2 521 64

Има доказателство, че Западът подкрепя терористи

В Сирия е открито химическо оръжие, произведено във Великобритания и САЩ

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Намереното в Сирия химическо оръжие, което е произведено в САЩ и Великобритания доказва, че Западът подкрепя терористите. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

По-рано властите Сирия обявиха, че са открили складове на бунтовници, в които е имало химическо оръжие, произведено в САЩ и Великобритания.

"Вече има доказателство за това, което се споменаваше на можество нива. Западните държави и регионалните сили, непряко или чрез други представители, доставят опасни вещества на бунтовници, терористи и екстремисти.

Тези доказателства вече са представени пред ООН", заяви Захарова.

Тя призова за диалог между Запада и Русия относно решаването на въпроса.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реално
  Отговор
  1 07:17  17.08.17
  А здрасти. Това се знае от цял свят. Само "свободните медии" се опитват да замазват истината.

  Коментиран от #29

 • Барчо
  Отговор
  2 07:22  17.08.17
  Не само произведени от запада, но и притежание на терористите. Не на сирийската армия. Значи кой е пускал химическите бомбички? Има ли логически мислещи тук?
 • Townboy
  Отговор
  3 07:24  17.08.17
  И тези факти ще бъдат обявени като "конспиративна теория"!
 • Kcaniba
  Отговор
  4 07:24  17.08.17
  Империята на злото се превърна в империя на лъжата!Ха,Ха Ха ,защо Русия блолкира решение на ООН, за създаване на международна комисия,която трябваше да разследва точно атаките с химическо оръжие и сега изведнъж ,хоп имаме доказателства ,че запада подкрепя терористите....ха ха ха жалка история за наивници...,не случайно ,когато говорят от Кремъл,детекторите на лъжата дават на късо....

 • Справедлив
  Отговор
  5 07:30  17.08.17
  Има клипове,които са снимани как сирийската армия превзема складове на главорезите от ИД и намира там химическо оръжие-произведено от САЩ и Великобритания. Това е пряко доказателство за помоща към ИД. Някои от клиповете са снимани даже от западни журналисти.

  Коментиран от #8, #57

 • Kcaniba
  Отговор
  6 07:39  17.08.17
  Съветът за сигурност на ООН не успя дори да осъди атаката с химически оръжия в Сирия на заседанието си тази нощ, след като Русия наложи поредно вето, съобщи Си Ен Ен. Резолюцията осъжда десетките убити, предполагаемо с нервнопаралитичния смъртоносен газ зарин, и призовава съюзниците на Москва в разкъсаната от война държава да помагат на международното разследване на събитията.

  Коментиран от #58

 • Kcaniba
  Отговор
  7 07:43  17.08.17
  "С това вето Русия каза "не" на отговорността, Русия каза "не" на кооперацията на разследването на ООН, Русия каза "не" на поддържането на мира в Сирия, Русия избра да бъде на страната на Асад дори когато останалата част на света, дори Арабският свят, се събра заедно, за да осъди убийствения режим."

  Коментиран от #9, #10, #59

 • 8 07:46  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Туууу
  Отговор
  9 07:47  17.08.17

  До коментар #7 от "Kcaniba":

  Алооо а стига с НПО лозунги . Вече никой не им вярва и още повече отвръщавате хората.
 • Бай хой
  Отговор
  10 07:54  17.08.17

  До коментар #7 от "Kcaniba":

  Русия казва не на резолюциите съставени от поддръжници на тероризма, не на резолюции съставени на базата на интриги без доказателства. Не четеш ли съсел, химическите оръжия са произведени в САЩ и Великобритания и притежавани и използвани от идил(свободната сирийска опозиция). Защо за злодеянията на едни да отговарят други. Айде вече край на НПО интригите.

  Коментиран от #12

 • Kcaniba
  Отговор
  11 07:55  17.08.17
  Тролнята са като развален грамофон. САЩ са създали война в Сирия, въоръжили главорезите, снабдявали са ги бойни газове - оръжияза массово поразяване, а после са обвинявади законното правительство на на Сирия. Това е истината. Чакаме истини и за USраина....

  Коментиран от #14, #15

 • Kcaniba
  Отговор
  12 08:04  17.08.17

  До коментар #10 от "Бай хой":

  Платените тролове на Путин Спекулациите се оказаха истина: вече има доказателства, които потвърждават, че Кремъл се опитва да манипулира общественото мнение в западните страни чрез проруски постинги и коментари в онлайн медиите и социалните мрежи.
 • Никой
  Отговор
  13 08:05  17.08.17
  Някой е искал да забогатее. Това се практикува във всички държави. Не можеш да виниш дадена държава
 • Kcaniba
  Отговор
  14 08:07  17.08.17

  До коментар #11 от "Kcaniba":

  След изповедта на трол, работил за Путин, още един свидетел дръзна да разкрие информационната война, която Кръмел води. Путин е гениален! Украинците са фашисти!Европа залязва. Людмила Савчук изброява темите, по които тя е пишела, когато е била част от руската армия на троловете, които разпространяват пропагандата на Русия в интернет. Без заобикалки тази 34-годишна рускиня с големи очи и къдрава тъмна коса твърди, че е била информационен войник на руската власт, взета на работа от мистериозната „Агенция за изследване на интернет“. Безобидни предложения за работа, публикувани в специализирани сайтове, оферират постове на „редактор“ или „управляващ съдържание“

  Коментиран от #16, #18

 • Kcaniba
  Отговор
  15 08:09  17.08.17

  До коментар #11 от "Kcaniba":

  В четириетажна мраморна сграда в Санкт Петербург на компютрите си тракат стотици труженици на фронтовата линия на информационна война, разказват хора, които са били вътре. Известни като "троловете на Кремъл", тези мъже и жени работят денонощно, на 12-часови смени, и наводняват интернета с пропаганда, целяща да наложи визията за света на президента Владимир Путин на Русия и на света. Кремъл винаги се е занимавал с пропаганда, но от една година насам надмина себе си с кампанията с тролове, наемайки още стотици онлайн агенти, с чиято помощ да контрира западния натиск заради ролята му в проруския бунт в Източна Украйна.
 • Фриман
  Отговор
  16 08:19  17.08.17

  До коментар #14 от "Kcaniba":

  Ти си луд бе човек! Като изпълняваш заповеди на своите господари, пиши по-малко, че от смях че умрем и няма кой да ти чете глупости после! Обсъждате теми за които никога няма да имате точни данни! И при предишните атаки уж се използваше зарин, както ни разказват западни наблюдатели, викат мериши на зарин. Ако биха погледнали какво представява той, биха видяли че е без миризма и цвят! И ако Русия не би наложила вето в ООН, щяхме да кажем сбогом Сирия! Така че яжте си сиренца и кашкавалчета, господа!
 • Kcaniba
  Отговор
  17 08:19  17.08.17
  Папа Франциск посъветва Путин да спре да лъже и да започне наистина да работи за мир. Папата, "дипломатично" нарече Путин лъжец. А троловете очаквано заквичаха „И папата клекна пред Путин” Троловете да се научат да четат езика на дипломацията. Ето какво се казва в официалното изявление на Ватикана “The Holy Father affirmed that it is necessary to make a sincere and great effort to forge peace,” the Vatican said Превод на Гугъл "Светият отец заяви, че е необходимо да се направят искрени и много усилия, за да изгради мира", каза Ватикана Преводи на sincere – искрен,прям,откровен Преводи на great – голям,велик,чудесен,страхотен,възвишен,ужасен,знаменит По-точен превод „Светият отец наблегна/натърти/, че е необходимо да се правят искрени и големи усилия за да се изкове/изгради/ мир” Т.е. папата казва на Путин, че за да се постига мир, трябва да се полагат ИСКРЕНИ, а не лъжливи усилия за това. Второ, че тези усилия трябва да са ГОЛЕМИ/велики,възвишени../ , а не имитация на действия за мир. Папата подсказа на Путин /окуражи го/ да спре да лъже и да започне наистина да полага усилия за мир. И му казва, че това се отнася за думите и делата на Путин по принцип и по целия свят. С една дума, папата каза на Путин, че е ЛЪЖЕЦ. И че думите и делата му са ЛЪЖА. Кой пред кого е клекнал? Троловете пред съвестта си, както винаги. За едни мижави рубли се правят на неграмотни. Но може и да са
 • Фриман
  Отговор
  18 08:19  17.08.17

  До коментар #14 от "Kcaniba":

  Ти си луд бе човек! Като изпълняваш заповеди на своите господари, пиши по-малко, че от смях че умрем и няма кой да ти чете глупости после! Обсъждате теми за които никога няма да имате точни данни! И при предишните атаки уж се използваше зарин, както ни разказват западни наблюдатели, викат мериши на зарин. Ако биха погледнали какво представява той, биха видяли че е без миризма и цвят! И ако Русия не би наложила вето в ООН, щяхме да кажем сбогом Сирия! Така че яжте си сиренца и кашкавалчета, господа!
 • 19 08:31  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • падналия ангел
  Отговор
  20 08:41  17.08.17

  До коментар #19 от "кроко":

  И да се плюнчеш и да се пенявиш, файда няма! Разумните хора знаят за какво става въпрос.
 • 21 08:44  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  22 09:10  17.08.17

  До коментар #21 от "Kcaniba":

  Kcaniba защо не се определите коя кауза защитавате ? Вашите постове наистина приличат на платени, НО ОТ КОГО ? Не може в един пост да говориш срещу Русия а в друг да защитаваш руснаците, но никога против американците ! Кой почна война във Виетнам ? Кой почна война в Авганистан ? Кой разпалва вражда в Украйна ? Сой почна войната в Сирия ? Питам и отговор от Вас не искам !
 • no name no face no number
  Отговор
  23 09:21  17.08.17
  Хайде сега фалшивото ООН да нападне САЩ и Англия и да унищожи всичките химически оръжия и да им спре ядрените програми, също така и да наложи най- сурови санкции за дълги години в тези две диктаторски държави.

  Коментиран от #25

 • Kcaniba
  Отговор
  24 09:23  17.08.17
  Тандемът „Путин-Лавров“ хвърли Русия в дълбока яма - аутсайдер, в компанията на Северна Корея и Иран Страната днес няма съюзници и партньори - ние вървим по "пътя, който го няма", удушването продължава! Григорий Явлински
 • 25 09:26  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ЪРП
  Отговор
  26 09:26  17.08.17
  КРАВАРСКА ЗГАН!!!! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА КАК ЗАХАРОВА ДА СЕ НАДЯВА НА КОНСТРУКТИВЕН ДИАЛОГ С ТАЗИ ЗГАН ,КОЯТО Е ИЗТРЕБИЛА МИЛИОНИ ДЕЧИЦА ОП СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!
 • no name no face no number
  Отговор
  27 09:43  17.08.17
  Какъв коневръз, какъв алкохол??? Не употребявам благодаря. Съвсем трезво съм си написал мнението. Не съм русофил. Но Русия заедно с Китай са единствените, които могат да направят света по - справедлив. Защото сега всичко и всички слугуват на САЩ. Ако ЕС се освободи от тези окови ще бъде много добре.
 • Kcaniba
  Отговор
  28 10:05  17.08.17
  Злото нв света е ФАЩ!!! Тролнята - раята на козяк, немлщно спаси в безсилното си импотентно предназначение.
 • Azazel
  Отговор
  29 10:15  17.08.17

  До коментар #1 от "Реално":

  Хаха, да, "цял свят" е говоритлката на руското външно министерство и говорител на режима на Асад... Но, разбира се, много по-лесно е да се хващаш за всяка сламка, подхвърлена от руската пропаганда и борещия се за оцеляването си диктаторски режим в Сирия, отколкото да признаеш заблудата си и вденеш накрая, че едва ли всички медии, информационни агенции, правителства, и неправителствени организации в ЕС, САЩ, и Арабския свят, плюс ООН и всички големи международни хуманитарни организации, въпреки че се конкурират помежду си и често имат огромни противоречия едни с други, са седнали на една маса и са спретнали една огромна по размерите си конспирация, само и само да очернят Башар Асад (и покрай него евентуално Русия, макар че никой не я е карал да се бърка там)...

  Коментиран от #62

 • 30 10:47  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Kcaniba
  Отговор
  31 11:02  17.08.17

  До коментар #30 от "Гошо":

  А вие кретен, от кои кретени сте? Самопределете се молим.
 • лъжлив Съби
  Отговор
  32 11:07  17.08.17
  ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ЖЕЛЕЗНИ ! АЗ ЛИЧНО ГИ ВИДЯХ . НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ КОФИ С ЯСНИ НАДПИСИ "ЛАКПРОМ-ЗДРАВАТА МАРКА" ЯВНО ЯКО СА ЗАГАЗИЛИ!!!
 • Гошо
  Отговор
  33 11:15  17.08.17
  Kcaniba ,раздвоение на личноста ли имаш?Постъпи в Раднево за около 2-3 месеца,ще се оправиш.....желая ти късмет!!!

  Коментиран от #34

 • Kcaniba
  Отговор
  34 11:26  17.08.17

  До коментар #33 от "Гошо":

  Гошо, от там ли пишеш!?? Разбирам, те, оня тролняк козяшки, дето спами тук от няколко месеца от моят ник, комшо л ти е???
 • юрист
  Отговор
  35 11:26  17.08.17
  Изявленията на рускинята нямат правна стойност. ООН директно отговаря на русия, че досега НЕ Е ПОЛУЧИЛА нито едно доказателство за верността на руските и сирийските твърдения, от самите руснаци или от сирийците- ООН: Съобщенията за западно химическо оръжие в Сирия трябва да се проучат 16 Август 2017 | 22:24 | Агенция "Фокус" “... „В момента НЯМАМЕ НИЩО“, заяви той, отговаряйки на въпрос дали Сирия е предоставила някакви сведения. По-рано заместник-министърът на външните работи на Сирия Фейсал Микдад съобщи, че в отвоюваните от правителствените сили складове е намерено химическо оръжие, произведено от частни компании от САЩ и Великобритания. “ Така,че- руските фейк нюз си ги знаем:D:D:D
 • юрист
  Отговор
  36 11:48  17.08.17
  Още малко инфо за ЛЪЖИТЕ на рускинята в качеството й на руски държавен служител- Василий Небензя: Доставките на отровни вещества в Сирия нарушават конвенцията за химическото оръжие 17 Август 2017 | 01:24 | Агенция "Фокус" Според постоянния представител на Русия в ООН доставките на отровни вещества в Сирия от Великобритания и САЩ, В СЛУЧАЙ НА ТЯХНОТО ДОКАЗВАНЕ, ще се смятат за нарушение на Конвенцията за забрана на химическото оръжие.... Разбира се, но ни е нужно да видим потвърждение за това“, заяви дипломатът в отговор на журналистически въпрос дари подобни доставки са нарушение на съществуващите конвенции.“ ЕТО ВЕЧЕ ДВЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЛЪЖАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ И ТЕХНИТЕ ТВЪРДЕНИЯ НЕ СА ДОКАЗАНИ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА, РУСКИТЕ ВИСШИ ПОЛИТИЦИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ УМИШЛЕНО ПРЕД СВЕТА, КАТО ДОКАЗАНИ ФАКТИ! РУСНАЦИТЕ СА НАГЛИ ЛЪЖЦИ!

  Коментиран от #37, #38, #41

 • Ярослав Станчев
  Отговор
  37 12:15  17.08.17

  До коментар #36 от "юрист":

  Още през 2015 г. американците предупредиха,че ИД имат специален отдел,който се занимава с производство и набавяне на химическо оръжие.Дори твърдяха,че ислямистите са използвали иприт в боеве в Ирак и Сирия.Тъй че руските твърдения не са лъжа.Просто потвърждават американските.За съжаление ти е къса паметта и не помниш какво са казвали господарите ти.

  Коментиран от #39, #53

 • Бай хой
  Отговор
  38 12:20  17.08.17

  До коментар #36 от "юрист":

  Е още не са санкционирали никой преди доказателствата. Сега да ти припомня ли кой налага санкции без дори да се опита да докаже собствените си твърдения? И то санкции които вредят икономически на трети страни в полза на санкциониращия. То че си неграмотно неграмотно си. Не прави другите будали. Не е лъжа твърдение което предизвестията че ще последва разследване за доказателства. Лъжата е в твоята градинка.

  Коментиран от #40

 • юрист
  Отговор
  39 12:20  17.08.17

  До коментар #37 от "Ярослав Станчев":

  “...Публикувано във факти.бг: Тъй че руските твърдения не са лъжа....“ Виж сега- може да се гъбаркаш с всеки друг коментатор, но при мен вашите руски ЛЪЖИ не вървят:) Я сега ми кажи, о , великий руски троле- НА КОГО ДА ВЯРВАМ- НА РУСКАТА ГРАЖДАНКА ЗАХАРОВА ИЛИ НА ПОСТОЯННИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РУСИЯ В ООН? ЗАЩОТО ДВЕТЕ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ИМАТ ПРОТИВОПОЛОЖНИ ИЗКАЗВАНИЯ В РАМКИТЕ НА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА:D:D:D Може много да ти се иска настоящата фейк нюз да е истина, но тя става истина, САМО СЛЕД КАТО БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА В ООН ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО Й, А ТАКИВА ДОКАЗАТЕЛСТВА В МОМЕНТА НЯМА- ВИДНО ОТ ОТГОВОРА НА РУСКИЯ ГРАЖДАНИН, ПОСТОЯНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РУСИЯ В ООН:) Поне да си бяха съгласували версиите, а то....:)

  Коментиран от #43

 • юрист
  Отговор
  40 12:24  17.08.17

  До коментар #38 от "Бай хой":

  “...Публикувано във факти.бг: Е още не са санкционирали никой преди доказателствата...“ Абе , пишеше глупости! В настоящата статия пише“...Публикувано във факти.бг: Тези доказателства вече са представени пред ООН", заяви Захарова...“ , а на 17 Август 2017 | 01:24 ПРЕЗ НОЩТА, агенция Фокус съобщава следното: Според постоянния представител на Русия в ООН доставките на отровни вещества в Сирия от Великобритания и САЩ, В СЛУЧАЙ НА ТЯХНОТО ДОКАЗВАНЕ, ще се смятат за нарушение на Конвенцията за забрана на химическото оръжие.... Разбира се, но ни е нужно да видим потвърждение за това“, заяви дипломатът в отговор на журналистически въпрос дари подобни доставки са нарушение на съществуващите конвенции.“ Какво се правиш на недоразбрал, бе- НЕ Е ДОКАЗАНО С ДОКАЗАТЕЛСТВА В ООН, ЧЕ В СИРИЯ ИМА ИЗПОЛЗВАНО АМЕРИКАНСКО И БРИТАНСКО ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ И КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ!
 • Kcaniba
  Отговор
  41 12:29  17.08.17

  До коментар #36 от "юрист":

  Твоите работодатели са най двулични, лицемерни и брутални лъжци!!!. Уличени са в измама в ООН по повод химическото оръжие на Садам. Уличени в Либия!!! Една снимка не предоставиза ща пресичаща укрскаграница, руска армия (за къв са мм тези скъпоструващите шпионски спътници е отделен въпрос) За сваления уж с руски бук (те са произвеждани в Русия, само по време на СССР и не са на въоръжения на Руските въоръжени сили), малазийски самолет, също тишина. Къде са им доказателс ва а, само сьухова пускат, как бе казал президентът им - фейкнюз са!!! Ето че са хванати кути с тяхните отрови при създадените от тях главлрези - чаоми ждихадисти, заливащи аече и Европа!!!

  Коментиран от #45, #46

 • Ярослав Станчев
  Отговор
  42 12:32  17.08.17
  CNN Те ти сайта на CNN.Чети какво казват американците за химическото оръжие на ИДИЛ.Казах ти,че руснаците само потвърждават казаното от американците.Няма лъжа,няма измама.Ти си ги съчиняваш.

  Коментиран от #44

 • Azazel
  Отговор
  43 12:42  17.08.17

  До коментар #39 от "юрист":

  Да се опитваш да спориш с разните руски тролове, е едно от най-безсмислените неща. с които можеш да си загубиш деня. За тях такова нещо като факти и доказателства не съществува - "факти" са само тезите на руската пропаганда, с която са им промити мозъците (все в очевидно изгодната за Русия линия: "САЩ са най-голямото зло и са отговорни за всички войни и злини по света", "САЩ са създали ИДИЛ и Ал Кайда, и са започнали войната в Сирия и региона, за да дестабилизират Европа", и "ЕС е слаб /пълен с евро-гейове и либерасти/, и не може да се справи с ислямистка заплаха, затова единствената алтернатива е Русия, която със силния си лидер Путин може да я възпре"), а "доказателство" е всяка информация, дори косвена, която потвърждава тази теза (без значение дали излиза от руското външно министерство, Путин, режима на Асад, С. Корея или някой анонимен сайт за фалшиви новини).
 • Azazel
  Отговор
  44 13:04  17.08.17

  До коментар #42 от "Ярослав Станчев":

  Някак доста смехотворно се опитваш да нагласиш несвързани новини и факти, за да защитиш режими, които хич не са за защита... Режимът на Асад оправдава от няколко месеца собствената си химическа атака (в район, в който е далеч от позициите на ИДИЛ) срещу мирното си население, с това, че тя, всъщност, ужким била дело на бунтовниците и в този смисъл - тук няма новина - вече няколко месеца, ден по ден, твърдят (може би, подготвяйки се за нова такава атака?), че разполагат с "факти" и "доказателства", че бунтовниците са използвали химически оръжия и, че са се сдобили с тези химически оръжия от лошия запад, но без да представят за това нито един годен факт или доказателство. Сега това обвинение просто го повтаря и Мария Захарова, която редовно защитава тезите на режима на Асад пред руските данъкоплатци (и русуфилите по света) и, която преди година обвини и България, че снабдява терористите в Алепо с оръжия... Затова, прави си сметка кого защитавш...

  Коментиран от #48

 • Kcaniba
  Отговор
  45 13:27  17.08.17

  До коментар #41 от "Kcaniba":

  по спокойно в коневръза бро,когато империята на злото проговори,то не само детекторите на лъжата дават на късо,а и тока спира в коневръза със сигурност,затова не виждате в тъмнината света около вас,как се е променил,а само слушате какво ви казват в слушалките на ушанките ,които носите и сляпо защитавате абсурдните опорни точки......щеше да е смешно,ако не беше тъжно...жалка работа имате Воини на империята на злото!

  Коментиран от #47

 • Kcaniba
  Отговор
  46 13:52  17.08.17

  До коментар #41 от "Kcaniba":

  От три години насам Русия упорито се опитва с все нови теории да прехвърли вината за трагедията на украинците. Кремъл обаче все още не е представил доказателства за твърденията си. Вместо това той критикува разследванията по случая като едностранчиви. При това именно Русия беше страната, която осуети провеждането на независимо разследване на причините за катастрофата в Съвета за сигурност на ООН. Всичко това засилва впечатлението, че Москва има какво да крие. Тъкмо и поради тази причина трябва да се потърси юридическа отговорност за трагедията. Ясно е, че това няма да улесни отношенията с Русия. Но една правова държава няма избор: тя трябва да се погрижи за възтържествуването на справедливостта. Затова предполагаемите извършители, също както и онези, които носят политическата отговорност за деянието, трябва да бъдат изправени пред съда. Дори процесът да продължи с години: истината трябва да излезе наяве!
 • Kcaniba
  Отговор
  47 13:52  17.08.17

  До коментар #45 от "Kcaniba":

  Плюсче ли си слагаш, козяшки!??? Ми с тези 100 минуси, дето редовно ги отнасяш, не козяк на теб, ти на козяк трябва да плащаш!!! Ахахахаха
 • Различен
  Отговор
  48 14:09  17.08.17

  До коментар #44 от "Azazel":

  Баце, нещо много тъй елементарно го раздаваш! Къде е ядреното и химическото оръжие от Ирак???? Нали това бе повода за войната там?? 2007 година официално се отказаха да го търсят, защото просто го няма!!!!!! Къде са официалните санкции срещу ФАЩ и Англия, че съсипаха тази страна и убиха над 1 милион души, от които 500 хиляди деца и че убийствата там продължават! Сега пак лъжи!! Снимани филмчета за химическото оръжие! Да де, ама след тях излязоха кадри, как статистите стават и ходят да се поизмият, щото такава атака няма!!!!!!!!! Сега излизат факти, че ако има изобщо такова оръжие, то е в бунтовниците и ИДИЛ и е производство на ФАЩ и Англия! Къде са пак санкциите към тези държави?? Нещо двоен аршин????

  Коментиран от #55

 • Kcaniba
  Отговор
  49 14:10  17.08.17
  Империята на злото е на колене,както и войните и в коневръза!

  Коментиран от #50

 • 50 14:13  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Kcaniba
  Отговор
  51 14:18  17.08.17

  До коментар #50 от "Kcaniba":

  Как се казва улицата на която се намира посолството на русия във Вашингтон и защо

  Коментиран от #52

 • 52 14:21  17.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • стоян георгиев
  Отговор
  53 14:37  17.08.17

  До коментар #37 от "Ярослав Станчев":

  станчев голям човек си ,но освен глупости друго тук не си писал.руснаците маса време обясняваха че са заснели как украински самолет е свалил малаизииския.после се оказа че въпросната снимка е правена от някви пишман руски спецове изрязваики самолетче от снимка в нета и залепваики го в гугъл мапс.смяххх!сега тази захарова излиза с ново бомбастично съобщение което като се окаже лъжа нито ще се извини нито ще спре да фабрикува нови такива.за вас путиноидите обаче дори тва не е важно,важното е европа и сащ да са една идея по-малката работа от готиния путин.чудя се обаче що не се изселвате при него бе станчев,поживеи в омск или петербург две три години като обикновен руснак и ще ти минат всички путинофилски мераци.
 • Hans
  Отговор
  54 15:25  17.08.17
  Според мен някои колеги тука не са били в Русия отдавна, трябваше да знаят че Русия в момента е водещата сила в света
 • Azazel
  Отговор
  55 15:34  17.08.17

  До коментар #48 от "Различен":

  Нещо да си ме чул и видял някога да твърдя, че САЩ не са изфрабикували доказателствата за химическото оръжие в Ирак през 2003-та? Не, че от режима на Садам Хюсеин не са използвали химическо оръжие години преди това срещу кюрдите там, но е факт, че 2003-та ЦРУ спекулираха с данните, с които разполагат, за да дадат на Буш повод за военните действия. В Сирия обаче нещата стоят по коренно различен начин и САЩ се намесиха там три години след началото на гражданската (!) война, и след остра вътрешна и международна критика, че не се намесват... А, за цитираният от теб клип със статистите, ако беше малко по-умен и не страдаше от когнитивен дисонанс, щеше сам да се досетиш, че именно той, дето се появи анонимно в руски медии, месеци след случая, е фалшив, а не множеството отделни репортажи на международни медии и хуманитарни организации (които неведнъж са критикували остро и САЩ), веднага след атаката... За разлика от повечето тук не виждам света само в черно и бяло (или Русия и САЩ) и никога не съм твърдял, че едните са най-голямото зло, а другите - небесни ангели. Това, което твърдя тук е, че Русия от 4-5 години следва една пропагандна линия, която цели да отслаби ЕС и да върне част от държавите от Източна Европа към нея, като за целта използва уебсайтове за "новини" (тип Bradva), Фейсбук страници, и сериозно количество форумни тролове (като Kcaniba), които да насочват общественото мнение в желаната насока.
 • гостенин
  Отговор
  56 19:51  17.08.17
  Има доказателство, че Западът подкрепя терористи? Здрасти! Не доказателство, а МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА! Американци и англичани отдавна са признали заслугите си за създаването и обучението на терористи (били за срещу Русия, пък сега и по нашите глави, вече). И тъй, не се кахърете, че България загивала. Ние съучастничим в пъклените им планове за унищожаване на човечеството. Толкова! Остават необходимият брой роби и поддържащия репресивен апарат. А наздраве!
 • гост
  Отговор
  57 19:57  17.08.17

  До коментар #5 от "Справедлив":

  Има клипове, които са снимани как сирийската армия превзема складове на главорезите от ИД и намира там ... и БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ И МУНИЦИИ. Ето това е още по- гадно. Такива намират и в Донбас - там живеят православни, славяни и още по-братя - БЪЛГАРИ. Те биват избивани от украинската армия и десни (фашистки) организации. ТОВА МУ СЕ КАЗВА БРАТОУБИЙСТВО.

  Коментиран от #61

 • Благодарим
  Отговор
  58 20:04  17.08.17

  До коментар #6 от "Kcaniba":

  Благодарим на Русия! В този несправедлив, агресивен и безпринципен свят това е единственото правилно действие - да наложат ВЕТО. Те могат и друго, но благоразумието им и отговорността за човечеството ги спира засега.
 • отегчен
  Отговор
  59 20:10  17.08.17

  До коментар #7 от "Kcaniba":

  Kcaniba, БЕЗСМИСЛЕНОТО ТИ БРЪЩОЛЕВЕНЕ ОТЕГЧАВА. Ако не можеш да кажеш нещо смислено, не си изсмуквай от пръстите празнодумици.

  Коментиран от #60

 • Kcaniba
  Отговор
  60 20:59  17.08.17

  До коментар #59 от "отегчен":

  Той е нпо трол, за трва е безмислени са притенциите!!!

 • стоян георгиев
  Отговор
  61 21:57  17.08.17

  До коментар #57 от "гост":

  само да те питам дали има руско оръже в сирия?дали има руско такова в украина?и що руското е безпроблемно,но българското е?
 • Фриман
  Отговор
  62 08:00  18.08.17

  До коментар #29 от "Azazel":

  Никой не е канил Америка в този регион! Русия отдавна вече има отношения с Сирия, плюс към всичко е отговорна за региона, в който се случва действие! Трябва да сте много тъпи и заблудени,щом не виждате истината! Русия няма амбиции да стане световен полицай, поне в близкото време това е почти непостижимо! При америка е съвсем обратна ситуация и оттам произлизат всички световни конфликти! Хората вече се уморили от вас, краварчета, мвй ви дойде време!
 • 1234
  Отговор
  63 18:11  18.08.17
  В Библията се говори все за звяра,напоследък звяра започна много ярко да се очертава кой е.Той е този който създава конфликтите по целия свят.Всички военни конфликти са негово дело.Той поставя войските си до всяка държава и се меси в живота на всички хора по света.Говори се и за БЕЛЕГА на звяра,това е оня ЧИП който се опитват да ни поставят на дясната ръка и челото через тоя чип да бъдем управлявани,а който има тоя чип той е белязан от дявола и да не чака милост от Бога,защото е подвластен на дявола.

  Коментиран от #64

 • Фриман
  Отговор
  64 09:11  19.08.17

  До коментар #63 от "1234":

  Интересна идея! Но според мен ние сами си слагаме тие "чипове", когато даже не се замисляме какво се случва до нас, защото никак не можем да повлияем на случващо се и това е наша опорна точка в която свързваме своите страхове, мързела и тъпоста. Телефони, компютри всико представява едно устройство за проследяване и анализ на действията ни с цел да се конфигурират предложения за нас, за да можем тези пари, които са ни дали да ги вземат обратно! Така че чипове са навсякъде, но ако вървиш със вяра няма да се страхуваш от Василиска!

Напиши коментар:


Публикувай