1 792 3

Тереза Мей към имигрантите: Искаме да останете!

Тереза Мей увери гражданите на ЕС, че няма от какво да се притесняват

Тереза Мей към имигрантите: Искаме да останете!
Снимка: БТА/ XINHUA
Денис Джамбазов

Британският министър-председател Тереза Мей заяви към имигрантите от Европейския съюз, че иска те да останат да живеят на Острова, съобщи „Ройтерс“.

По думите й тези, които вече законно пребивават във Великобритания, трябва да останат там безпроблемно и след напускането на Европейския съюз през 2019 година.

През миналата година близо 52% от британците гласуваха за излизане от блока и бе задействана процедура. Тя обаче постави редица въпроси, включително за бъдещето на гражданите на ЕС, които работят и живеят на британска земя.

„Искам да уверя хората, които в момента законно живеят във Великобритания, че нито един гражданин на страна от ЕС няма да бъде помолен да напусне, когато излезем от съюза. Ние искаме да останете“, заяви Тереза Мей в британския парламент.

В ход е процедурата за излизане на Великобритания от ЕС, но има редица въпроси, които трябва да бъдат решени в диалога между Лондон и Брюксел.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сойкаПЕИСМЕХУЛКА
  Отговор
  1 18:53  26.06.17
  Най-накрая ще спре или поне ще намалее вноса на кочини с десни волани от Великобритания. Много хора в стремежа си да си купят по-нова, но в същото време и евтина кола, си докарват с десен волан и се трепят по пътищата, поради липсата на видимост. Като в България няма човек във властта с достатъчно капацитет, за да забрани регистрацията на коли с десен волан, то трябва да чакаме британците да излязат от ЕС. До тогава ще се трепем по пътищата.
 • nema puk
  Отговор
  2 21:00  26.06.17
  shibai se kurvo \\//
 • Роман дизел
  Отговор
  3 21:51  26.06.17
  Ида и аз или да остана,че шефа ми дигна заплатата на цели 600 лв.Май че дойда пеша

Напиши коментар:


Публикувай