Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Октомври, 2017 15:01 2 134 7

Ердоган подремна на срещата с Порошенко (ВИДЕО)

  • украйна-
  • турция-
  • унесе-
  • реджеп ердоган-
  • петро порошенко-
  • среща-
  • видео

Когато ти се спи...

Турският президент Реджеп Ердоган на няколко пъти се унесе по време на срещата си с украинския държавен глава Петро Порошенко, съобщиха украинските медии.

Двамата лидери проведоха среща в столицата Киев и обсъдиха редица въпроси, включително и за двустранното сътрудничество между двете държави.

На съвместната пресконференция обаче си личи, че на турския президент не му е особено интересно. Той задрямва на няколко пъти, а освен това се и прозява.

Реджеп Ердоган заяви по време на срещата си с украинския президент, че Крим е на Украйна и трябва да се уважава териториалната цялост на страната. Вижте кадри:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    2 11 Отговор
    Тъкмо си чакам таксито- та- по-добре ердухан да дреме, отколкото да провежда неоосманизъм. Много държавни глави са виждани да подремват по време на такива срещи- дори на най- високо ниво. Човешки същества са, обичайно са в старческа възраст и колкото и да са издържливи, накрая Природата си казва думата. Тя и меркелица беше придрямала - даже имаше нейна снимка как дреме... В случая е по-важно друго- турция да се определи къде точно стои- в НАТО или в одкб, защото сегашното й разкрачено положение не й носи дивиденти- независимо, че турците си мислят, че техния ердухан е хитър и умен... Не, че ме интересува, но е добре България да знае къде се позиционира нашият съсед турция.
  • 2 БОБИ КОЧА

    5 3 Отговор
    Изглежда напушен
  • 3 goni

    3 8 Отговор
    Съчетанието между водка Путинка и разговор с Петро е особено коварно!:) Могат да приспят не само Ердо, ами и къде по-големи юнаци от него!:) Това да му е за урок!:) Друг път, или едното, или другото!:)
  • 4 Хасан

    8 8 Отговор
    Турция е най източната военна база на НАТО..играеше важна роля в смяната на режима в Източна Европа,Балканите ,България,Грузия...подкрепяше Сащ в Корея,Афганистан ,Ирак и в Сирия...но се чуства измамена...не я приемат в ЕС...правят планове в Близкия изток без Турция...причината е неясната политика на Обама или липсата на политика и визия....хаоса който иска да създаде около и в самата Турция подкрепяйки терористи и превратаджии
  • 5 аферим и машалла

    5 0 Отговор
    Хахахахахаха, да покаже колко му "дреме" за Украйна
  • 6 Барчо

    6 1 Отговор
    Ердо се излага като се среща с Разрушенко. Явно интереса е никакъв там. Замазване очите на международната политическа клика. 2019 г, а тя не е никак далече престава да работи търбътъ с гъзъ дето минава през земите на Разрушенко и спират денгите. Разрушенко ще купува газ от Ердо. И ние ще намажам филийката с мас.
  • 7 Барчо

    3 0 Отговор
    До Джамбазов!!! Ми като сте озаглавили така статийката, що не сложите водещата снимка дето спинка човека, а сте истипосали тази толкова жизнерадостна??????
Новини по държави: