2 889 6

Арестуваха сериен изнасилвач, издирван от миналия век

Над 40 жени са били насилени сексуално от изверга

Денис Джамбазов

В северната част на Франция беше арестуван мъж, обвинен в изнасилването на десетки жени, съобщи „Тайм“. Службите над двадесет години са издирвали лицето, което е признало за изнасилването на над 40 жени.

Прокуратурата в град Валансиен обяви, че е повдигнала обвинения на мъжа. Пред разследващите той е направил самопризнания. Главният прокурор посочи, че мъжът е „обикновен човек“ без криминално минало, който обаче някак си успява да се измъкне от полицията дълго време.

Службите имат ДНК проби от жертвите и ще ги използват като доказателство срещу арестувания. Той е казал на полицаите, че насилвал сексуално жените заради „неконтролируем импулс“. „Гардиън“ съобщи, че задържаният е на 57 години. Женен е.

Разследващите посочиха, че първото изнасилване датира от 90-те години на миналия век. През миналата седмица насилникът отново се е активизирал, но този път е бил заловен. Арестът е извършен в Белгия. Още през 1996 година изнасилвачът е набелязвал жертвите, като методът му на действие е един и същ всеки път.

Той нападал жените рано сутринта, като е носил маска и ръкавици. Едно от изнасилените момичета е било на едва 13 години. Няколко от сексуалните му жертви са на 17 години. Разследването по случая продължава.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • МВР
  Отговор
  1 08:19  01.03.18
  Лошото детство и лошо възпитание на човека могат да го превърнат в чудовище, какво ще вършат тука "ромчетата" като пораснат не ми се мисли, въпреки че на всички е ясно, трябва да се заделят части от МВР и армията в малките населени места, сега като се затопли отново ще започнат среднощните грабежи с побои и убийства
 • Сенко
  Отговор
  2 10:17  01.03.18
  Напълно съм съгласен с страховете на хората от тези индивиди,които за 20 лв пребиват възрастни хора. Но съгласете се с мен че безконтролната система от страна на държавата ги направи такива. Примерно ако ходеха на училище след това в казарма и т.н т. Нямяше да е така. Сега обаче аз питам всички вас. Кое е по голямо престъпление хасанчо откраднал 20 лв или,, Гинка от Пазарджик,,и още поне 1000 такива задкулисни сделки прогонили поне 2 милиона население на страната ,което само по себе си е трагедия. И двата случая са за наказание няма спор. НО??????

  Коментиран от #3

 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  3 10:34  01.03.18

  До коментар #2 от "Сенко":

  Заповядай в училище, стани учител на такива същества, та да видиш как е. Донякъде е по-добре, че не са сред децата ни. А казарма отдавна няма за всички! Най-дъртите от тях мислиш ли, че на са ходили в училище и казарма. И знаеш ли какво е било да си в казарма с цигани?! Гинка я усещаме косвено в джоба си. Дали ще ни скубе Гинка или ЧЕЗ - няма голяма разлика. А другото ни скъсва нервичките всеки ден! И последно - "държавата" сте ти и тези, за които гласуваш. Аз също, но поне не казвам, че ми е виновен някой друг!

  Коментиран от #5

 • 4 10:42  01.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Сенко
  Отговор
  5 10:45  01.03.18

  До коментар #3 от "Дикембе Мутомбо":

  Напротив.По голямата част от съзнателния ми живот е в чужбина (имам поглед над,,напредъка,,на България не само икономически а,а и по начин на мислене ).Е за съжаление до като се занимаваме с казуси от типа еди кой си откраднал 20 лв,същевременно други крадат по 200 милиона. После се сърдим за 80те процента дебили,ами малко е да ти кажа.

  Коментиран от #6

 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  6 14:06  01.03.18

  До коментар #5 от "Сенко":

  Кажи ми последния казус за 20лв, с който ти ангажирали вниманието? Сериозно, кажи. Проблемът не е в парите, а в начина, по който го правят. Пък нерядко и биват убивани жертвите. И съм сигурен, че там, където си, ти си изградил напредъка, а не си се изсипал наготово :) И, че няма проблемни малцинства. Хвала на такива като теб. Разказвай ни колко е яко там и колко сме зле тук. Не съм сигурен, че имиджа на България е лош само заради циганите навън. Тези, които се изнасят също са 80:20.

Напиши коментар:


Публикувай