Last news in Fakti

4 Юли, 2017 13:48 1 773 4

Комик се гаври с Меркел и бежанци-зомбита (ВИДЕО)

  • клемен слаконя-
  • ангела меркел-
  • доналд тръмп-
  • клип

Известният словенски актьор Клемен Слаконя представи новата си пародийна песен

Комик се гаври с Меркел и бежанци-зомбита (ВИДЕО) - 1
Стоп кадър: YouTube

Известният словенски комик Клемен Слаконя представи новата си пародийна песен. Парчето носи заглавието “Ruf mich” ("Обади ми се”) и основен обект на осмиване в него е германският канцлер Ангела Меркел.

Слаконя публикува в YouTube видеото, в което той танцува, облечен като канцлера, заедно с националния отбор по футбол на ФРГ и с бежанци, които поразително приличат на зомбита.

"Мигрантите, които идват към Европа, нямат възможностите, които би трябвало да получат, така че те са като „живите мъртви”, обяснява самият автор в интервю за Reuters.

В една от сцените Слаконя е облечен с панталони с цвета на знамето на ЕС, а след като ги сваля, се показва бельото му, на което пише „Брекзит”.

В клипа се появяват още фюрерът Адолф Хитлер и стопанинът на Белия дом Доналд Тръмп.

32-годишният Слаконя има милиони почитатели по света. Той е актьор в Словенския национален театър.

Това е третата пародия от проекта #TheMockingbirdMan (Човекът присмехулник). Първото му видео осмива руския президент Владимир Путин, а второто колегата му Доналд Тръмп.


Комикът сподели, че има планове да се превъплъти и в образите на турския президент Реджеп Ердоган, както и на севернокорейския лидер Ким Чен-ун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркелини

    6 1 Отговор
    Хоп
  • 2 гамена

    10 3 Отговор
    Меркел била много палава, обичала само рязаните карабини
  • 3 цък цък

    14 2 Отговор
    Ще ядосат баба фрау и ще вземе да им покани половин / един милион "миролюбиви" мюслифицирани гости и отиде хубавата Словения в ряката!
  • 4 Хмм

    0 0 Отговор
    Много е добър!!!!
Новини по държави: