2 056 4

Полицаи под прикритие се сбиха помежду си

Един от полицаите е хоспитализиран

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Полицаи от две различни управления на полицията в Детройт са разследвани, защото са се сбили помежду си, съобщи „Скай нюз“, позовавайки се на властите в големия американски град.

Полицейските служите са работили под прикритие, но операцията се е объркала и се е стигнало до размяна на юмруци. Един от агентите е бил с прикрепена камера и ще бъдат изгледани кадрите от разследващите.

Спецполицаи от 12-и район стартирали операцията, преструвайки се на дилъри на дрога, чакащи клиенти на улицата. Планирали да арестуват потенциалните купувачи и да извършат обиск. Вместо клиенти, обаче, на място се появили други полицаи под прикритие от 11-и район.

Последните – не осъзнавайки, че срещу тях са техни колеги - заповядали на „дилърите“ да легнат незабавно на земята. На място пристигнали още агенти и се е стигнало до размяна на удари между тях. Полицаите от двете различни управления си спретнали здраво меле, след което един от битите е хоспитализиран.

От полицейското управление в Детройт обявиха, че се води вътрешно разследване. Виновниците ще бъдат наказани дисциплинарно. Води се разследване и защо операцията е претърпяла такъв грандиозен гаф.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сеан
  Отговор
  1 12:39  13.11.17
  Браво! Нека гледат и местните ни герои, до какво ще доведе пълното инкогнито и на ДАНС и на останалите антитерористи... когато изпратят свои хора под прикритие и не се знае кой какъв е?.... ги чака лют кютек помежду им... Слава Богу не съм полисменн и няма опасност да ме мелят поне по този начин... Но пък ако се оженя, булчето и тъщата ще компенсират положително този пропуск ... казват сега жените били много нервни за пари в брака и ако не им удисваш с пачки...биели якоооо? Само женени с деца могат да се произнесат.
 • Уайът Ърп
  Отговор
  2 13:10  13.11.17
  Такова и в България може да се случи, обаче ще се изпотрепят до като се уточнят кой на кого е човека.

  Коментиран от #3

 • помня
  Отговор
  3 13:23  13.11.17

  До коментар #2 от "Уайът Ърп":

  То се е случвало-"Белите брези"
 • куку руку ку
  Отговор
  4 13:37  13.11.17
  Едните дилъри, другите купувачи... все полицаи и попадат едни на други? .аси майтапчиите!

Напиши коментар:


Публикувай