Last news in Fakti

21 Февруари, 2018 19:00 2 254 8

Тръмп: Защо не разследват Обама?

  • сащ-
  • барак обама-
  • доналд тръмп

Той смята, че администрацията на бившия президент не е действала срещу руската намеса

Тръмп: Защо не разследват Обама? - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп отправи критики към главния прокурор в САЩ Джеф Сешън, съобщи CNBC.

Тръмп призова Сешън да започне разследване срещу администрацията на бившия президент Барак Обама. През последните дни Тръмп отправи обвинения към Обама за руската намеса в САЩ.

„Ако руски вмешателства са ставали по времето на Обама до 20-ти януари, защо никой не води разследване? Защо Обама не реагира на тази намеса? Защо престъпленията на демократите не се разследват? Това е интересно. Нека Джеф Сешън отговори“, написа Тръмп в Twitter.

Тръмп обвини Обама, че се е провалил в действията си с Русия и Сирия. Той заяви, че е по-твърд от него по руския въпрос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минувач

    16 2 Отговор
    Американският президент Доналд Тръмп отправи призив към Америка „да се събуди“. В Туитър държавният глава написа, че в Москва си „умират от смях“ заради случващото се на американската политическа сцена.
  • 2 smile

    12 2 Отговор
    Той Тръмп си е прав,ама няма кой да го чуе тезе американци нямат грам мозък!
  • 3 Хихихи

    4 6 Отговор
    Определено храста беше зле, но този е абсолютен МАНЯК.
  • 4 ККК

    7 7 Отговор
    Май започва да става опасно!!! Тръмп се готви да удари Русия!!! По всичко личи!!! Играят на ''доброто и лошото ченге'' в същото време американските разрушители, самолети и танкове настъпват бавно крачка по крачка, навсякъде в посока Русия...В Кремъл определено го усещат, само глупавите руски тролове си мислят че Тръмп нищи демократите:):) Ще ви разкатае милата майчица Тръмп, особено на Крим:):)Изключително хитър е, в пъти по хитър от Путин и ще го изработи много злобно.

    Коментиран от #5

  • 5 Ммм

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "ККК":

    Тръмп нападне ли Крим това ще е краят му и на неговата Фащ никои от европейците няма да го последват в поредната запалена от Фащ война като гледам не може и на Турция да расчита а на Китай никак не се харесва американскотот присъсвие в южно китайско море Иран и Северна Корея също не са им големи приятели
  • 6 Aham

    2 4 Отговор
    Евала Тръмп, голям си!
  • 7 El comandante до Aham

    1 2 Отговор
    Да голям КЛОУН е хахаха
  • 8 Пеньо

    0 1 Отговор
    Абсолютен бездарен клоун. Сега пък имал предложение учителите да носят оръжие! Представяте ли си сцената: учител и ученик един срещу друг и който е по-бърз...