Last news in Fakti

28 Април, 2018 15:42 2 252 4

Брижит Макрон: Не е лесно да си първа дама (СНИМКИ)

  • брижит макрон

Съпругата на президента на Франция сподели в интервю, че напредва с малки стъпки в ролята си

Брижит Макрон: Не е лесно да си първа дама (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон - Брижит, сподели в интервю за френски медии, че напредва с малки стъпки в ролята си на първа дама, предаде AFP.

"В мислите си аз съм съпругата на Еманюел Макрон, а не тази на президента на републиката. Не се чувствам първа дама, въпреки че осъзнавам отговорността", заяви Брижит Макрон пред в. Le Mond.

"Първата дама е тук, без да бъде тук. Тя не трябва преди всичко да е натрапчива, защото тя не е била избрана от избирателите", сподели 65-годишната Брижит.

Тя разказа, че продължава да води нормален живот, да поддържа редовни контакти със семейството си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

Брижит Макрон: Не е лесно да си първа дама (СНИМКИ)

В интервюто г-жа Макрон допълва, че сравнения с нея съпругата на американския президент Мелания Тръмп живее при много повече ограничения. Тя припомни, че от съобръжения за сигурност, Мелания трябва да се съобразява с определени изисквания. "Мелания не може нищо да направи. Тя дори не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа навън. А аз всеки ден съм вън, из Париж", каза Брижит Макрон.

Първата дама на Франция признава, че съжалява, че сега няма такива моменти, в които да е напълно "изключила", в които да се чувства напълно спокойна и това й тежи. "Сега имам чувството, че всяка дума е дума, изречена в повече. Човек трябва да се сдържа непрекъснато", разказва тя.

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон казва, че е "мила и очарователна, интелигентна и много открита".

Брижит Макрон: Не е лесно да си първа дама (СНИМКИ)

Брижит Макрон: Не е лесно да си първа дама (СНИМКИ)

"Споделяме същото чувство за хумор и когато сме двете, се смеем много. Тя е жена с характер, но която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекота на всичко, но го показва все по-малко и по-малко", допълва г-жа Макрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 V & V

    14 5 Отговор
    първа дама ли? първа баба ...
  • 2 КЮРД

    4 8 Отговор
    D А на Радевица и е лесно
  • 3 Вал

    4 6 Отговор
    Снимките не лъжат: Макрон с поглед на умствено помрачен, а първата дама - със сетре като от древногръцка трагедия. При това Тръмп го гледа с насмешка и има защо. Майката на Мелания сигурно е на годините на президентшата на Франция.
  • 4 емо73канар

    1 0 Отговор
    Жената искаше да каже, че не е лесно да си първа Баба на Франция.
Новини по държави: