7 789 11

Българин на косъм от смъртта! Размина се с магистрален дух

На косъм от огромна трагедия

Денис Джамбазов

Страшен ужас изживя българин, пътуващ по магистрала в Унгария. Родният шофьор се е разминал на косъм от смъртта при среща с така наречен „магистрален дух“. Така са наричани хората на Запад, които в един момент по необясними причини и без дори понякога да осъзнават, навлизат в насрещното движение на пътното платно и карат с висока скорост.

На видеоклип, който се върти из мрежата, се вижда как българският шофьор управлява своя автомобил по унгарска магистрала. Той изпреварва автомобил и след това известно време се движи в дясната лента на пътното платно, докато не застига бял бус, заради който започва да предприема изпреварване.

Точно в този момент в лявата лента на пътното платно, докато нашенецът се изравнява в буса, насреща му изскача автомобил, който се движи право срещу него с висока скорост, пише Блиц. Само бързата реакция на шофьора предотвратява огромната трагедия.

След известно време българинът спира на бензиностанция и търси съдействие от властите, за да съобщи за опасния инцидент. Местните органи на реда обаче са бездушни към предупрежденията и разказа на българина. Инцидентът е станал на 23 декември в ранните часове на деня.

Унгария


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ???
  Отговор
  1 10:29  24.12.17
  Е, къде е видеото?
 • ДрайвърЪ
  Отговор
  2 10:32  24.12.17
  Доста неприятно изживяване.
 • Олигофрени
  Отговор
  3 10:41  24.12.17
  Явно не само в БГ има олигофрени. Тези хора са тотално изтрещели. Това поведение е необяснимо.

  Коментиран от #5

 • ттков
  Отговор
  4 10:46  24.12.17
  Много, много гадно нещо е някой да е срещу теб на пътя, а изобщо да не му е там мястото. Случвало ми се е не на магистрала, а на първокласен път с 2 ленти в едната посока и кола движеща се насреща. Беше през деня и е видах отдалече и отбих максимално вдясно, за да се разминем. Все пак си беше ужас, но при този случай на магистрала дя изпреварваш и някой да ти е насрищя си е доста доста шокиращо. Както се прозяваше в началото сигурно после никак не му се е спяло на нашенеца.

 • ттков
  Отговор
  5 10:56  24.12.17

  До коментар #3 от "Олигофрени":

  Пълни 0лигофрени са да. В Германия това е много често срещано. Всеки ден съобщяват за такива. Всеки ден, а понякога и по няколко такива случаи. А в Германия знаете как се кара по аутобаните и какви скорости се развиват. Като стане катастрофа ги събирят с чували и ги стържят от асфалта. Да кажеш да няма маркировка, табели, светлинни знаци и какво ли още не, за да не се объркаш и пак го правят. Наскоро един спрял на бензиностанция да зареди, но си забравил очилата. Тръгнал с калата, минал 10 км и разбрал за липсята им, направил обратен завой и тръгнал да се връща по същото платно. Бил с жена си. Е нямал е този късмет. С друга кола са се размазали. Някакво 20 г.момче е карало другата кола и тримата на място. Пълна 0лигофрения.
 • onq s konq
  Отговор
  6 14:14  24.12.17
  Грешката на нашия е,че се е омързеливил и е престанал да "очаква неочакваното".А иначе "духа" си караше стриктно в дясно,на къси,и изобщо-културно.А къф го дири в насрещното ли...Ами човека може да е англичанин или от някоя друга държава с ляво движение,а се знае че навика е втора природа!Според мен както има алеи за велосипедисти,така и по магистралите трябва да се обозначат такива за насрещнодвижещи се духове!

  Коментиран от #8

 • Левски
  Отговор
  7 15:08  24.12.17
  е това видео е за онези заблудени които си мислят че Бг е уникална идиотска държава! Нищо подобно западът който боготворим е още по идиотски!!! След като видях трима американски полицаи как стрелят по автомобила на жена с пет деца и то с бойни патрони и остават абсолютно безнаказани някак какво друго да ме впечатли! Много си ни е добра държавата!!!
 • фонзи
  Отговор
  8 15:31  24.12.17

  До коментар #6 от "onq s konq":

  Духа брачед караше на дълги а не на къси - виж му фаровете как блестят

  Коментиран от #10

 • TSFH
  Отговор
  9 16:38  24.12.17
  Яко fake видео.
 • onq s konq
  Отговор
  10 18:00  24.12.17

  До коментар #8 от "фонзи":

  Думите ти само потвърждават силата на ЗРИТЕЛНАТА ИЗМАМА.Духа си кара на къси както написах,но ОТРАЗЕНАТА СВЕТЛИНА В РЕФЛЕКТОРИТЕ МУ на насрещните за него фарове на белия пикап и на нащо момче създават грешна илюзия!
 • Като гост!!! :д
  Отговор
  11 18:04  24.12.17
  Скъпа карай по-внимателно, че някакъв ненормалник карал в насрещното! - Не е един скъпи, а са хиляди..

Напиши коментар:


Публикувай