19 Март, 2018 14:09 22 462 173

Натовски командир: Русия няма шансове срещу нас!

  • нато-
  • русия-
  • война-
  • европа-
  • армия-
  • къртис скапароти-
  • командир

Генералът посочи, че САЩ трябва да продължат с модернизацията на армията

Натовски командир: Русия няма шансове срещу нас! - 1
Снимка: Shutterstock

Американски военачалник заяви, че Русия няма да може да победи НАТО при избухването на война. Генерал Къртис Скапароти, ръководител на Европейското командване на Въоръжените сили на САЩ, не е съгласен с доскорошен анализ на компанията RAND, съобщи The National Interest.

В анализа се казва, че Русия би се справила с натовските сили при избухването на въоръжен конфликт. Скапароти не е съгласен с това и според него руските сили искат да избегнат война с НАТО. „Русия може да победи в Източна Европа, но само по отношение на концентрирани наземни сили. В дългосрочен план НАТО има големи предимства и те (руснаците) го осъзнават и се страхуват“, посочи генералът.

„Част от тяхната стратегия, като погледнете и доктрината им, са дейности, които граничат с конфликта, но са под червената линия. Целта им е да подкопаят противника си. Те искат да подкопаят противниците си без дори един изстрелян куршум“, заяви Скапароти.

Главнокомандващият на Европейското командване на американската армия посочи, че американските въоръжени сили трябва да продължат модернизацията, защото в противен случай до 2025 година тяхното господство ще бъде оспорено от Русия.

Къртис Скапароти каза, че натовските сили, разположени в балтийските страни Естония, Латвия и Литва, не са достатъчни, за да спрат руската заплаха. Руската армия може да стигне столиците на тези държави „до 60 часа“. Скапароти каза, че в по-широк регионален конфликт НАТО ще надвие Русия, но ситуацията в Източна Европа до руските граници е притеснителна.

НАТО трябва да подобри отбранителните си способности и готовността си да действа като последица от все по-агресивните и непредсказуеми действия на Русия. Това мнение изрази генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг в интервю за германския вестник „Велт ам Зонтаг“.

Натовски командир: Русия няма шансове срещу нас!
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахаха

    347 48 Отговор
    на тия какви наркотици им дават незнам но успешно са им промили мозъците...

    Коментиран от #5

  • 2 NATO

    146 620 Отговор
    Това е самата истина ! За огромно щастие България е член на НАТО !
    Нека сега всяка анти-българска про-руска утрепка да ми сложи минусче ;)

    Коментиран от #8, #15, #24, #34, #38, #62, #67, #96, #98, #109, #110, #116, #128, #136, #145, #153, #162, #165, #171

  • 3 кок

    36 8 Отговор
    -: ))
  • 4 Kcaniba

    109 454 Отговор
    Абсолютно правилно! Армията на ушанките е силна само срещу Грузия, Украйна, брадатите в Близкия изток и отделни европейски държави. Срещу армията на САЩ и НАТО нямат никакъв шанс и те го знаят много добре!

    Коментиран от #9, #21, #124, #149

  • 5 OMG WTF

    31 151 Отговор

    До коментар #1 от "хахахаха":

    Объркал си се нещо. Това не е новината за процентите на путѝ. :)
  • 6 бактисъл

    251 22 Отговор
    Да не коментираме идиоти.

    Който е съгласен само да ми гласува.
  • 7 Бай Гост

    416 48 Отговор
    То много пълководци си мислиха като теб но...:)
    Не заблуждавайте хората те няма да се бият вместо америка и англия !
    Америка иска войната да не е близо до тяхната територия, те да си живуркат и да си градят страната а ние глупаците да се бием като кучета с братска Русия !

    Коментиран от #37

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Kcaniba

    256 48 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    ушанков скрий се.
    Армията на памперсите дотук е винаги яла бой!!
    Виетнал, Корея, Сомалия!!
    Печели само срещу жени и деца

    Коментиран от #60, #72

  • 10 Диди

    35 268 Отговор
    Руснаците се мислят за най мощните,подценявайки НАТО и Америка.

    Коментиран от #26, #156

  • 11 Хихихи

    354 42 Отговор
    НАТО - един куп държави срещу една сама държава! Супер демократично, нали! Принципа на циганите - много ли сме, силни сме, по сами - пълни шматки! НАТО да не забравят, че при един световен конфликт, много зависи кои държави ще подкрепят директно или логистично Русия. И то големи държави - Китай, Индия, Иран, Бразилия, ЮАР, Беларус, Казахстан. А защо не и Турция. Изобщо няма да ме учуди, ако Ердоган мине на страната на Русия, като по този начин си отвори пътя да нарита нас и Гърция. При един военен съюз - Русия, Китай и Турция, на НАТО ще им се наложи да викат извънземни на помощ.

    Коментиран от #12, #14, #101, #129

  • 12 OMG WTF

    42 204 Отговор

    До коментар #11 от "Хихихи":

    Вие ушанките за това се молите, нали? Само че има една подробност - китайчетата ако трябва да избират между проссѝя и Запада, познай кои ще изберат. :)

    Коментиран от #13, #54, #102, #161

  • 13 Хихихи

    125 16 Отговор

    До коментар #12 от "OMG WTF":

    Ще поживеем и ще видим. Ти да не си баба Ванга, да знаеш какво е в главата на Си Дзинпин?

    Коментиран от #64

  • 14 Диди

    32 165 Отговор

    До коментар #11 от "Хихихи":

    Ти защитаваш интересите на Русия пред интересите на България. Защо?

    Коментиран от #31, #113, #147

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дрогерия

    159 16 Отговор
    Един след друг излизат на сцената все по-големи смешници - Тереза, военният министър, Борисчо, сега и този... Май както беше коментирано по-горе, наистина им раздават някакви яки наркотици, водещи до пълно изключване от мисловна дейност, иначе няма как да се обяснят всички тези неспиращи изцепки...
  • 17 гост

    72 6 Отговор
    само лопате а защо не действате ?
    ари да видим кой ще победи
  • 18 Киро

    117 8 Отговор
    Не мисля че нещо ще се промени с война.Войната носи само разруха и убити хора, разбира се всичко е заради интересите на политиците за да могат да печелят по някакъв начин.Например войната в Сирия, Иран и Ирак, САЩ могат да приключат войната, но не го правят за да могат да продават оръжия на съответните държави.
  • 19 Апикуро

    202 22 Отговор
    И с какво противостои нато на руснаците,може би с армия от джендри и наркомани плачещи кат пу*ки слет шамр от кльощав циганин в Кьолн ?!?!! Или с "армията"на ислямска Франция.....а може би с жабарската (италианската)?!?!! Често кръстосвам Европа и ви казвам,че там нищо мъжко не е останало,всичко е ялови уруспии и педали !!!!При никакви обстоятелства населението в западна Европа не може да бъде мобилизирано,това не е 45-та година.Младите се ужасяват от гледка на побой,от кръв,те не са с калена психика като руснаците,разглезени женчовци неспособни да защитят дори жените си от мъшавите араби насилващи ги пре ужасените им погледи !!!За какви глупости говорят смотаните американски малоумници,положението при тях е същото,с армии от наемници са заплаха единствено и само за себе си,но не и за руската армия която е мотивирана от прочутия израз "За Родину"

    Коментиран от #22, #105

  • 20 Курти

    89 8 Отговор
    Тоз, за кво ги говори такива? Аз не вярвам Русия да разбере, че с нея е свършено и да не повлече и враговете си. Така, че за кви шансове става дума?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 BMW ALPINA XD4

    18 132 Отговор

    До коментар #19 от "Апикуро":

    Слушай какво ти казва вуйо , Русия няма сили да се бие с НАТО

    Коментиран от #108

  • 23 ТОЙ

    89 9 Отговор
    Генерал Къртис Мивки !
  • 24 СЕВАР

    134 17 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    Нато е терористично туморно обединение на доскорошни робовладелци . нацисти , колонисти , гейове и др. , които разпалват войни и сеят смърт навсякъде където има интереси световният ,,елит '' - демек най - коварните , зли и алчни хора на земята . Но всичко някога си има край са казали и баба Ванга , и Учителя Дънов , и Слава Севрюкова .И са казали как ще завърши всичко това и как ше продължи светът .
  • 25 МАЛЕ МАЛЕ

    7 41 Отговор
    Трябва да си изключително увреден и сляп, та да си помислиш обратното....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хихихи

    130 17 Отговор
    Защото запъда е в упадък, залят от ниско образовани индивиди от третия свят, застаряващи моми и ергени, и безплодни джендъри. Бъдещите световени лидери са от изток! Българските интереси отдавна са предадени, под давлението на чуждите ни приятели. България не е само София, Варна и Пловдив. Идете и вижте хората в дълбоката провинция. Попитай ги, дали се чувстват европейци? Тук отдавна българските интереси са продадени за жълти стотинки!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ASD

    131 18 Отговор
    След първия половин час от война срещу Русия, НАТО ще загуби 95% от въоръжението и живата си сила на територията на ЕС. Два часа след началото от силите на НАТО ще са останали само подводници с ядрени ракети, а всичко останало ще е превърнато в стопилка.
    Ако конфликтът продължи повече от 2 часа без да се стигне до капитулация на НАТО, то ще започнат и ударите по градовете. Пълното заличаване и превръщане на държавите от НАТО в стопилка ще отнеме не повече от 3 часа.

    Единственото, което ме радва е че в София и България няма цели, които да бъдат атакувани с ЯБГ. Така може да се разминем само с няколко хиперзвукови удъра по командните центрове и базата на НАТО в БГ.

    Трябва да си много незапознат с военната техника, за да си мислиш че след първите 2 часа, ще съществува НАТО, като единна въоръжена структура.

    Коментиран от #45

  • 30 Секогаш

    15 20 Отговор
    Алоу, ама те САЩ и Русия искат да си делнат Европата и Турция да си възвърне малко от Османлика наоколо, какви САЩ са срещу Русия та не можах да разбЕра нещо. Въпросът е да пламне веднъж, не друго е джавкането. То идеята е друга бре САЩ какво ще помагат на Нато:) Напротив. Нато ще играят по свирката на САЩ и Русия.
  • 31 КОКА

    47 29 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    ЗАЩОТО РОДИНАТА НА ЧОВЕК Е ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЕ И СЕ ЧУСТВА ДОБРЕ НЕ ДА МИЗЕРСТВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА РОДИНА ИНТЕРЕСУВА МЕ ЧОВЕК ДА НЕЕ ГЛАДЕН ДА НЕ СТОЙ НА СТУДЕНО И КАТО МУ ТРЯБВАТ 100ЛВ ДА НЕ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА ГИ СПЕСТЯВА

    Коментиран от #39, #123

  • 32 Браво

    100 10 Отговор
    Браво, много храбър генерал! Тоя и сам да остане, ще продължи да се бие, като самурай! И никакво предаване, Къртис, ти си герой, чуваш ли! Анимационен герой.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ромул

    27 28 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    При един конфликт между НАТО и Русия,на мястото на България ще има една голяма дупка,ако това те радва,значи не живееш в България....
  • 35 Енчев

    62 19 Отговор
    Западните реакционисти Нео-Нацисти, със задокеанските Петрол-геноцодни,терор-инструктори и Евро-марионетните им Коран-пикльо пачаври, докато всячески налагаха санкции срещу Русия с цел да насъскат народа против "ВЛАДетел Мира", сега забръщолевиха точно обратното, че именно "кризиса" е обединил Народа.
    За какъв "кризис" бръщолевите бе людоеди? За Русия с Моста керчен, Русия с най-силната Ракетно Космическа Армия нямаща аналог в света и за Русия с победата и над теророзма в близкият изток. За този ли Руски "кризис" бръщолевите бе терорист-инструктори?

    Изкофясалият запад, сам не вижда Петрол-паталкамите си срещу Човечеството.
    Но съдният им час НАБЛИЖАВА.
    Няма никой да избяга от Народният правдив съд, а той е не оставка и "бай-бай", а жесток съд за "всички до един живи на клада".
    В Родината на Дякона, Ботева и Вапцарова, жестокото съдно место е на мавзолеят на великият Г.Димиров на Пл. "9ти. Септември" в София.
    С Уважение:
    Енчев / [email protected]

    Коментиран от #47

  • 36 Бай Натю

    21 90 Отговор
    Главния проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише акта на пълната и безусловна капитулация на Русия. Шайката на Путин или ще бъде линчувана от самите руснаци или ще е забягнала в Северна Корея.
  • 37 Max

    23 86 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Гост":

    Че какви братя са ни руснаците. Те така братски ни го набодоха 45 г. Мерси от такива братя и от братчеди.

    Коментиран от #43

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СЕВАР

    39 7 Отговор

    До коментар #31 от "КОКА":

    Ми то и прасето така вика . Кочинката да му е топла и коритото да е пълно . Родината му е това !

    Коментиран от #51

  • 40 Запознат

    77 3 Отговор
    НАТО, като цяло, е по-силен от Руската федерация. Обаче няма никакъв шанс. Решенията в този съюз се вземат мудно и колебливо. За разлика от РФ - едно командване, бързи решения, оперативно предимство. В НАТО всяка държава има някакви национални ограничения и вземането на общо решение ще е след дълги консултации и преговори. Дотогава... няма да има какво да решават. Въобще от конвенционална до ядрена воина няма и половин крачка. Молете се за мирно решение, че нещата отиват на зле.
  • 41 ПРАВО И ДЕМОКРАЦИЯ

    45 4 Отговор

    До коментар #38 от "NATO":

    В ЕС и НАТО ама без референдум. Тоест - НЕЗАКОННО.
    Но РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ИМА .
    Тогава пак може да се сетиш за куфарите.
  • 42 Висоцки

    19 46 Отговор
    Никога Руската федерация, няма да си позволи да тръгне на запад от нейната граница, защото на изток от нейната, има една "малка", зле въоръжена и с малко люде държавица, която я дебне отзад и те го знаят много добре. И никой да не се опитва да ми каже ,че между Руската федерация и Китай има приятелство.

    Коментиран от #46

  • 43 Макс

    57 10 Отговор

    До коментар #37 от "Max":

    Наистина си максимално луд щом задаваш такива тъпи въпроси,най-малкото с руснаците сме братя по етнос и религия !
  • 44 onq s konq

    13 53 Отговор
    Мене не ме зеха навремето у казармата щото съм бил малко пи-пи ли ку-ку ли ... нещо текова беше!Ама сега доколко чух сме гола вода откъм ваоражение та се радвам че сме в нато та да ни пази от рушняците ! Иначе живи сме си умрели ! Те тва е !

    Коментиран от #52, #77, #103, #134

  • 45 OMG WTF

    4 20 Отговор

    До коментар #29 от "ASD":

    А също така трябва и да си много скаран с реалността, за да вярваш в смешките, които си написал... :)
  • 46 Ха не ги знаеш азиатците

    37 6 Отговор

    До коментар #42 от "Висоцки":

    Само че, Китайците много добре си знаят историята . Тях руснаци не са ги колонизирали и заробвали. Дори сега надменния запад ги третира като черноработници в своята работилница.
    Те си знаят интереса, а той на първо място е да възвърнат отнетата им гордост.
    После, може би .След реванша ще имат и възможност да решат на къде ако поискат да се разширяват.
  • 47 Джендърменът Русофил

    13 24 Отговор

    До коментар #35 от "Енчев":

    Енчев, лекувайте се бе другарю.
  • 48 Нема Бира

    9 0 Отговор
  • 49 ЦРУ

    16 47 Отговор
    Мъка! А колко хубаво беше когато комунетата от пенсионерският клуб хвалеха Ким..и ракетите му готови да унищожат САЩ ...той пък взе .че клекна ! Сега надеждата е Жужи да победи НАТО а БГ да я изпепели . Може ли монголоидна КОЧИНА ..която не може един телефон да направи..един ТВ....едно ношче за бръснене по тънко от 1 мм..на която електрониката в СУ-то я прави Индия а ракетите и са от времето на последните немски инж.в Сибир да се противопостави на НАТО ? На която икономиката се срива надолу и са под 15 -то място . Всичко е за вътрешна у-ба. Олигарсите около Жужи ще го предадат на Межд. Съд в Хага - гледали сме го при Милошевич !

    Коментиран от #104

  • 50 моко бъчвата

    17 34 Отговор
    И защо им трябва да се бият на НАТО, петрола 10 долара и Русия се разпада.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 НАТО не ти е бавачка

    42 7 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Това ли е логическото мислене което можеш да демонстрираш?!?
    -Значи преди сме имали армия, когато не са те взели. В нея между другото не липсваше нищо, включително ракетни войски .
    -Сега,обаче, когато нямаме НИЩО, и то точно заради НАТО, ти казваш " добре че сме в НАТО , че да ни пази"?
    Я се стресни, моля ! Гърците кой ги опази като ги намляха комшиите, и те са в тъпото ти джендарско НАТО.
    Може ли поне 1 + 1 да не можете да съберете и до елементарен извод да се доберете !
  • 53 Гост

    10 48 Отговор
    Хаха, абе този сайт да не е подизпълнител на Комиците?! Като Ви гледам само фьенове на "Как се каляваше стоманата" сте тук! Абе червени кхмери, наистина ли мислите, че държава с размер на икономиката, като испанската и доходи по-ниски от българските може да се опълчи на най-най-най представителната извадка от човешки матрял, като количество и качество...???!!! Ама не се ли присещате, че в ерата на Бай Брадър, ако да не дават всичките светии се подпукаме, т. нар. галено ушанки, след два месеца ще се самоизяждат! Ама така ще бъдат отрязани от света, че ще минат на нафта и за ядене и пиене. Бууухахахаха...
    Амам Маккейн точно ги определи - бензиностанция с атомна бомба. Ето това е путинския ССС/к/Р!
    Малиии, някои люде наистина са зациклили на 13 конгрес на БКП.
    А ген. Скапароти направи най-добрия анализ до тук на положението!

    Коментиран от #75, #155

  • 54 Монгомъри

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "OMG WTF":

    Те не молят.Те вършат работа за напредък,-паритета вече са го прескочили,дърво!
  • 55 Владо Вр

    28 3 Отговор
    Още един напълно нормален генерал. Трябват пари-има заплаха и колкото е по-голяма-толкова повече пари. Елементарна причинно-следствена връзка. Пък, ако стане нещо, в Европа има достатъчно идиоти да воюват. Важни са палките за усвояване.
  • 56 Съюза

    36 13 Отговор
    Мечока ще разгони тая шайка вълци наречена нато ,с един шамар по водача америка и другите ще избягат с подвити опашки и скимтящи!

    Коментиран от #61, #73

  • 57 Миле

    37 6 Отговор
    Да не забравяме, че евентуална подобна война ще бъде на територията на Европа, а не на територия на САЩ. Единственото хубаво е, че ЕС е все още с акъла си и не желае подобни работи. Лошото е, че гнусните американци са сложили свои хора в Украйна и наливат постоянно масло в огъня.
  • 58 Прометей

    29 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Натовски командир: Русия няма шансове срещу нас!

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нарком

    6 13 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    И срещу спецназа печели , от Сараево ги изгониха с тояги , а край Ефрат ги изтребиха с детски хвърчила!

    Коментиран от #91

  • 61 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    10 21 Отговор

    До коментар #56 от "Съюза":

    Путин пак ли ти е пускал мултики ?

    Ходи там , почнал е да събира запасняци и доброволци .
    Стига си се крил зад тая клавиатура денонощно , там ще те вида колко си ербап.
  • 62 Топлата вода

    34 6 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    Ами ще ти сложи минус защото минус такива както тебе България щеше да е много по добре.За държави джуджета като нашата е най добре въобще да не сме членове в такива големи военни терористични организации като любимото ти НАТО обслужващо само интересите на краварите .За тях ние сме бушон бе мало..умн.ик.Обърни внимание на израза на този военнопрестъпник 'тяхното господство ще бъде оспорено'.Само че за тях корена на думата господство не е господ а господар Аз ще ти кажа за кое господство говори.Над теб над мен и почти целият свят.Ти роб ли си бе неща..стник.
  • 63 Аааа

    27 10 Отговор
    Русия няма шанс срещу нато ?
    Ама вие сериозно ли ... ?
  • 64 OMG WTF

    11 24 Отговор

    До коментар #13 от "Хихихи":

    Не, ама знам колко е стокооборота между Китай и Запада, и колко е между Китай и проссѝя. :)

    Коментиран от #97

  • 65 Отоплител

    19 0 Отговор
    Вие във вашите училища учите ли физика.Не знаете ли,че живеем на една малка планета с вече нарушена еко система.Не сте ли учили по биология,за жизнената среда и процеси на живота.Имате сериозни пропуски в образованието и с тези си виждания сте заплаха за нашата планета.Не си въобразявайте,че тя е длъжна да ни трае и не може да се защити от опасността за нея наричаща се човек.
  • 66 Читател

    22 7 Отговор
    Натовчето е право. Кой генерал ще каже, че ръководената от него армия е неспособна? Нали 10 минути след това ще е цивилен...

    Коментиран от #70

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Аааа

    16 2 Отговор

    До коментар #67 от "Къртач":

    Е , те наште за пари са готови на всичко .
  • 70 AK 47

    20 5 Отговор

    До коментар #66 от "Читател":

    То и НАПОЛЕОН, а а а ама НЕ. После ХИТЛЕР си поверва .ЕУ ХАЛИФАТА,да пасе камилите на ИДИЛ .
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 кръстев

    9 31 Отговор
    Това е цялата истина, ако няма кой да възпира Русия апетита на Путин за завземане на държави ще се увеличи.България може да разчита само на НАТО!

    Коментиран от #76, #81

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 реалист

    20 4 Отговор

    До коментар #74 от "кръстев":

    Кръстев да не си болен,ама много болни има...,обясни защо на РУСИЯ са и необходими още територии-аз не мога да си обясня - помогни ми
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Голем смях

    13 30 Отговор
    Не е нужно да си натовски или друг генерал за да знаеш че НАТО ще млати Русия като шкембе у дирек.Дори не е нужно да си военен .Просто трябва да имаш малко мозък в главата ,а не залповете на Аврора.Само флотът на ЕДНА натовска държава е колкото на ЦЕЛИЯ СВЯТ.Само военния бюджет на ЕДНА натовска държава е колкото на ЦЕЛИЯ СВЯТ .Самолетите само на ЕДНА натовска държава са колкото самолетите на ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ.Е как да победиш ЦЕЛИЯ НАТО.

    Коментиран от #80, #93

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 До 74

    27 4 Отговор

    До коментар #74 от "кръстев":

    Ако Путин беше поискал, досега да беше ни превзел .
    НАТО-то е терористична организация, изпълняваща користните интереси на краварите. Нашите родни кашици в Афганистан не са нищо друго, освен пушечно месо на ниски надници /събитията в Кербала го доказаха/ .
    Аман от промити мозъци.
  • 82 Герб

    32 2 Отговор
    Набийте си тъпите глави. НАТО по никакъв начин, за абсолютно нищо на света няма да ни помогне. Примери много. Кипър, Гърция и Тирция. Ако не беше Русия до сега Турция да ни е глътнала.

    Коментиран от #88

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 мойор Деянов

    26 0 Отговор
    Натовските армии са добре подсигурени,но не се знае как ще се воюва. Ако е без атомно оръжие съм съгласен. Не се знае и какви са настроенията сред населението. Русия ще получи достатъчо многобройни 5-ти колони тук и там. Това отчита ли се. А защо ли, затова някой питали се? Нещата са мнооого по сложни от това да смяташ - русия има 1 милион, НАТО има 2 милиона и т.н. В мирно време има неуловими компоненти.

    Коментиран от #99

  • 85 Истината

    25 4 Отговор
    Този джендър е на наркотици. В най скоро време руската армия за 24 часа ще е на Ламанша.Просто защото Британия и САЩ няма да ги има.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 гост

    17 3 Отговор
    Тоя генерал е мноо отворен ама хайде всяка страна членка на нато да се бие сама срещу Русия.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Монгомъри

    0 3 Отговор

    До коментар #88 от "Путлер":

    Я па той!Ти го изчете от български СМИ?
    Наивник,-там шамарите руснаци ги раздава прицелно.
    На чий х.. да харчиш ПАРИ?Думкаш срещу полза,срещу сметката.
    Су-та бях вкарани за тестиране.О,да-спец от държава,дето си има 5,5 самолета има си перфектни екСПЕРТИ.Само сперът въздух! Д...БАмама!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Kcaniba

    7 3 Отговор

    До коментар #60 от "Нарком":

    кооой!???
    ахахахаха
    Пияния Елцин ги изциба от Сараевското летище.
    Има снимки и дори клипче, как един спецназовец стои к картечницата си срещу колоната им и спокоен пуши цигара..
    а бре, мухлиии!!!
    Ефрат ли!?? Петима руски часници спещу 500 акасемици в Донецк Еърпорт??
    Лапи, потапяй се
  • 92 Бегай

    14 3 Отговор
    За кви победи говори тоя мършоляк??? След един такъв конфликт,няма кой да има да оцени загубите,защото няма да има НИЩО! Тук гледам как се радвате и от едните и от другите,като ,че ще останете живи . Наближи ли такъв конфликт,по-добре сами си копайте дупките и скачайте вътре...
  • 93 Защото

    10 3 Отговор

    До коментар #78 от "Голем смях":

    Бизнес,брато, бизнес! Вече 12 години най-могъщата армия не може да се справи с талибаните, защото е агресор....
  • 94 Гост

    3 18 Отговор

    До коментар #75 от "Гост":

    Да бе верно, чак мисля, ти да видиш (любимия лаф на село).41-45 год. Маша и Мечока се бориха с една-едничка Германия. Ако нямаше D-day, не се знае точно какво и как щеше да беше! Та питам, от гледна точка на дълбоковдлъбението ми, как мислиш ще се справят с я да видим, ъъъ... 15-20 Германии на куп?! Ма то много лесно било, Влади прекара некое ново джилезо по Червения площад и жигосаните с червени петолъчки веднага: оооо Велики!!! Просто(и) сте като на тригодишното слонче гъзето... нали се сещаш?! Ако продължават по този път, руснаците ще ядат дървото много по-лошо от периода 1981-1991 год. И мене поне ме е жал за хората, макар, че след снощи показаха, че масово са в киреча!

    Коментиран от #118

  • 95 vdv

    12 3 Отговор
    Този командир,харесва мъже сексуално.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "OMG WTF":

    Русия я зае.и от гледна точка на стокооборот. Прав си!
    .... ама знаеш ли, че след 5, максимум 10 години стокооборота на Китай със Запада ще е наполовина сегашният за сметка на този с Изтока (не визирам Русия)? Дали Запада е готов да предаде водачеството на Света на Китай и дали наистина избора няма да е Изтока, начело с Китай и може би + Русия, срещу бившите колониалисти и робовладелци? ... да не говорим, че дотогава капитала на основна част от европейските концерни ще е китайски? ;)

    Късоглед си!

    Изборът на Китай няма да е САЩ или Русия, а кой не е с мен, е против мен! Така че другите ще избират Китай или САЩ, а не Китай ще избира между САЩ или Русия!

    За 2017 г. Китай реализират:
    49% от износът си на азиатският пазар, срещу 23% е Северна Америка и 19% в Европа
    48% от китайският внос е от Азия, срещу 13 от Северна Америка и 23 от Европа.
    Проследи си и тренда да видиш откъде изгрява слънцето!...
    Разбира се нещата са далеч по-сложни и свързани, но за нивото на форума написаното по-горе е достатъчно!

    Последен въпрос:
    Мислиш ли, че Китай ще са съгласни да държат преобладаващият стокообмен на планетата и да са зависими от необезпечена чужда валута, над която нямат контрол?

    Коментиран от #107, #169

  • 98 Вввв

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    То ако ставаше като на филмите да,ама в живота не е така.То тях ако ги питаш и Виетнамската война спечелиха и корейската спечелиха,аме само такива като теб го вярват.Вече всички знаят ,че тигъра е картонен.
  • 99 nonamenofacenonumber

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "мойор Деянов":

    навсякъде сме мнозинство logic
  • 100 ШОПА

    0 0 Отговор
    Е па тоа
  • 101 Бат Кири

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хихихи":

    Так дале
  • 102 Си Дзинпин

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "OMG WTF":

    Ние вече сме избрали.
  • 103 Бат Кири

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Дай ми номера на дилара си моля те
  • 104 Бат Кири

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "ЦРУ":

    И твоя дильр е добьр.И се пише ножче не ношче6847
  • 105 Лавров

    6 20 Отговор

    До коментар #19 от "Апикуро":

    Защо не обикаляш Русия която така пламенно защитаваш.Там са много смели особенно на втората опаковка бояришник.И израза "За Родину . за Сталину" е използван прес ВСВ .Кога после? Може би в Афганистан, Грузия , Сирия ,Украйна.Ти си loser обикалящ из Европа -цивилизования свят ,(вероятно да изкарваш пари) , от който и Родината ни е част и същевременно хвалиш чужда евразииска държава.Непонятно?

    Коментиран от #122, #168

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 помнещ

    6 2 Отговор

    До коментар #97 от "гост":

    Пропускаш нещо съществено. Китай не би участвал във война и да рискува комунизма да рухне.Въоръжен беден човек , може да обърне оръжието.Видял ли си колко бедни има в Китай? А и националности бол.

    Коментиран от #112

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #107 от "помнещ":

    Сигурен ли си? А в икономическа? ... и никой не говори да има избор, а да бъде принуден да е основна страна! А комунизма в Китай е доста встрани от стандартния, китайците го разбират и бъди сигурен, че по-голяма част от населението ще го защити, защото е социален, за разлика от западният капитализъм.
  • 113 Какви

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Какви са интересите на България и защо?
  • 114 Тина

    21 4 Отговор
    Абе джендари натовски вас дори и жените в Русия биха ви победили.

    Коментиран от #115

  • 115 Точно така

    13 2 Отговор

    До коментар #114 от "Тина":

    Точно казано

    Коментиран от #140

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Мар.Жуков

    20 3 Отговор
    Маи забравихте натовци как се бяхте наакали при река шперее,молехте се дано Сталин не реши и нас да прегази.Скоро пак ще целувате Руския ботуш.
  • 118 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #94 от "Гост":

    Не си прав. Когато западните се чудеха как да си отвоюват Европата Русите държаха Германците в Сталинград и шамариха Японците на изток.
  • 119 Дани

    17 1 Отговор
    Тази воина наистина ще е първа по родъ си.Руснаци стещу третия пол( вид).
  • 120 Ник

    22 1 Отговор
    Тези още малко ще режисират филм, как Русия напада Европа. САЩ винаги подстрекават, за да може развитите европейски страни да са с тях. Те много добре знаят, че Крим винаги е бил руски, но защо да им го позволят.
  • 121 123

    12 1 Отговор
    Прав е, ама ако се стигне до пълномащабна война с Русия, светът ще загине. Дори да победят във военен смисъл, ще получат един облъчени ежегоден за живеене свят.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Лудия историк

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Затова армията на сащ и бато от 10 години не правят нищо в конфликтните раяно който сами създадоха, да не говорим че точно война и трябва на скапаните хамериканци понеще външния и дълг е милиярди, и бай вече страх лозе пази, фактите са видими от както е путин президент русия се вдигна и ще продължи да се дига
  • 125 Стее

    12 2 Отговор
    Хитлер знае най добре
  • 126 Патриот

    24 2 Отговор
    Най-вероятно Тръмп също ще се нареди до Хитлел и Наполеон.
    Най-вероятно и те така са си мислили.

    На всеки 100 години светът се обединява да воюва срещу Русия и след като изяде шамарите се кротва за още 100 години.
  • 127 TeooGeoo

    4 1 Отговор
    Коментара е направен от Историята , но малцина са читателите , а още по-малко са тези които правилно интерпретират прочетеното.....
  • 128 Велин

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    Точно такива приказки като на тоя убавец сме ги чели отпреди 77 години. Взехме и "правилната" страна във войната. Всичко беше "точно" и накрая България беше в позицията на победена държава. Сега в каква позиция ще бъдем пак !?!?!? НАТО няма числен състав на армията, който може да прегази цялата територия на Русия, камо ли да установи някакъв "нов ред" !!!
  • 129 Гостът

    1 9 Отговор

    До коментар #11 от "Хихихи":

    Не знам дали мислиш с ушанката си, но Индия никога няма да бъде с Китай и т.н. Може резаците да са с Раша, щото само слаборазвитите могат лесно да се излъжат от Путлер.
  • 130 Кукувци

    14 1 Отговор
    Няма да има война. Русия няма да го допусне.
  • 131 Гост

    11 0 Отговор
    При една ядрена воина няма да има победители.Безспорно.
  • 132 colosseo

    14 2 Отговор
    неколко искандера и целото нато е в клозета на топло от тия войници не става а от краварите ептен
  • 133 гост

    8 1 Отговор
    Генерал Къртис Скапароти е писател, той не е читател. Важното е сега да се лапат кинти, а войната точно това прави, храни такива като него. А тъпунгерите може да си говорят в кръчмата колкото си иска.
  • 134 Соловей

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Правилно не са те взели. Наистина си Ку- ку- пи- пи.....
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Гост

    11 3 Отговор
    Който стъпи на руска земя като натрапник яде дървото.историята го показва.щом НАТО искат да се пробват ха хаха...шизофреници.
  • 139 сащ империята на злото

    12 2 Отговор
    тия третополовите натовски идиото направо са жалки вече, всеки нормален човек по света вижда кои са агресорите и разпалвачите на световни конфликти, сащ е терорист №1 в света и не трябва човек много да се замисля за да види очевадното
  • 140 Пилот Радев

    2 2 Отговор

    До коментар #115 от "Точно така":

    Да в кревата, ненаситни са.Сигурно щото на русначетат не им се вдигат ''самолетите''.
  • 141 аааааа

    1 6 Отговор
    КРАСИВ САМОЛЕТ.
    ТАКЪВ УШАНКИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ.

    ТЕ ДОБРЕ ЧЕ ДЕЦАТА НЕ СИ ПРАВЯТ С РЪЦЕТЕ..
  • 142 РЗС

    2 14 Отговор
    За кой ли път се обеждавам,че тука във факти коментиращите са 90% русофили и пляскат минуси за страх. Стига с тая прехвалена руска мощ, по цял ден ги гледам в тубата пияни руснаци правят свинщини по цялото битие. Тия ли пияници са големите военни сили? Вие забравихте как за малко любимата ви русия да се нарича нацистка ГЕРМАНИЯ, имате страшен късмет,че бяха няколко държави да ви помогнат. Пак пояснявам Германия САМА ви орита, като стигнаха недалеч от столицата ви. С НАТО ще стане същото, германия отново е срещу вас мишки пияни

    Коментиран от #154, #167

  • 143 Кукувци

    18 1 Отговор
    "Кто к нам с мечом придет, от меча и погибнет".
    Ние сме единен народ в дните, когато ни грози опасност. Това е в кръвта ни, доказвано е много пъти и е така. Всеки руснак генетически е скроен така. И тези избори са го доказали за пореден път. Не можете да го разберете, просто го приемете.
    Отечеството за нас не е празна дума , всяко семейство има по един герой, който е дал живота за децата си и за Родината си.Не живеем с митове, а с героичната си история и не можем да посрамим бащити и дедите си
  • 144 Кукувци

    14 1 Отговор
    Война няма да има. За това целият руски народ е гласувал на 18 март, кото си избра един умен и достоен Президент.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Крали Марко

    11 2 Отговор
    СЛАВА НА НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА РУСИЯ !!! РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА ,И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ. ПОКЛОН РУСКИ БРАТЯ !!! ОБИЧАМЕ ВИ !!! РУСИЯ ФОРЕВАР!!! РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ !!!

    Коментиран от #166

  • 147 Чист българин

    15 0 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Ами защото, шмате, интересите на България са свързани с интересите на Русия!!!! Не виждам от САЩ да е дошъл нефт или газ до нас, или нещо друго... Или да сме изнесли на запад нещо с висока себестойност... Всички така наречени чужди инвестиции са си чиста проба експлоатация на евтин труд в родината ни вече 30 години...
  • 148 Дедо Ванго

    10 1 Отговор
    Ако армиите НАТО са като нашата такава, не мога да си обясня оптимизма на този щатски генерал с жабарски корени.
  • 149 Тъпо парче

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Ушанките дръстиха и Наполеон и Хитлер. Американците само по Си Ен Ен гледат как падат бомби. Руснака е видял и 2 и 200.Путин каза човека-може и без Русия, но ние не искаме свят без Русия. Схвана ли - заминава си целия свят. Така, че ако искат да си карат хубавите коли, и да се радват на високия си стандарт по - добре да не се репчат и да налагат демокрацията си на целия свят.
  • 150 Guest

    11 1 Отговор
    Много добър коментар на ген. Скапароти!Мисля, че статията е озаглавена неправилно. Човека си го казва в прав текст - Русия е # 1 в наземен конфликт! Руснаците си научиха отлично урока от отминали мащабни конфликти - забравете, че някой ще ги изненада!!! Руснаците са закърмени с идеята "саможертва" за разлика от натовския войник: той иска силна храна и добри питиета, перфектно снаражение, и ако може разходка на по цигарка в предварително качествено набомбен периметър в Третия Свят! Руснака просто ще го изкърти с действие. И да, все още НАТО има авиопревъзходство... Все още, но мисля, че то ще бъде занулено преди '25 год. Така че - прав е Скапароти! Русия приключи нейният си преход. Русия показва, че все пак е Русия! Русия и Европа са скачени и неразривно свързани. "Елитната" руска част е в Европа, в края на краищата. Редно е руснаци и германци да осъществят най-големия американски страх, и в Европа да си живеем доволно и щастливо, а бай - чичо Сам да си гледа хАмериките и да, тъпите и продажни англета! Халал да са му.
  • 151 на гинирала батко му

    10 1 Отговор
    Абе тоя "генерал" като е толкова ербап и тръби, че щели да бият Русия, защо говори за модернизация. Май не му държат гащите, ама ни убеждава колко бил мощен едикойси. Все пак дано не се налага да проверяваме защото няма да има оцелели накрая да кажат кой е бил по силен.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Пешо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    Ти джендър ли си?
  • 154 Пешо

    6 3 Отговор

    До коментар #142 от "РЗС":

    Не само тук във "Факти", а и в цяла България 90% са русофили.

    Коментиран от #159

  • 155 Иван Гешев

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    И къде я видя тази най-представителна извадка? ФАЩ са сбирщина от безродници.
  • 156 Ааа

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Ти май забрави какво знаме се развя над райхстага през 1945.
  • 157 патриотъ

    8 2 Отговор
    Генерале Макарони,я си помисли малко,че нещо си объркал посоките!Това е Русия,а не Сомалия!Руснаците знаят какво е война и затова не я искат,а вие сте я виждали само в сънищата си!Молете се да не стане,че ще се случат непредвидими неща за вас!
  • 158 Станислав

    8 1 Отговор
    Стане ли война, всички ще говорим на РУСКИ!
  • 159 Кон боб яде ли

    0 0 Отговор

    До коментар #154 от "Пешо":

    За това ли пишете 3ма с 300 ника ?
  • 160 Спиро

    3 1 Отговор
    Ако баща му на този генерал е истински Скапоти, нямало е да се появи това недоразумение на бял свят?! А иначе с капоти и без капоти, хамерите са си празнодумци!:)
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 кольо

    4 1 Отговор
    пълна американска отрепка е тоя. н харесвам руснаците, но американците ги ненавиждам. тяхната безгранична алчност няма край. единствения начин да се подобрът нещата в бг и региона е да си направим балкански съюз- бг, гърция, сърбия, мк, румъния, черна гора яка щете и косово и албания и да си живеем мирно без вс др измет. но ни пречат всячески шжто това стане ли ще го издухат мн яко.... викити пе*али .
  • 164 кольо

    3 1 Отговор
    великите пе*али...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Крали Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #146 от "Крали Марко":

    Ти пък кой си ? Аз съм клониран...? Бих написал поо така по рускии:" пусть всегда будэт" а не ингекелешкото "форевъър" . Аре лека нощ!
  • 167 Крали Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "РЗС":

    В природата има аномалии и уродиии но слава Богу са до 10% и ти си от тези % .Останалите 90% сме просветени православни , просветлени и мислещи люде. Еврогейсколешбоджендерянството е твоя/ваша/ опора! ДРЪЖТЕ СИ Я .
  • 168 Крали Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #105 от "Лавров":

    Непознаването на руската народопсихология и коментарите към това показва краварската ти глупост и зомбираност. А дали си служил в казармата? А "късмет " да участваш във съвместни военни учения с руснаци ? Знаеш ли че изрази като:"не мога", "не става" и "не знам " НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Между другото 2004 г и 2007 съм бил в 3 натовски бази /Италия и Германия/ и .....умрЕХ от смЕХ.- не излизаха на тт учения преди да напълнят климатиците на влекачите и джипките, да си намажат слънцезащитен крем, непоставяне на каска че ще си повреди гелосаната прическа/ Неапол/ и много още . НЕАМ НРВИИ да пиша още. МОЛЕТЕ СЕ ЗА МИР И ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ НАРОДИТЕ !
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Дедо

    3 0 Отговор
    Като се има предвид, че повечето от драскачите тук са необразовани и не ходили в казармата, а пишат ли пишат недоразумения, каквито са и те самите.
    Защо защитавате американците, НАТО и въобще западната култура?!
    Та те винаги са искали да ни унищожат като етнос, държава и култура.
    ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИСТОРИЯ!
    МАЛКО ФАКТИ!!!
    Когато България беше член на Варшавския договор и като част от Одеския военен окръг, получаваше от СССР въоръжение, самолети и танкове почти без пари, да не кажа и голяма част като подарък. За една ескадрила от 24 Миг-23М знам лично, че ни е била подарък. Дали някой от вас драскачи знае, че дори сме имали балистични ракети със среден обсег на действие до 600 километра!
    Сега като членове на НАТО едвам имаме една ескадрила от 12 Миг-29, но не съм сигурен дали летят всичките и то те са наследство от преди 89' година. Един Спартан и още няколко транспортни самолети и учебни.
    И НАЙ-ВАЖНОТО!!!
    Нашите съюзници САЩ от НАТО ползват 4-ри военни бази напълно безплатно и на всичкото отгоре ни продават 8, да точно така ОСЕМ САМОЛЕТА за 1 милиард и 20 милиона долара. Един F-16 струва 30 милиона, а най-скъпата модификация с възможно най-модерното въоръжение за този модел самолет струва 60 милиона долара.
    САМИ СИ НАПРАВЕТЕ РАВНОСМЕТКАТА ЗА ЦЕНА И ОБЩА ОФЕРТА!
    "МАЛКО" ИСКАТ ДА НИ ИЗКЛАТЯТ, А ВИЕ ИМ СЕ КЕФИТЕ!
    А относно политиката на агресия. То тя е само и единствено от НАТО към Русия. Те заобикалят Русия с бази от всякъде и пищат кат

    Коментиран от #172

  • 171 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "NATO":

    Видя ли текста,„Русия може да победи в Източна Европа, но само по отношение на концентрирани наземни сили. В дългосрочен план НАТО има големи предимства и те (руснаците) го осъзнават и се страхуват“, посочи генералът.Защо ще гинат наши момчета за западни колонизатори,те в колко войни след Втората световна са победили,само избиват невинни цивилни!!!НАТО и САЩ създадоха ИДИЛ,там 90% са евопейски граждани,обучавани в лагери от натовски инструктори,както в Авганистан 80-те години на 20 век!!!Осама бин Ладен е бизнес партньор на америкснските президенти Буш, които се отказаха да е тяхното куче и след Холувудската им продукция"Близнаците" обявиха го за терорист заедно с него и Садам за диктатор!!!Ако бяха съборени от самолети,биха ли паднали контролирано,защо не създадоха замен трус и наводнении!!!Колко са стъпили на луната,толкова теористи им свалиха Търговския център!!!Те са имали застаховка на него!!!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Име

    0 0 Отговор
    Русия е военно джудже :)