Last news in Fakti

15 Април, 2018 20:50 2 810 31

САЩ няма да изтеглят армията си от Сирия

  • сащ-
  • армия-
  • сирия

Вашингтон иска да се увери в осигуряването на своите приоритети

САЩ нямат да изтеглят армията си от Сирия. Това заяви постоянният американски представител в ООН Ники Хейли, цитирана от Fox News.

През миналия месец президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че готви изтегляне на американските сили от Сирия. През вчерашния ден САЩ и западните съюзници нанесоха ракетни удари срещу сирийски цели.

„Основните цели на САЩ са да се гарантира, че повече няма да има химически атаки в страната, разгрома на ДАЕШ и осигуряването на позиции за наблюдение на това, което прави Иран. Ние искаме да върнем американските военни у дома, но това няма да стане, докато не сме сигурни, че сме изпълнили тези условия“, заяви Хейли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от хората

    72 2 Отговор
    Ами то само като видиш изражението на този хибрид и разбираш кой е от страната на Сатаната!Дано не стане голямата война, че всички ще изкристализираме!!

    Коментиран от #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 патриотъ

    56 4 Отговор
    Едно си баба знае,едно си баба бае!Тия докато не ги изгонят от там с ритници,няма доброволно да се махнат!
  • 4 дядо Иван

    48 3 Отговор
    Абе няма ли кой да й каже на тази Краварка да не се пъне толкова, че ще й се спука аортата и после кой ще говори глупости в ООН!?!?!?
  • 5 куку руку ку

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    Мазохист...
  • 6 Kcaniba

    44 3 Отговор
    долни лъжци!!
    Изчадия адови!!
    Импирията на злото фащ!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Иванов

    5 35 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Стига бе, не ти ли писна? И твойте работодатели от Москал са същите боклуци като краварите. Ако сащ са Дявола, раша е Сатаната!

    Коментиран от #8

  • 8 Kcaniba

    31 2 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    моите работадатели каква връзка имат с гражданската ми позиция, смешен!???
    То козяшките, соросните и нпо сте при работадателите!!!

    Коментиран от #20

  • 9 goni

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    Имаш странни представи за красота! Но, какво пък толкоз!:) Щом ще ви достави и на двамата удоволствие! Деиствай!:)
  • 10 Расулюлах

    12 4 Отговор
    Змиичето ка са я напънало да църка хахаха ама иначе е секси ше я порна ама я искам такава бесна хахах
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Косматия

    12 3 Отговор
    Ох такава бясна те искам да фучиш да ти ти опръскам устенцата със семенцето
  • 13 Еее

    17 1 Отговор
    Ще се махнат,паричките им са на свършване.
  • 14 РАСО

    24 1 Отговор
    ,....ще поседите още малко и когато Китай се присъедини към Русия ,тогава щем нещем,ще си идете у дома,за да не се връщат ковчези....в момента това няма как да стане ,защото Русия няма подкрепа,но ако стане по напечено -а това ще стане рано или късно, тогава ще видим....

    Коментиран от #26

  • 15 Танас

    23 0 Отговор
    Интересно, дали има някаква зависимост? Тръмп каза, че ще изтегли войската от Сирия, но всички останали в САЩ не бяха съгласни с това му изявление. След това като по поръчка хим. атака в Източна Гута, Тръмп пак метна ракети, а освен това се заговори, че няма да се изтеглят. Тръмп може и да иска да се махне от Сирия, но ВПК както и други заинтересовани не искат и няма да му позволят.
  • 16 Съюза

    20 2 Отговор
    Краварите и във Виетнам искаха да останат ,но се върнаха посрани , иначе Ники е готина ще я резне бай Иван.
  • 17 2018

    14 2 Отговор
    По трима седмина в ковчези ще се върнат. Партизанската война в източна Сирия е вече в ход. Наскоро имаше нападнат амерски конвой от Ал- Хасеке към друг град но не се сещам точното му име и жертвите им бяха седем или осем.
  • 18 Голем смях

    3 15 Отговор

    До коментар #1 от "Един от хората":

    Ох ,той миличкия ,епилиран ботоксов полуръст ,кастратът от Кремъл мноого убав.Най -убавия татарин ,но след Ленин разбира се.Скоро ще делят един мавзолей.За друг денги нет,а и някак неприлично при тези санкции.Само се моля да съм жив ,когато пукне това джудже за да видя наследника му и дали ще го трупясат до сифилистика.
  • 19 Сандо

    8 2 Отговор
    Браво на н: 7 , г-н Иванов...
    Никой за никого не го боли, всичко са интереси, никаква демокрация няма и свободи. Това са едни долни лъжци, готови на всичко за да се доберът до благата на чужда държава, уж под предлог че я защитават.
    Ако има господ или някаква сила там, дано ги накаже всичките, начело с оня бабоеб!
    Няма нищо мъжко в тях, във всичките, днес сме така, а утре иначе.
    Това един истински мъж не би го допуснал!

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иванов

    2 7 Отговор
    Сега ще ви науча как се пише за пари. Свързваш се с хамерите, москалите и турчолята и се договаряш за ханорар. Ако не щът ги заплашваш, че ще ги таковаш без пари и те ще кандисат. И ги почваш- СЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА ЕРДУГАН! СЛАВА НА ТРЪМП! Който не плаща- обратно- ДОЛУ АСАД! ДОЛУ МЕРКЕЛ! ДОЛУ БОРИСОВ И ДОЛУ НИНОВА! Тези последните са толкова скръжави, че просто не си заслужават хейта. Обаче трябва да пишете убедително! Като четат аташетата и мед да им капе по сърцата или обратно, да се кокорят и да се барат по кобурите, когато им обараш лъжливите ценности. Защото да ви кажа, ние всички живеем тук в Ада и ако не правим като дяволите, ни е спукана работата.
  • 22 Гостът

    11 2 Отговор
    Този изкуфял траверс се опитва да оправдае американското присъствие,но света знае че са окупатори.Лошото е че джедърите от Европа си траят даже ги подкрепят в унищожението на суверени държави.
  • 23 no name no face no number

    12 2 Отговор
    Тая е толкова злобна, все едно на каишка е расла ужас
  • 24 Д-р

    9 1 Отговор
    Моля автора да слага червена точка на такива снимки ! Гледката е потресаваща ! Ако я бяха пратили в Сирия , дори закоравелите главорези щяха да се разбягат ужасени !
  • 25 Румяна Костова

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "Сандо":

    Всеки от американските коментиращи в пагони бомбената атака каза,,Не сме пращали бомби в зоната на руски ПВО.И подчертаваше,че много са внимавали.Но следващият път може някой заблуден снаряд на зло да закачи руски гражданин.И тогава няма вече да може да се разчита на търпението и разумността на Путин.А да са толкова перфектни стрелци американците,не са.Ето ,в Сърбия улучиха Китайското посолство и малко закачиха гръцкото,отърва се само с олющена мазилка и изпотрошени прозорци.
  • 26 Сссерем

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "РАСО":

    Китай само се правят на партньори на русия,само че чакат САЩ да им свършат мръсната работа и да отхапят азиатската част на бояришниците,те нямат интерес русия да е мощна,искат да е колкото може по слаба за да повторят десанта от 69-та,но в много по глобален мащаб.
  • 27 ЕХА

    0 0 Отговор
    Всички имаме роднини в САЩ, говорим за много българи в тази държава, нека да има мир ,да бъдем умерени в своите коментари, да пращаме позитивни послания.Нека конкретно да критикуваме политици, но не и да проклинаме цялата държава.Тук има едни платени нпо активисти, за тях е ясно с каква е цел са тук-пари, но все пак и те са хора , възможно закъсали, сигурен съм те не мислят това което пишат, нека да изкарат някой лев и да платят хапчета,сигурен съм имат някое заболяване на психическа основа.Приятен ден.
  • 28 Гост

    1 0 Отговор
    таз на цигане мяза.
  • 29 обикновен Бг

    1 0 Отговор
    Може ли едно въпросче ?
    Ами какво ще стане ако сирийците пренесат бойните действия в сащ,като масирана партизанска война в градовете , примерно ?
    Или пък ако се окаже ,че руснаците са ги снабдили с нови противокорабни оръжия или със системи за залпов огън с голям далечен обхват ,примерно-СОЛНЦЕПЕК, или пък старите но вечни SS-23 ,и флотилийте на нашествениците ( за мен те са нашественици ) почнат да търпят загуби ?
    ТА КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ ? ДАНО САМО ХАХАВИАТ ТРЪМП ВЕЧЕ ДА СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА,ЧЕ КАТО НИЩО ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 анонимен

    0 4 Отговор
    щом Нато са преценили, че е необходимо присъствие в Сирия би следвало да се вслушаме в думите им :)