Last news in Fakti

23 Март, 2018 12:16 3 217 7

Жененият Tръмп палувал с момиче на Playboy (СНИМКИ)

  • плейбой-
  • доналд тръмп-
  • карън макдугъл-
  • мелания тръмп

Бившият модел Карън Макдугъл каза, че милиардерът се опитал да й плати след първия секс

Бившият модел на Playboy Карън Макдугъл се извини на първата дама на САЩ Мелания Тръмп за десетмесечната си връзка, която твърди, че е имала с президента Доналд Тръмп, предаде АР.

В интервю за шоуто на Андерсън Купър по CNN Макдугъл заяви, че Тръмп се е опитал да й плати след първата им среща за секс, станала в хотел "Бевърли хилс" през 2006 г.

Макдугъл каза, че двамата са имали "интимно" преживяване, после Тръмп се е опитал да й плати, тя не знаела как до приеме това, но отказала, като му обяснила, че "не е такова момиче". Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Тръмп, но след като той й се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него. Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го описа като "много очарователен" и "мил".

Тя каза, че връзката с Тръмп продължила около десет месеца, до април 2007 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Макдугъл каза, че имала чувства към Тръмп, но връзкатa "я съсипвала".

Тръмп се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г.

Попитана от водещия на шоуто какво би казала на Мелания, Карън каза, че би й се извинила и че ни би искала някой да постъпи така с нея.

Белият дом каза, че Тръмп отрича да е имал връзка с Макдугъл. Във вторник тя подаде иск срещу компанията собственик на таблоида National Enquirer, която по думите й е платила 150 000 долара по време на предизборната кампания на Тръмп, за да има екслузивни права върху историята й, но така и не е публикувала нищо.

Сега Макдугъл иска съдът да анулира договора, твърди адвокат на Тръмп, участвал тайно в разговорите между модела и собственика на таблоида Americam media inc. От компанията казват, че от 2016 г. Карън е имала право да говори за връзката си, а договорът позволява на медията да прецени дали да публикува историята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БИЛ КЛИНТЪН

    19 0 Отговор
    БРАВО ТРЪМПЕ.....

    НАЛИ СМЕ ОТ ЕДНА ЧЕРГА...
  • 2 Реалата

    10 0 Отговор
    Мачкай, животноооо
  • 3 ФатмакЪ

    6 1 Отговор
    Браво, Карен... и честит ти рожден ден днес!
    Коже да го "отпразнуваме" заедно, ако ми се помолиш!
  • 4 ФатмакЪ

    3 1 Отговор
    Браво, Карен... и честит ти рожден ден днес!
    Коже да го "отпразнуваме" заедно, ако ми се помолиш!
  • 5 Хаджи Папурко

    9 0 Отговор
    Ужасен ужас за джендърите. Тръмп бил стопроцентов мъж, а не То. Ужас ,скрийте новината, че Конвенцията пак отиде на кино.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.