Last news in Fakti

4 Юли, 2018 11:22 10 283 4

Министър се гмурна в басейн на мафията

  • италия-
  • мафия-
  • басейн-
  • гмурна-
  • министър-
  • матео салвини

Вилата била конфискувана от мафиотски бос

Министър се гмурна в басейн на мафията - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини демонстрира какъв приоритет за него е борбата с мафията, като се гмурна в басейна на конфискувана от мафиот вила в Тоскана и изплува две дължини, наблюдаван от журналисти. Това предаде Асошиейтед прес.

Вилата била конфискувана от мафиотски бос през 2007 година след правни процедури, продължили дълги години, и сега е превърната в почивна база.

Италианските прокурори от отдел "Антимафия" дълго настояваха борбата с организираната престъпност да се води чрез отнемане на незаконно придобито от гангстерите имущество, в това число къщи, хотели, ферми и ресторанти.

Партията Лига на Салвини се хвали, че е за затягане на мерките срещу престъпността, но темата за организираната престъпност почти не присъстваше в предизборната ѝ кампания. За лишаването на мафиотите от незаконно придобитото от тях имущество Салвини каза: "Трябва да оставим тези господа по долни гащи".

Вътрешният министър настоява за ускорени процедури за конфискация, така че отнетата собственост да може бързо да смени предназначение и ползването си, предаде Би Ти Ви.

Министър се гмурна в басейн на мафията
Снимка: БТА/ AP

Министър се гмурна в басейн на мафията
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    9 1 Отговор
    каква вила бе то това цял замък,значи има далавера в наркотиците щом вилите им са такива,пък басейна по-голям от басейните в хотелите на Велинград

    Коментиран от #4

  • 2 deadman1488

    5 0 Отговор
    щот е на мафията човек за тва е още жив и берлоскони също е човек на мафията и народа..
  • 3 Дон

    7 2 Отговор
    "Стани да седна"
  • 4 Млад мъж

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    Иди в някой турски курорт да видиш какво се вика големи басейни, това на снимката е малко басейнче...
Новини по държави: