Last news in Fakti

23 Август, 2017 14:30 4 198 9

Зрелищно уволнение във флота на САЩ

  • сащ-
  • флот-
  • джоузеф окойн-
  • сингапур-
  • седми американски флот-
  • малака

Командващият Седми американски флот - вицеадмирал Джоузеф Окойн - беше освободен от длъжност след инцидентите с бойни кораби

Зрелищно уволнение във флота на САЩ - 1
Снимки: БТА/АР

ВМС на САЩ уволниха командващия Седми американски флот вицеадмирал Джоузеф Окойн след два сблъсъка с участието на американски военни кораби в азиатски води за по-малко от три месеца, предаде Reuters.

Адмирал Скот Суифт, командващ Тихоокеанския флот на САЩ, освободи Окойн от длъжността във военноморската база "Йокосука" в Япония, съобщи говорител на американския флот и добави, че неговият заместник контраадмирал Фил Сойър поема поста.

Решението за освобождаване на Окойн от длъжност е взето "поради загуба на доверие в командните му способности", подчерта говорителят.

Зрелищно уволнение във флота на САЩ

В понеделник американски ескадрен миноносец, въоръжен с управляеми ракети, се блъсна в търговски съд в протока Малака източно от Сингапур - четвъртият голям инцидент за Тихоокеанския флот на САЩ за тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахаха

    35 4 Отговор
    супер, мега модерният и несравним американски фолт-флот от кравевози.На тях всичко им пречи, не могат да виждат и на 50 метра танкери или други големи кораби и все се блъскат и все системите им отказват и все им блокират GPS че и супер модерната Ейджис система.И за всичко това са виновни "изостаналите"рснаци които се оказаха 15 години напред в технологииге. Абе американскитя флот -най големият флот в стъклен магазин.Буахахаха

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Пеньо

    19 2 Отговор
    Правилно! Трябва да спре тази излагация! Не трябва да се равняват по президента!
  • 3 go Donald go

    17 0 Отговор
    Загубили доверие в командните му способности.......явно някой е трябвало да опере пешкира и той е бил най-подходящият.
  • 4 Пенчо

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "хахахаха":

    Сещам за разговора на великия флот на сащ и Испанския морски фар. Хамериканците искаха фара да мръдне щото им пречел.
  • 5 хахахухухаху

    0 14 Отговор

    До коментар #1 от "хахахаха":

    Ты забыл Кузя?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Румяна Костова

    18 2 Отговор
    Руският хуморист Задорнов точно в този дух осмива американците.А за руските военни казва,че си пазят плановете,нарисувани с цветни моливи в шкафа.До бутилка домашна ракия и парче сланина,изпратени от майките им с наставления да пазят Родината.Американците имат всякакви модерни джаджи.Лоша новина е,че руснаците вече са много напред с материала как да блокират всякаква военна електроника.Кораби,самолети и всяка бойна техника остава сляпа и глуха.
  • 8 Румяна Костова

    20 2 Отговор
    А по-сериозно американците нямат спечелена война,когато все пак дръзнат да излязат на терен.Само Сърбия,ако се смята за победа да пускаш бомби над болници и пазари.Те във всички тези случаи се били объркали,имали стари карти и не знаели локация и произхождение на целите,които атакуват
  • 9 Kcaniba

    5 1 Отговор
    Тези са много зле!!!
    Памперси немогат им стигна!!!