Last news in Fakti

3 Май, 2018 17:37 6 219 35

Русия: Данните на САЩ не заслужават доверие

  • русия-
  • данни-
  • сащ

Твърдения за рекорден брой руснаци, търсещи убежище в САЩ

Информациите, че рекорден брой руснаци търсят убежище в САЩ не заслужават доверие. Това заяви говорителят на руския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Според него руските власти не знаят дали представените цифри са достоверни.

„Трябва да се подхожда внимателно към тези цифри. В морето от лъжлива информация трябва да се подхожда внимателно към всякакви данни. Едва ли е възможно да се вярва на това“, заяви Песков.

От Гражданската и имиграционни служби на САЩ обявиха, че през 2017 г. руснаците са подали с 2500 молби повече за убежище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чебурашка

    29 36 Отговор
    Че то не е нужно изобщо да се гледат данните на САЩ, всеизвестен факт е че милиони руснаци живеят и желаят да живеят в демократични и свободни държави и не само в САЩ. И да , те търсят освен убежище и по-добър живот. А колко живеят в България само?
    Тъй че ушанките да си говорят на завеяните гласоподаватели гласували за Орк-а и неговата прислойка яздещи ги непрестанно.

    Коментиран от #9, #20

  • 2 Реалист

    21 28 Отговор
    Никакво одобрение за ушанките - да си седят в калта и да се борят да си спечелят промяната. Иначе половината подали молба са олигарси, другата половина кгб-ци... Пълна изолация и черни печати, затваряне на всички европейски посолства, недопускане да излизат от кочината да не осмърдяват Европа. Да подават молби за убежище в Северна Корея, Сирия или Иран.

    Коментиран от #3

  • 3 Ford Prefect

    16 21 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Скоро и в Северна Корея няма да ги искат!
  • 4 onq s konq

    27 12 Отговор
    Ние си вярваме на Русия и затова да оповестят КОЛКО АМЕРИКАНЦИ СА ПОТЪРСИЛИ РУСКО ГРАЖДАНСТВО.Сигурен съм че ще са В ПЪТИ ПОВЕЧЕ,защото мизерният живот в страната с НАЙ-ГОЛЯМ ВЪНШЕН ДЪЛГ изобщо не може да се сравнява с тоя в уверено крачещата по пътя към благоденствието СТРАНА НА ЛЕНИН!

    Коментиран от #5

  • 5 Реалист

    15 15 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Иронията си е твоята запазена марка хахахахаха!

    Браво!

    Но иронията би въздействала на хора с интелект, а 5-та колона на путлер в България не са такива. Те са обикновенно пенсионирани кашици или партийци на по 70 години.

    Продължавай, забавно е да те чете човек! :):):)
  • 6 Барчо

    25 8 Отговор
    Не знам защо гледаме руснаците. Нека видим нас си. Населението на половин Бългирия се е изнесло в чужбината. Много от тях вече няма и да се върнат. Предпочитат да бършат западни гъзове на готово, а не да направят нещо тук. Сигурно Путин е виновен за нашите.

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Голям Слон

    16 0 Отговор
    Аз пък се сещам за едно заглавие от "Жълт Труд" от преди 20-ина години, например. Може би малко по-малко. Звучеше приблизително така:

    "Двама американци искат убежище в България". И двама черньовци на снимката.

    А долу с малки букви: след прегледа се оказали психично болни :-)

    Та, така. Всеки търси по-добър живот. Българите са се пръснали по цял свят. Руснаците и те. Всеки на някъде пътува и не трябва да правим такива глупави и тежки генерални умозаключения. Един ден и междупланетни емиграции ще има. Защото с тия фалшиви новини и двойна стандарти тази Земя много бързо ще се превърне цялата в едни голям кенеф.
  • 8 экья

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    И това лошо ли е, че имаме свобода на движението на хора стоки и капитали? Българи отиват в Германия, Англия, Испания... англичани, гърци, македонци, руснаци и какви ли още не идват в България... Много бързо забравихме бодливата тел и кучетата по границите и как всеки тръгнал да търси щастието си се превръщаше във "враг на народа" и подлежеше на отстрел?

    Коментиран от #17

  • 9 goni

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Чебурашка":

    Напълно съм съгласен за България! Хората не се чувстват като у дома си!:) Те се чувстват по-добре от колкото у дома си!:) Няма смисъл да давам примери! Който иска ще проучи нещата! Харестват ни! Не знам защо?! Това ни е бъдещето!:)
  • 10 размисли

    10 5 Отговор
    Съгласен съм с "Барчо". Ние нали сме демокрация по западен образец? Хората бягат към богатите страни, а не към фалшиви измислени демокрации. Първите страни, които ще изчезнат от картата на света са Прибалтийските. И те като нас "са много добре". Но хората бягат от там, а раждаемостта е ниска. В Русия има либерална демокрация като във всяка от западните страни. Единствения проблем за Запада е, че Русия не се подчинява. А и им трябва все пак някой външен враг за да плашат населението и да увеличават парите за въоръжаване. Колкото до американската демокрация - питайте някой близък на онези негри, дето ги убиха полицаи без никаква вина......
  • 11 экья

    6 12 Отговор
    Ако се броят по-старите имигранти и нелегалните, руснаците в САЩ гонят 30 МИЛИОНА! Така че мурзилки, следващия път като изречете, колко са прости американците (кравари, пиндоси и т.н.), добре си помислете кого всъщност обиждате! Във всеки град на 100 000 хил. в САЩ има квартали "Малката Москва", "Малкия Питер" и т.н. А за "Малкото Чикаго" в Сибир още не съм чувал.

    Коментиран от #13

  • 12 onq s konq

    4 8 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    Е как така 45 г. беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не само да ги гледаме руснаците без да откъсваме поглед от тях/при това усмихнато и с ведър поглед/,НО ДОРИ И ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯМЕ ДА ХВЪРЛИМ ПО ЕДИН БЕГЪЛ ПОГЛЕД НА ЗАПАД...и изведнъж сега ТИ- "ДА НЕ ГИ ГЛЕДАМЕ"?!Ако ги недолюбваш по полит. причини-кажи,ще те разбера.Ако пък смяташ че "не са за гледане"-пак ще те разбера.Ама така неаргументирано да отклоняваш вниманието от "братски народ"...
  • 13 экья

    4 11 Отговор

    До коментар #11 от "экья":

    И между другото, едни от най-патриотично настроените американци са точно руските имигранти. Много бързо се адаптират, добре са приети, спазват законите и рядко създават пробелми. Правят едни от най-якитее купони на 4ти Юли.

    Коментиран от #15, #22, #23

  • 14 Тръмп

    5 13 Отговор
    Тия комунета не разбраха ли,че няма кой да излъжат вече?:)Където е стъпил комунистическия руски ботуш,трева не никне!:):)Русия е Чернобил!:)

    Коментиран от #33

  • 15 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "экья":

    И имат най голямата мафия !
  • 16 да Винчи

    6 10 Отговор
    Песков , кочината се продъни яко па кой лъже не знам.

    Днес чета из руската преса , търсят заместник на Путин. Искат да смекчат политиката към ЕС и САЩ , обаче за целта им трябва ново лице. Нови лица по точно, защото целия екип на Путин е компрометиран.
  • 17 Готин ама не съвсем

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "экья":

    Зависи от гледната точка!
    Хубаво е движението. На всичко!
    Но да се спазват някакви закони и правила на играта!
    И за да бъда разбран. Водиха се две СВ. И в тях имаше победени. И войните не се водиха, заради идеологии, а се водиха по икономически причини и за пазари! И трета война вече е невъзможна/ би трябвало, защото следващата ще е с прашки и камъни, ако има изобщо човечество/!
    И на тези същите им трябваха нови пазари. Та какво направиха те? Направиха Евро Съюза! В който няколко държави са добре, а другите са превзети територии и пазар за техните стоки! За това ни приеха в ЕС, без да сме готови за там. Трябваха им пазарите на България и Румъния, за да си продават боклуците тук и да реализират фантастични печалби!

    Коментиран от #19

  • 18 Доктор Охболи

    9 4 Отговор
    Дори и 30 милиона да са емигрирали от Русия, това са около 17% от населението. От демократична, просперираща България са емигрирали 3 милиона, което прави 33%. Но вие си коментирайте колко са зле руснаците, как пият бояришник и ядат брезови кори....а като изтрезнеят, нахлупват ушанките, грабват балалайките и кюта-пата - ядрена централа, кюта-пата - Северен поток, още малко кюта -пата и мост до Крим...опс, не с балалайки, балайките са в тоя форум и дрънчат.
  • 19 Готин ама не съвсем

    10 4 Отговор

    До коментар #17 от "Готин ама не съвсем":

    Та да продължим с анализа!
    До какво доведе това?? До фалита и нарязването на българските предприятия, до убиване на българското селско стопанство, до бягство на младите от държавата, до тотални етнически промени в България! Това ли очаквахме от ЕС??
    Май не!
    И само ни залъгват с разни подхвърлени кокълчета фондове.
    Колко струва един човек със средно, да не говорим за висше образование на една държава?? Няколко стотин хиляди евро, поне, а може и над милион! Ами сметнете два милиона по няколко стотин хиляди и вижте, дефакто, с колко сме спонсорирали западните държави, с бягството на младите от България. Говорим си за хиляди милиарди, а ни дават лъскави мъниста за по един-два милиарда!
    Та кое му е точно хубавото на ЕС, като след 20 години няма да има България?? За какво ни е тогава този ЕС???
    За да могат едни майко продажници да правят пари и да имат власт!

    Коментиран от #21, #30

  • 20 Ха-ха

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чебурашка":

    С завишена самооценка си!
    Знаеш защо-фамилиарно ги наричаш "ушанки".
    Ти пък КЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА имаш си свой имот?
    Къде и что ТИ имаш по други държави.
    Смотан,-те имат пари и си купуват днес в България,утре Португалия,Испания,Кипр.
    А ти ще гниеш в няква българска махала с ипотечен кредит и една мръсна уста!
  • 21 экья

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "Готин ама не съвсем":

    Какъв "анализ" бре момче? Ти декламираш руска пропаганда.
    За "нарязаните" заводи..., само ще ти кажа, че в момента България изнася ТРИ ПЪТИ повече автомобили и части, отколкото "великата" Русия, в т.ч. и за Русия. Тази наша територия/държава/България никога не е била по-добро място за живеене за цялата си история. Ама нищо, ти продължавай да ме убеждаваш колко съм беден и колко съм зле... като теб.

    Коментиран от #24, #25, #32, #34

  • 22 Симов

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "экья":

    Има доста руси в САЩ...прав си тук-НО повечето от тях са отишли там по времето на Елцин -след 92 г....до 2004 имаше доста заминали. Сега заминаващите са в пъти по-малко. Другото което ти казваш ,че руснаците в щатите били бързо станали американци---ниц...Лично съм бил на Брайдън Биич където са го окупирали руснаците-там рекламите са само на руски език и е пълно с руски ресторанти,магазини,хлебарници,кафенета,забегаловки(евтини закусвални) руски бани,имат даже руско кино и театър и т.н...А това че се веселят на 4 юли е нормално-русите са с широки души и им дай повод за празник. Имах двама руснаци приятели от там-не са станали американци-у тях се говори само на руски-децата им също-празнуват си руските празници-ходят на театър на руски постановки и т.н.. При разговори с тях винаги са изказвали уважение и любов към Русия-макар че и двамата от деца са в САЩ. Всяка година пътуват по родните си места с децата си. Та нещата са много по-различни от написаното от теб.Лек ден.

    Коментиран от #26

  • 23 А стига бе

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "экья":

    Абе за 4 юли незнам-ама в Тубата има много видео как празнуват 9 май-от старците до пеленачетата са на улицата и развяват съветското знаме. Правят и шествието "Безсмъртен Полк" . Не ги мисли руснаците че някога ще станат американци-първо защото няма такава нация като американец и второ руснаците си обичат Родината.

    Коментиран от #29

  • 24 Доктор Охболи

    12 1 Отговор

    До коментар #21 от "экья":

    Малък въпрос, къде точно в България с произвеждат автомобили? Много ми се иска да си купя поне един. Тази България беше преди 30 години на 27-мо място по качество на живота, сега има гугъл, провери на кое сме.

    Коментиран от #27

  • 25 Ььььььь

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "экья":

    Какви части за коли те гонят тебе бе пич,те в Русия вече Мерцедес и БМВ и още куп други марки правят автомобили. Ти си седнал за части да ми говориш...бегай да бегаме
  • 26 экья

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Симов":

    Че те всички американци 1-во - 2-ро поколение си говорят на майчиния език, почитат си празниците и си ходят по родните места когато имат възможност. И българите и китайците и италианците и мексиканците и ирландците и немците ако щеш. Точно това е Америка - страната на имигрантите.

    Коментиран от #28

  • 27 экья

    2 7 Отговор

    До коментар #24 от "Доктор Охболи":

    Купи си Лада. 3/4 от частите и са произведени в България и 1/4 в Турция. Лошото е, че се сглобява не където трябва ама... това е положението.

    Коментиран от #31

  • 28 Доктор Охболи

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "экья":

    Ама много те моля кажи къде са тези заводи, които бълват автомобили за износ, напирам да си купя мейд ин бългерия автомобил.
  • 29 Голем смях

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "А стига бе":

    А коя е Родината на десетките хиляди русначета родени в ..Америка.
  • 30 зулус

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Готин ама не съвсем":

    Вярно ама не съвсем...Тия фондове не са за България а за "отличниците" в съсипването на България!
  • 31 Доктор Охболи

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "экья":

    Някакво линкче да дадеш в пътвърждение на думите си? Как така 3/4 от частите се произвеждат в България, а колите се сглобяват в Русия? Може би тука останаха само такива, които могат да блъскат по клавиатурата и не могат на 2 магарета сеното да разделят?
  • 32 Ха-ха

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "экья":

    За къде ги изнася и КВИ автомобили?
  • 33 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Тръмп":

    Усрайна е Чернобил.
  • 34 Hohohoooo

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "экья":

    Ти май отскоро си на този свят :D
    Страховити умозаключения, тъй види се, на наш Ганя, обиколил "цял свят".
  • 35 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    убежище поискали и мюслимански терористи в Германия и го получили ,сега германци газ пикаят как да се отърват от тези мюслита, докато умуват жените им правят по 7-8 деца и цоцкат социалните, абе кърлежи на гърба на Европа, безполезни са,като целия ислямския свят нищо добро от тях като развитие за човечеството. Цифрите за регистрирани патенти в Южна Корея за година 16000 , а в целия ислямски свят 300...Правете сметка на какво учат своите деца мюслимани-как да станат фанатици и безделници.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания