Last news in Fakti

16 Юли, 2017 00:46 12 939 26

Какво порно харесват в Северна Корея

  • северна корея-
  • порно-
  • харесват

Данните са от изследване на популярен сайт

От популярен сайт за порнография разкриха кои са любимите жанрове на хората в Северна Корея, съобщи „Дейли Стар“.

Въпреки ограниченията в тоталитарната страна, се оказва, че и там има хора, които посещават подобни сайтове.

Въпреки ограничените данни от страната, експерти са успели да съставят списък с любимите теми на севернокорейците. Най-често търсеният тип порнография от тях включва участието на китайски, японски и монголски актьори. Често те търсят и японски еротични игри.

Най-гледаните категории са: японска, китайска, големи гърди и анимация.

Оказва се, че 75% от посетителите на сайта го правят от мобилни устройства. В Северна Корея този процент е едва 36%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    51 16 Отговор
    Чакай бе-нали тея бяха в 19 ти век...нали пасяха трева....Я бързо соросоидите да изкарат някоя НПО версия тук...
  • 2 Kcaniba

    31 8 Отговор
    Кучетата хранили с министрите си, саси нямали какво да яда, гладни, бедни, изостанали..
    Пък пуцат ракети и влизат в интернет лт мобилни устройства ..
    Ахахаха, американските кацания на луната край нямат))))
  • 3 Хасан

    26 8 Отговор
    Що не ги оставят да си живеят в своя свят...?!.И Иран да си ги оставят да си живеят..и арабите....защо трябвя да има глобализьм..навсякьде дюнер,навсякьде Макдоналдс,навсякьде Айфон,навсякьде едно и сьщо

    Коментиран от #10

  • 4 Shmeker

    39 6 Отговор
    Те може и да са бедни, ама май нямат дългове. Нямат и банки дето връчват кредити. Имат дисциплина, закони и кауза. Това е стряскащо за "демокрацията".

    Ама щом са им пуснали порно и тях ще развалят.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кики

    23 5 Отговор
    Като гледам клипове за С.Корея, не мисля, че са по - зле от нас. Даже в много отношения са по - добре. Само не успявам да разбера какви са им точно заплатите.

    Коментиран от #11

  • 7 начо

    12 23 Отговор
    аре всички бг комунета в северна корея. к.нинова ще ходи при синът си в сащ
  • 8 Пазарен Либерализатор

    13 29 Отговор
    Добре де, защо като е толкова добре у Северна Корея не си вземете партийните книжки и отидете там, да довършите социалистическия рай с чухче? Защо се бутате по UK, защо се печете у тези Иберийския жеги, защо ближете лъскави негърски седалища, а не отидете в Северна Корея-там всичко е цъфнало, скоро и ще върже.

    Коментиран от #14

  • 9 gosta

    2 4 Отговор
    Opa. Koi luska bastuna polunosht
  • 10 Morgoth

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    We're all living in Amerika,
    Amerika ist wunderbar ;)
  • 11 Morgoth

    14 7 Отговор

    До коментар #6 от "Кики":

    Зле са, определено са по-зле от нас. Но това не е заради комунизма, а заради изолацията на която ги подлага почти целия свят.
  • 12 УМЕН ГУЩЕР

    3 13 Отговор
    Нормално е комунягите да се праскат извън канона от БКП
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 абе овчииии

    20 6 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    Никой не казва че в С.Корея е рай-а просто доказват ,че Запада лъже тотално за положението в С.Корея--тук е разковничето.Ти явно май не схващаш,че 99 % от пишештите тук не защитават нито жълтият лудак Ким-нито идеологията им(((( която между другото се казва чухче-и е много по-различна от комунизма-но това е друга тема)))) ...а пишештите тук,показват как ни лъжат и ни манипулират от "цивилизованият свят"--факт. Та щом ни лъжат така нагло за С.Корея,защо да им вярваме и на други техни твърдения..???,.. Ето това възмущава хората тук-лицемерието.....Уж същият този"цивилизован свят-Запада" е еталон за справедливост,уж те учат целият свят на това как да живее-а самите те лъжат долно и цинично-----схвана ли сега-по-простичко няма как да ти го обясня????

    Коментиран от #15, #16

  • 15 гост

    2 12 Отговор

    До коментар #14 от "абе овчииии":

    И кой е "достоверния" източник дето ти го доказа?
  • 16 Пазарен Либерализатор

    4 16 Отговор

    До коментар #14 от "абе овчииии":

    Питай твоя достоверен източник каква част от населението на Северна Корея има елрктричество, с което да зарежда смартфона си и да гледа порно в упадъчни капиталистически сайтове през 4G покритие.

    Коментиран от #17

  • 17 абе овчииии

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Пазарен Либерализатор":

    Ето затова се обърнах към теб с този ник--защото аз ти обяснявам че реално със тази новина тук,нещата не се връзват с основната пропагандна линия на "цивилизованият свят"--а ти ми пищиш "питай"--.Факта си остава факт-лъжат ни то доста нагло.И не ме интересува как живеят там-имат ли ток или не-----интересува ме,че ни манипулират и мамят точно както комунистите навремето-сега стана ли ти ясно...че повече нямам време за полираният ти мозък?

    Коментиран от #19

  • 18 Гост

    11 2 Отговор
    Американски тролчета духате ли супата? ;)
  • 19 Пазарен Либерализатор

    4 8 Отговор

    До коментар #17 от "абе овчииии":

    Теб те манипулират, защото от далече личи колко си неграмотен. За мен ситуацията и в С.Корея и с кафявата "журналистика" в БГ е ясна.

    Коментиран от #20

  • 20 Справедлив

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Пазарен Либерализатор":

    Незнам колко той е неграмотен,ама ти нито един адекватен отговор не му даде. Той може и да е груб,но казва истината,а ти се увърташ като ущипана ученичка. Разбирам че е трудно да спориш само със НПО лозунги и те съветвам да не го правиш занапред-просто те правят за смях.
  • 21 SSS

    12 4 Отговор
    Работих в Северна Корея 24 години, като инженер в АЕЦ. Моята съпруга също е българка, и също работеше в АЕЦ. Нищо не ни е липсвало. Когато пристигнахме на Северно Корейска земя, веднага ни беше дадено държавно жилище. Двете ни дъщери там се родиха, отраснаха и получиха средното си образование. Седем години живяхме както казах в държавно жилище, след което си купихме наше собствено. Живяхме в Пхенян. Сега сме тук защото имаме старци на преклонна възраст и няма как, трябва да ги обслужваме. Чувствам се един Северно Кореец от България! След като нашите старци донякога си отидат от този свят, а и то се вижда, не им остава много време, ще се върнем обратно там. И двете ми дъщери са омъжени в Северна Корея. А и честно казано тук живота не ме устройва. Сърцето и приятелите ми са там.

    Коментиран от #23

  • 22 antimediator

    3 7 Отговор
    Руските си нямат и на престава с какво са се захванали да хвалят !Бедна им е фантазията какво се случва в С Корея.
    Пожелавам на всички руски екскурзия до там.
    Порното са го гледали разни партийни функционери с по-високо положение в йерархията.
    По-възрасните знаят какво можеше да се гледа по телевизията.
  • 23 antimediator

    3 9 Отговор

    До коментар #21 от "SSS":

    До сега не съм срещал по-голям лъжец от теб !

    Коментиран от #24

  • 24 SSS

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "antimediator":

    Вижте какво господине, всеки където се чувства по-комфортно, остава там да живее. Аз не искам да натрапвам на никого моето мнение. Просто това е моята житейска история. Допреди и през ум не ми е минавало, че ще живея там, но така се стекоха обстоятелствата. Тук в България казват, че: ,,Да се видело то, кой е кадърен и кой не е". ,,Кадърните и преуспелите разделят от некадърните". Ех.........може би ,,не съм" толкова ,,кадърен" , за да живея в една просперираща и демократична България. С една дума нямам д..е. Затова съм избрал Северна Корея. Може да съм най-долния и калпав човек, но кой където се чувства най-добре, там живее. Просто факт!
  • 25 отговор

    5 0 Отговор
    Смятам, че всичкия напън на "цивилизования" западен свят да омаловажи достиженията на тази страна е разбираем. Застрашен е модела на либералния капитализъм. Много неприятна форма на капитализма, дето има крайно изкривено преразпределение на принадената стойност. Не се харесва това, че държавно-монополистическия капитализъм дава също висока принадена стойност при правилна организация на труда, и по равномерно разпределя между хората. Хайде заядливците дайте сега коментари. Разбирате говоря за северна Корея.
  • 26 Stefan

    7 0 Отговор
    И най-вече доколкото има данни, имат 300 подводници / дизелови/. 100 да са в бойно дежурство, все пак е нещо. А ние нито ЕДНА подводница......
Новини по държави: