2 977 2

Русия: Война на Корейския п-ов ще доведе до колосална трагедия

Призоваваме всички страни да проявят сдържаност, заявиха от руското външно министерство

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Москва предупреди за пореден път, че военна реакция на напрежението на Корейския полуостров ще доведе до колосална трагедия. Това предаде Reuters, като се позова на руското министерство на външните работи.

Призоваваме всички страни да проявят сдържаност и да предотвратят опасността ситуацията да излезе от контрол, заяви говорителят на министерството Мария Захарова.

Тя предупреди, че "всеки опит за решаване на проблема с Корейския полуостров с военни средства ще доведе до трагедия с колосални мащаби, до огромни човешки жертви за всички участващи страни, до хуманитарна, икономическа и екологична катастрофа".

Твърденията за намеса на Русия в президентските избори в САЩ миналата година са безпочвени, каза на брифинг Захарова, цитирана от Reuters.

Тя отбеляза, че липсата на реални наказателни дела срещу онези, които отговарят за киберсигурността на САЩ, потвърждава, че това, в което обвиняват Русия, е абсурд.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Отговор
  1 23:50  17.08.17
  Абе какво ги гледаме тия всичките да се дърлят ,давайте да ги претупаме набързо всичките и ще си решим проблема.Няма да сме на три морета ще бъдем на три океана.
 • ЦРУ
  Отговор
  2 19:55  18.08.17
  Той Путин стои зад Ким и го крепи за да прави проблеми,но сметките му излизат криви и облачето ша го духне към москва!Такива са метеорологичните прогнози за 100години напред!

Напиши коментар:


Публикувай