737 3

Лозунгите на Тръмп боксуват

Сергей Рабков със забележки към администрацията в САЩ

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Лозунгите, с които Доналд Тръмп спечели поста на президент на САЩ в момента боксуват. Това заяви заместник – външният министър на Русия Сергей Рябков, цитиран от РИА Новости.

„Оказва се, че в момента има по-скоро негативно възприятие към външната политика на Русия. В момента лозунгите на Тръмп спрямо страната боксуват. Ще видим какво ще стане в бъдеще“, заяви Рябков.

По време на кампанията си за президент Тръмп показа готовност за смекчаване на отношенията с Русия. Той обаче трябваше да подпише закона за разширяване на санкциите. Преди това той беше одобрен от Конгреса.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 08:18  08.08.17
  Вярно е че Тръмповите лозунги за разбирателство с Русия боксуват и Рябков е прав,като също е прав и относно господстващото в момента негативно възприятие на Америка спрямо външната руска политика.Задължително трябва да се отбележи обаче,че дори и Тръмп да има добро желание и намерение за сближаване на спорните моменти с Русия,то СЕНАТЪТ КОНТРОЛИРА РЕШЕНИЯТА МУ И ГИ КОРЕГИРА БЕЗКОМПРОМИСНО,ПРИ ТОВА НЕ В ПОЛЗА НА РУСНАЦИТЕ...ЗАЩОТО Е С ПО -ГОЛЯМА ВЛАСТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА,независимо че САЩ се водят "Президентска република".За разлика от Тръмп,ПУТИН НЯМА ПРОБЛЕМ С БОКСУВАНЕТО.Той предвидливо и акуратно е изрязал ВСЯКАКВА ОПОЗИЦИЯ ОТ РУСКАТА ДУМА и решенията му не подлежат на корекции ОТ НИКОГО.И ако на хартия и двете държави се водят като Президентски републики,то на практика Русия е БОЖЕСТВЕНА РЕПУБЛИКА,ЗАЩОТО СЕ УПРАВЛЯВА НЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТ,А ОТ БОГ...Путин.
 • Пеньо
  Отговор
  2 08:29  08.08.17
  То само лозунгите му да буксуват/така се пише/! Правилният въпрос е какво не му буксува? Някой сеща ли се за нещо?
 • Снайпериста
  Отговор
  3 11:45  08.08.17
  ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

Напиши коментар:


Публикувай