ясно, че президентът не е и не е бил разследван за възпрепятстване на правосъдието“, заяви адвокат Джей Секулов.

През миналата седмица бившия директор на ФБР Джеймс Коми даде показания пред Конгреса на САЩ. В тях той призна, че е заявил на Тръмп, че срещу него не се е водило разследване.

САЩ


Още по темата

 • Милиардите на Тръмп се топят

  Милиардите на Тръмп се топят

  Нетното богатство на американския президент Доналд Тръмп е намаляло до $2,9 милиарда долара спрямо $3 милиарда преди година. Това съобщава ...
  21.06.2017
  3 840
  4

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Sergiy
  Отговор
  1 00:54  19.06.17
  тръмп вчера твитна, точно обратно, неговите думи: "срещу мен има разследване и това е лов на вещици". Той сега вече вини заместител на Ген.Прокурор, който даде 100% възможност на Милър за разследване, а пак Милър назначи 13 човека в своят екип и това не е край. За това тръмп и твитна това, което всички знаеха, само че не казваха на глас. Нещата там са мнго динамични в този въпрос ;)) P.S. Адвокатите на тръмп, си взимаха също адвокти и това не шега ;)

Напиши коментар:


Публикувай