Last news in Fakti

8 Август, 2017 19:30 1 462 5

Тръмп: Най-накрая се обединихме срещу Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Той иска твърдо отношение към Пхенян

Тръмп: Най-накрая се обединихме срещу Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че международната общност най-накрая се е обединила срещу заплахата от Северна Корея, съобщи ABC.

„След много години на неуспехи, страните най-сетне се обединиха, за да се изправят срещу заплахата, която представлява Северна Корея. Трябва да сме твърди и решителни“, заяви Тръмп в Twitter.

Посланикът на САЩ в ООН Ники Хейли вече обяви, че не е сигурна, дали допълнителни санкции биха могли да помогнат в случая.

„Лидерът на КНДР Ким Чен – ун много внимателно трябва да помисли по някои въпроси. Той трябва да реши, дали ако удари САЩ, ще има възможност да победи. Това е важен въпрос“, заяви Хейли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    3 2 Отговор
    Пълен наивник
  • 2 Ghost1

    5 2 Отговор
    Наивник казвш значи А ти ме знаеш ли че на Китай и особено на Русия не трябва да се има вяра.
  • 3 no name no face no number

    1 3 Отговор
    Пак е прекалил със сънотворните.
  • 4 Morgoth

    2 0 Отговор
    Ако международната общност беше обединена Русия и Китай щяха да убедят дебелото да си затвори устата, а Тръмп нямаше да сипе идиотски заплахи.
  • 5 qqqqq

    0 1 Отговор
    Да вземат да оставят северна корея както си е. Сага там хората имат що годе нещо за ядене. Ще им вкарат една ДЕМОКРАЦИЯ и хората ще умрат от глад. Може да се стигне и до канибализъм.