Last news in Fakti

22 Май, 2018 07:40 1 065 1

Почина пострадал пасажер в катастрофата край Хавана

  • куба-
  • хавана-
  • боинг

Жертвите в самолетната трагедия в Куба се увеличиха до 111 

Почина пострадал пасажер в катастрофата край Хавана - 1
Снимки: БТА/АР

Една от трите жени, оцелели при катастрофата на самолет "Боинг 737" в Куба, е починала в болница в Хавана, съобщиха световните агенции.

23-годишната Гретел Ландроув е родена в град Олгин, за където се е бил отправил самолетът, но напоследък е живеела в столицата.

Другите две жени, които оживяха при катастрофата, остават в критично състояние заради тежки изгаряния и други травми, включени към апарати за изкуствено дишане.

Почина пострадал пасажер в катастрофата край Хавана


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горките

    0 0 Отговор
    Що ги мъчат тия хора , дори и да оживеят , после ще им се иска да не са оставали живи. Пред това да съм инвалид цял живот , прикован за едно легло , предпочитам смъртта.