Last news in Fakti

3 Април, 2018 20:52 6 069 27

Русия: Топят ни, за да оправдаят бюджета на НАТО

  • русия-
  • сергей скрипал-
  • великобритания

Сериозни твърдения от руския заместник - министър на отбраната

Великобритания разпространява фалшива информация за случая със Сергей Скрипал, за да попречи на добрите отношения между Запада и Русия. Това заяви руският заместник – външен министър Александър Грушко, цитиран от ТАСС.

Според него през последните години Западът разпространява демонизиран образ на Русия.

'Данните, които британците представиха са върха на всичко. Това е лъжа, чиято цел е да попречи на нормализирането на отношенията със Запада. Налице са всички доказателства, че говорим за провокация в точно определен момент. Това е извън рамките на дипломатическото приличие. Всичко цели да оправдае повишаване на бюджета на НАТО“, заяви Грушко.

Според него НАТО цели да накара страните – членки да отделят по 2% от своя БВП за отбрана. Това почити ще удвои общия бюджет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    60 10 Отговор
    най големият кошмар на гендърнята последните 150 години е обединението на Русия и Германия.
    Днешният евтин цирк е от същите опери.

    Коментиран от #23

  • 2 Тръмп

    11 77 Отговор
    Ще го утроим ако трябва,а Русия ще фалира!:):)

    Коментиран от #5, #22

  • 3 САП

    63 6 Отговор
    Че как иначе. Ще ги топят краварите. Нямат избор с тоя голям дълг.

    Нали американците трябва продават скъпи оръжия, че да си оправят огромния дълг.
  • 4 tost

    66 2 Отговор
    Великобритания + САШ = пудела и империята на злото.
  • 5 ссср

    64 10 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    Ако щете го и учетворете , пак няма да победите Русия.
    А Русия може да фалира само във сънищата ви.

    Коментиран от #10

  • 6 Сори

    67 3 Отговор
    В средните векове англосаксонците пред предлог , че ще освобождават светите земи разклатиха и ограбиха Византийската империя огнище на православното християнство. След това винаги Русия им е била като трън в сърцето. Наполеоновата си беше чисто западноевропейска армия . Кримската война пак си беше европейска агресия от север Бяло море, на юг в Крим та чак до Владивосток е имало английски военни кораби. Нищо ново под слънцето. Ама сегашните млади не четат история. Интернет информацията е манипулирана и ни набиват в главите за агресивната Русия за да ни клатят по всички параграфи. Нека ни като не се учим от историята!

    Коментиран от #9

  • 7 Коко

    69 4 Отговор
    Ако Русия беше някоя по-малка и слаба държава, англичаните щяха да организират демократични атаки както в Ирак,Либия, Сирия....... Ама не става номера..... Мъка голяма
  • 8 Пешо

    9 47 Отговор
    Никой не ви топи. Вие сте си природно напопени. Най-голямата държава с най-много природни богатсва, а по света една марка руски телевизори не съществува. Комбинация от азиатци и варяги - пълни некадърници.

    Коментиран от #12, #20

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Голем смях

    7 51 Отговор

    До коментар #5 от "ссср":

    Помниш ли какво се случи със СССР?Фалира и го победиха така,че скоро вече никой няма да си спомня за него.А тогава имаше Варшавски договор и Социалистически лагер.А сега има една умряла страна,природен и ресурсен придатък на развитите държави.Все едно Путин да излезе срещу Майк Тайсън в боксов мач.Това е Русия срещу САЩ.А НАТО...НАТО мачка ..

    Коментиран от #24

  • 11 Голем смях

    6 27 Отговор

    До коментар #9 от "Голем смях":

    Не мога да разбера простаците ,които цвъкат минуси .Кое от написаното не е вярно?Политиката си е политика,но историята е в минало бешало време и не може да я променим.Или никой не е чувал за Латинската импирия,съществувала на мястото на Византийската империя.Или не сте чували за битката при Одрин и победата на Калоян ...над Балдуин Фландърски.А може би е бил Балдоин Англосаксонски и империята е била Англосансонска Византия.

    Коментиран от #13, #14, #26

  • 12 Христо

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    Сигурно не знаеш, какъв е преводът на думата "варяг", нито от кой език идва. Нито колко открития на тъпите азиатски орди са направени, умните европейци.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 и ТЕ ТАКА

    31 5 Отговор

    До коментар #11 от "Голем смях":

    Абе не знам ама Поднебесната империя ще ви разклати и избие всички зъби що сте забили по земята.И на сащ и на €врог@йските смукачи.

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иванов

    6 13 Отговор
    Вярно, топят ги. И аз бих го топнал на Мария Захарова, хей така, за унисон!
  • 17 Ха...ха..

    6 33 Отговор
    Пие ми се уиски с Coca-Cola , а не водка с квас, кара ми се мерцедес , а не москвич, кефя се на Шанз елизе и Лондонското сити , а не на московсите мавзолеи....и хич не ми пука , че уж ги натопили, те сами си потопиха подводницата Курск и дори не можаха да си я извадят...пълни некадърници, на които целят свят им е виновен.
    Добре, че децата ни са по-умни и имигрират в Лондон, а не в Москва , а не са тъпи кратуни, като тези , които възхваляват държава, която само дрънка оръжия и бълва фалшиви новини.
    Наздраве...

    Коментиран от #21

  • 18 Читател

    6 17 Отговор
    Ми като не можете да си опазите суперсекретния ,,Новичок,, ще ви топят :)
  • 19 Гост

    4 12 Отговор

    До коментар #14 от "и ТЕ ТАКА":

    Първо ще разкаже играта на Путин!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ккккк

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Ха...ха..":

    Шшматка лондонското сити знаеш ли къде е? Т
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 До Kcaniban

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    На каква доза трябва да е човек, за да бълнува обединение на Германия и Русия!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Румяна Костова

    13 1 Отговор
    Не могат с цветни революции да наложат американска демокрация в Русия.Не им стиска военно да я предизвикат,пробват се с подобни афери.Скрипал е лош сценарий,категория В. Даден на Тереза Мей да го прочете.Ако не мине пред публиката,нищо страшно,ще намерят друг от нейния калибър политици.
  • 26 Трол

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Голем смях":

    Смяхчо, преди да задаваш глупави въпроси се поинтересувай за Балдуин, Фландрия/Артоа/Нустрия. Разбери произхода му-там едни германски племена, между които и сакси. Интересувай се за връзката му с английския крал Ричард. И ще разбереш колко англосаксонец е бил и дали Франция е държава на галите или на германските крале. Друг е въпроса колко Англия по това време е била англосаксонска с нормани управляващи и кои са норманите и връзката им с германските-саксонски племена. Айде да не те оплитам в историческите извори, че като те гледам как си се уплел в собствения интелект жал ми става.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания