1 054 15

Нападателят от Хамбург: Озлобен бежанец

Претърсват бежанския център, където е бил той

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

„Атаката с нож в Хамбург е била мотивирана от омраза.“ Това заяви кметът на Хамбург Олаф Шолц, цитиран от ДПА.

През вчерашния ден нападател наръга трима в души в супермаркет в града. Един човек загина.

Нападателят вече беше задържан. Смята се, че е от Саудитска Арабия. Според Шолц на него му е било отказано убежище в страната. Неговото депортиране е блокирано, заради липса на документи.

„Аз съм възмутен от порочната атака, която се състоя в Хамбург. Наистина съм ядосан, след като разбрах, че нападателят е човек, който е търсил убежище от нашата страна и е насочил омразата си към нас“, заяви Шолц.

Нападателят е на 26 години, като самоличността му все още не се съобщава.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ххааххааааахххххааа
  Отговор
  1 13:32  29.07.17
  А не бе-марсианец е...
 • Гадина
  Отговор
  2 13:35  29.07.17
  А добрутру
 • Честито Меркел
  Отговор
  3 13:38  29.07.17
  Отиват на готово и искат всичко на тепсия М...ЛИТЕ , Събудете се славни АРИЙЦИ Събудете се час по скоро

  Коментиран от #4

 • Барчо
  Отговор
  4 13:53  29.07.17

  До коментар #3 от "Честито Меркел":

  Къде виде арийци? Ако бяха такива, Меркел щеше да мие чиниите на мъжът си, а не да прави простотия след простотия. Тя даже има вече увереността, че ще спечели и още един мъндать. Арийците ги избиха през Втората Световна. Останали са некви сополи и разчитат на тая медуза да ги управлява.

  Коментиран от #10


 • Гост
  Отговор
  5 13:55  29.07.17
  Продължавайте да се възмущавате докато не ви изколят всечките.
 • Простия
  Отговор
  6 14:47  29.07.17
  Публикувано във факти.бг: „Атаката с нож в Хамбург е била мотивирана от омраза.“ Това заяви кметът на Хамбург Олаф Шолц Брей па аз си мислех че е била от любов Нали ги посрещахте с цветя и любов Би требвало човек да отвръща на любов с любов, или поне с малко уважение. Ама това човеци ли са?

  Коментиран от #8

 • гост
  Отговор
  7 15:17  29.07.17
  Тази новина е съпоставима с това да пуснеш юриста с мачете където и да е в Русия. Ще я покоси сърдечен удар в следствие прекалено силни чувства, емоции и раздадена справедливост ;)
 • Барчо
  Отговор
  8 15:26  29.07.17

  До коментар #6 от "Простия":

  Тия не са хритияни. Джихадислъкът и е в кръвта. Това нещо се възпитава със столетия. Вижте, че дори да си роден на там пак си оставаш с това нещо в гена. В един момент нещо или някой го пробужда и въпреки че до този момент на мравката път си правил, грабваш ножа и колиш. Това са бомби с къс фитил и ако нещо ги подпали, може да се получи ефекта на доминото и германците няма да ги спаси нито армийката, нито полицийката.
 • Барчо
  Отговор
  9 15:31  29.07.17
  Ма госпожо Меркел! Мола ви съ да не озлобявате тези прекрасни люде. Давайте и повече папкане и евро. да си имат за харчлък. И да и купите повечко хотели, където да живеат без пари. Водата, тока и другите консумативи също трябва да са безплатни. А за работа, недейте. Те са бежанци и докато са бягали, са забравили от уплах какво значи работа. Само дето спомена и за работата не е от личен опит, а са гледали как български и други бачкатори са работили там. И в Либия, и в Сирия, и в Ирак, и в Иран.
 • Барчо
  Отговор
  10 15:33  29.07.17

  До коментар #4 от "Барчо":

  Минусчето ми е сложил по повод "арийците"некъф дето съм нарекъл "сопол". Ти правиш изключение, цифка си.
 • Диди
  Отговор
  11 18:25  29.07.17
  Преди да дойде полицията,германските мъже са го били.Такива като тоя трябва по най бързият начин да напуснат страната.
 • шшш
  Отговор
  12 09:02  30.07.17
  Чуеш ли ахмед,мехмед,сикмет-минаваш на отсрещния тротоар, това е, мил ли ти живота стой си вкъщи-без всякакви посещения на мероприятия,молове.Още нищо не сме видели, изроди сега започват да се връщат от ИДИЛ в Европа ,след като им подпалиха г-зове, а алалхакбаровци освен да колят друго не могат.Какъв идиот трябва да бъдеш ,да повярваш че можеш да интегрираш мюсюлманин...
 • шшш
  Отговор
  13 19:20  30.07.17
  какво се очаква от тази талибано-циганска гадост ,не мога да разбера,да не би чакат да започнат работа в някоя фабрика или завод? ама че идиоти, има да чакате да второ пришествие...просто материала е лош..
 • ХОР
  Отговор
  14 19:22  30.07.17
  „Аз съм възмутен от порочната атака" На кого му пука.. важно да има повече идил-миндиловски свине в Европа..
 • гост
  Отговор
  15 09:50  31.07.17
  А те така искат да се бетонират в Европа. Повечето атентати се извършват от индивиди, на които е бил отказан постоянен статут на бежанец и са били в период на екстрадация. Един вид не им отказвайте, инак ще ви заколят. Тяхната крехка арабско-мюсюлманска психика не издържа в момент на отказ: дали отказ за секс, дали отказ да носиш бурка, дали отказ да изповядваш излиама, дали отказ да ги храниш с данъци.

Напиши коментар:


Публикувай