Last news in Fakti

7 Април, 2018 20:47 1 000 2

Чанта предизвика паника на летище

  • летище-
  • бризбейн-
  • бомба-
  • чанта

Чанта с надпис на ръка „Бомба в Бризбейн” (Bomb to Brisbane) доведе до паника на летището в града. Една от пътничките признава пред телевизионния канал Yahoo7, че много се е уплашила като е прочела думата „бомба”. „Не знаех как да реагирам. Помислих, че може да е шега”, допълва тя.

След това жената е видяла как полицай отива към чантата и е разбрала, че ситуацията е сериозна. „Отцепиха пространството около чантата и бързо ни отведоха настрани”, допълва пътничката.

Полицията е задържала собственичката на чантата – 65-годишната индианка Венката Лакшми, която обяснила, че думата Bomb върху чантата означава името на град Бумбай, което е старото име на днешен Мумбай.

Дъщерята на собственичката на чантата обяснява, че майка й се притеснявала да лети и решила да напише на чантата откъде за къде лети багажът. Оказало се обаче че няма достатъчно място, за да се изпише думата „Bombay” и тя е написала само Bomb to Brisbane, като отдолу е допълнила Мумбай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ме чанта

    1 0 Отговор
    А пропагандата. Политиката на страх.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.